SFHC написа:Morski
кои левскари си признали, че няма дузпа???
аз виждам само такива, които са на моето мнение.
защо не ти се спори вече? защото се появиха видеа на каданс ли?
кое е по-важно в тази ситуация от това кой играе първи за топката, аргументирай се.
Тасевски чуква топката, за да преодолее.
Вашия човек се разнимава с нея, има контакт с Тасевски в следствие на който синият футболист губи баланс. Фаул.
Понеже е в наказателното - Дузпа.
Кое не е ясно??? Правилника ли не ти е ясен или не ти харесва в случая? Това не е като топката да тупне на метър зад гол линията и съдията да отмени чист гол. Не всеки ден е великден!
p.s.кажи две думи за "твърдата ви игра" С бутоните напред в опорния крак според теб червен картон ли е или не?
37 страница-
Смей се пич... а мен за пореден път ми става кеф като гледам повторението на дузпата и като виждам, че няма такава и ви бихме така сладко !
.,...
Споед мен по-важно е дали е играно с умисъл, тъй като има и чисти и груби единоборства..... Илко закъсня, факт, но е вскеи съдия би свирил дузпа за подобна ситуация! Имало е такива мачове в които се отсъжда, но съм гледал подобни в които съдията остава играта да продължи.... И тук идва въпроса готов ли бе да свири такава дузпа, ако беше на отсрещната врата....
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...
Че вместо д ани биете с разлика след 2:0 се дръпнахте назад и бавехте... Както и да е , няма да се разберем! Всеки говори както му е удобно... То и при отменения гол зимата- наши фенове казваха, че има засада, че гола правилно е отменен! При двете дузпи на Герена преди 2 години пак спорихме... С две думи - писна ми... Бихте, ок... Но да ми казвате, че сме били не знам си какви и т,.н е няма да оставя да ми обиждате отбора!
За твърдата игра не ми се говори- помниш ли Рабех?