Литекс - Черноморец [21:00ч]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черноморец [21:00ч]
Мачът най-вероятно е Х
evgenimilenov написа:Очаквам да бъде интересен мача , но пък всичко зависи от Черноморец . Ако са излезли отново да играят 10 отзад и 1 напред ... трудно би се получил добър мач ! Казах още Левски като паднаха в Бургас , че тази тактика може да е добра срещу големите отбори в България , но срещу по-слабите не е и за това Черноморец няма да може да стане шампион - просто това не е футбол , не е атрактивно ! Пример за това са мачовете с Видима Раковски , Академик София , Сливен ............ следва продължение . Лично аз като левскар се надявам един самоубийствен Х , който ще помогне на Левски , но ако гледам реално (може и да съм левскар но Любо Пенев ме радва ) Литекс ще победи , може би с минимален резултат , но за това ще са виновни отново и само дефанзивния отбор на Черноморец .
Ясно е защо играем по-дефанзвно срещу отбори като Левски,ЦСКА и Литекс.Просто не разполагаме с добри атакуващи футболист за да се надиграваме затова играем по-прибрано и ако се отдадът няколко положения за гол са добре дошли.Все пак е по-добре една точка или три отколкото нула.Интересно ми е двамата нападатели които взехме преди няколко дена как ще се впишат в отбора,защото се вижда че Андонов,Морис,Тошев и Адриан Фернандес са посредствени нападатели.Муса Койта ща се появи второто полувреме най-вероятно,a Лус Мутис урежда визата си в Париж и още не е тренирал с отбора.
[center]Черноморец само с един в атака срещу Литекс[/center]
Само с един нападател се очаква да играе тази вечер Черноморец срещу Литекс в Ловеч. Треньорът Красимир Балъков най-вероятно ще остави напред само Георги Андонов или Адриан Фернандес и ще заложи на по-сгъстена халфова линия. Балъков е амбициран да измъкне поне точка при гостуването срещу шампионите. Той твърди, че когато отборът върви, не трябва да се прибягва до рокади, но все пак са възможни една или две в сравнение с последния двубой срещу Сливен.
Литекс най-вероятно ще играе във вариант 4-4-1-1, с французина Нифлор напред и бразилецa Том зад него, ако е възстановен от травмата. Повечето от останалите ще бъдат титулярите, които взеха участие в предишния мач с ЦСКА. Черноморец ще играе 4-5-1. Защитата ще бъде ръководена от опитния Траян Дянков, а в средната линия ще разчита на уменията на Педриня, Дос Сантос, Андре и Марсио.
В Черноморец контузени и наказани няма. За Литекс няма да играе французинът Барт, който получи червен картон в последния мач с ЦСКА.
В предишния кръг Литекс направи 1:1 с ЦСКА в София. Черноморец завърши 0:0 със Сливен.
http://sport.burgas24.bg/192452.html
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Литекс е един от най-мизерните клубове в България! Рушветите на Гришата го направиха шампион в няколко шампионата без особени достойнства. Отива си Гришата и няма да има повече отбор Литекс. Думите ми се потвърждават и от факта, че въпреки шампионските си титли - нямат нищо с което да бъдат запомнени на Европейската сцена. Европа помни Тракия Пд, Марек Ст.Д., Локо Сф., Левски, ЦСКА и т.н. но не и Литекс. Нямам представа как ще свърши този мач довечера, но най-вероятно съдията да удари поредното рамо на Литекс - Гришата чупи ръце и крака за взети но неоправдани пари 

Aкулите са ни абонати напоследък-2-0 или 2-1
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
NeRaDzYrA написа:Aкулите са ни абонати напоследък-2-0 или 2-1
Имаме да си връщаме много на Литекс все някога ще ви почнем.

[center]R.I.P[/center]
Днес Черноморец ще си отмъсти за всички шуробаджанащини на Литекс в предишните им мачове !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
На първо гледане е труден мач за нас, но както е труден така може да стане и лесен успеем ли да вкараме ранен гол.
Прогнози за отборът ми не правя никога, но се надявам да победим
Прогнози за отборът ми не правя никога, но се надявам да победим

- sven_goran
- Контакти:
2-1 За ЛП
- asparuhoff
- Контакти:
20 мин. игра, а според отсъдени нарушенията от съдията, излиза че този мач е най-грубия досега в първенството.
- asparuhoff
- Контакти:
27 мин. Христо Янев е най-голямото ЛАЙНО в българския футбол
точно заради такива ЛАЙНЯНИ футболисти, Литекс винаги ще си останат селско отборче, което никога няма да постигне успех в европа. Просто защото незаслужават да са там
точно заради такива ЛАЙНЯНИ футболисти, Литекс винаги ще си останат селско отборче, което никога няма да постигне успех в европа. Просто защото незаслужават да са там