Литекс - Черноморец [21:00ч]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Литекс - Черноморец [21:00ч]

Мнениеот plamen_ol » 18 сеп 2010 13:11

Мачът най-вероятно е Х

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 сеп 2010 13:16

evgenimilenov написа:Очаквам да бъде интересен мача , но пък всичко зависи от Черноморец . Ако са излезли отново да играят 10 отзад и 1 напред ... трудно би се получил добър мач ! Казах още Левски като паднаха в Бургас , че тази тактика може да е добра срещу големите отбори в България , но срещу по-слабите не е и за това Черноморец няма да може да стане шампион - просто това не е футбол , не е атрактивно ! Пример за това са мачовете с Видима Раковски , Академик София , Сливен ............ следва продължение . Лично аз като левскар се надявам един самоубийствен Х , който ще помогне на Левски , но ако гледам реално (може и да съм левскар но Любо Пенев ме радва ) Литекс ще победи , може би с минимален резултат , но за това ще са виновни отново и само дефанзивния отбор на Черноморец .

Ясно е защо играем по-дефанзвно срещу отбори като Левски,ЦСКА и Литекс.Просто не разполагаме с добри атакуващи футболист за да се надиграваме затова играем по-прибрано и ако се отдадът няколко положения за гол са добре дошли.Все пак е по-добре една точка или три отколкото нула.Интересно ми е двамата нападатели които взехме преди няколко дена как ще се впишат в отбора,защото се вижда че Андонов,Морис,Тошев и Адриан Фернандес са посредствени нападатели.Муса Койта ща се появи второто полувреме най-вероятно,a Лус Мутис урежда визата си в Париж и още не е тренирал с отбора.

[center]Черноморец само с един в атака срещу Литекс[/center]
Само с един нападател се очаква да играе тази вечер Черноморец срещу Литекс в Ловеч. Треньорът Красимир Балъков най-вероятно ще остави напред само Георги Андонов или Адриан Фернандес и ще заложи на по-сгъстена халфова линия. Балъков е амбициран да измъкне поне точка при гостуването срещу шампионите. Той твърди, че когато отборът върви, не трябва да се прибягва до рокади, но все пак са възможни една или две в сравнение с последния двубой срещу Сливен.
Литекс най-вероятно ще играе във вариант 4-4-1-1, с французина Нифлор напред и бразилецa Том зад него, ако е възстановен от травмата. Повечето от останалите ще бъдат титулярите, които взеха участие в предишния мач с ЦСКА. Черноморец ще играе 4-5-1. Защитата ще бъде ръководена от опитния Траян Дянков, а в средната линия ще разчита на уменията на Педриня, Дос Сантос, Андре и Марсио.

В Черноморец контузени и наказани няма. За Литекс няма да играе французинът Барт, който получи червен картон в последния мач с ЦСКА.

В предишния кръг Литекс направи 1:1 с ЦСКА в София. Черноморец завърши 0:0 със Сливен.

http://sport.burgas24.bg/192452.html
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
verdi138
Контакти:

Мнениеот verdi138 » 18 сеп 2010 13:31

Литекс е един от най-мизерните клубове в България! Рушветите на Гришата го направиха шампион в няколко шампионата без особени достойнства. Отива си Гришата и няма да има повече отбор Литекс. Думите ми се потвърждават и от факта, че въпреки шампионските си титли - нямат нищо с което да бъдат запомнени на Европейската сцена. Европа помни Тракия Пд, Марек Ст.Д., Локо Сф., Левски, ЦСКА и т.н. но не и Литекс. Нямам представа как ще свърши този мач довечера, но най-вероятно съдията да удари поредното рамо на Литекс - Гришата чупи ръце и крака за взети но неоправдани пари :!:

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 18 сеп 2010 13:42

Aкулите са ни абонати напоследък-2-0 или 2-1
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 сеп 2010 13:47

NeRaDzYrA написа:Aкулите са ни абонати напоследък-2-0 или 2-1

Имаме да си връщаме много на Литекс все някога ще ви почнем. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 18 сеп 2010 15:06

Днес Черноморец ще си отмъсти за всички шуробаджанащини на Литекс в предишните им мачове !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 сеп 2010 15:07

На първо гледане е труден мач за нас, но както е труден така може да стане и лесен успеем ли да вкараме ранен гол.

Прогнози за отборът ми не правя никога, но се надявам да победим
Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 18 сеп 2010 19:38

2-1 За ЛП

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 18 сеп 2010 21:21

20 мин. игра, а според отсъдени нарушенията от съдията, излиза че този мач е най-грубия досега в първенството.

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 18 сеп 2010 21:27

27 мин. Христо Янев е най-голямото ЛАЙНО в българския футбол
точно заради такива ЛАЙНЯНИ футболисти, Литекс винаги ще си останат селско отборче, което никога няма да постигне успех в европа. Просто защото незаслужават да са там

Върни се в “Литекс”