ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Не съм сбъркал като малък.

Мнениеот Жоржиньо » 17 сеп 2010 21:43

stannn написа:
Cesc Fabregas написа:
stannn написа:Не че нещо ама ех тия комплекси всяка ваша втора дума да е за ЦСКА. Ех Батэ как се радвам, че не съм заблуден и всичко покрай мен да е синьо. Ех как се радвам, че никога няма да видите как ще биете действащ шампион в европейски мач бил той и без значение.

39', 90', 96'! :idea: [offtopic]И не, това не са числата от тотото :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

91`,93`,95`! И да и това не са числата ми от тотото.

Аре махай се от тука бе .. не се ли наяде с шоколадите :lol:
Преди бяха телефони сега шоколади ...

Потребителски аватар
LimbOfTheDevil
Контакти:

Мнениеот LimbOfTheDevil » 17 сеп 2010 21:44

Какъв комплекс за малоценност те гони пък теб,нормално е когато за определен период от време някой не спира да злобее по твой адрес и когато всичко се обърне с цялата си посока да се отвърне на некадърниците злословили най-долно по една светиня.И накрая всичко се връща.Вчера гледах мача на Цска и когато получихте гол,дори вътрешно не съм изпитвал никакво задоволство,защото съм българин и никога не мога да се радвам,че турци бият българи,не като вас,някой,които подкрепяха някое турско отборче срещу нас.А за това дали ще победим действащ европейски шампион,ще живеем и ще видим - всичко е възможно и никога не казвай никога,в мач без значение както каза ''фена'' е напълно постижимо да победим,който и да е европейски гранд,при това някой с проблемите на Ливърпул и Ювентус.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 17 сеп 2010 21:45

stannn написа:
Kerer написа:Ех как не ме бърка,Защо си тука аз да попитам.Знаиш ли на мен ми беше Жал че паднахте от Бешикташ ама такива като вас ми напомнят да не го правя.Приятелите ми цесекари пред блока както и Левскари снощи седнахме и гледахме и двата мача и викахме да българските отбори,няма значение Левски ли е или ЦСКА,Щом става дума за Лига европа НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА.Но явно някой не го разбират,но все пак Късмет в другите мачове.Неща да се заяждам с никой!

Погледни втората част на коментара на автора и пак ще си говорим за заяждане.

Просто едно ще ти кажа Бегай във твоя си форум.И псувай там Титаните
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 сеп 2010 21:47

Жоржиньо написа:Аре махай се от тука бе .. не се ли наяде с шоколадите :lol:

Поне не са пречупени кръстове
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2010 21:50

Към феновете на ЦСКА:
Умолявам Ви да запазите негативните коментари тогава,когато те пишат такива глупости като тази тема в нашия форум!В техния да си пишат каквото си искат!
Нека всеки себеуважаващ се цесекар да не пише в тази тема....в името на ЦСКА!

САМО ЦСКА :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 сеп 2010 21:51

Жоржиньо написа:Аре махай се от тука бе .. не се ли наяде с шоколадите :lol:

Тва верно беше голям цирк :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 17 сеп 2010 21:59

+1 За автора на темата.Мога само да добавя още подвластен на емоцията:

И ПРЕДИ...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: "Къде остана Бижутера?"

Мнениеот metodito » 17 сеп 2010 22:00

Ами и аз не съм впечатлен от статията. Личи си пристрастност в написаното и още нещо...
Това, което правят журналистите с читателите си може да окаже лоша услуга на последните. Една част от журналистите ни разбират това и го използват много ловко. Други - не. Точно тези другите могат да направят белата.
"Левски" изигра голям мач. Но хайде да не се заблуждаваме, а? Това не бе Шалке, Марсилия или Оксер (не, че на някой от тези 3 отбора може да се лепне определението "гранд"). Гент са от тези отбори, които коментаторите, които не знаят как да ги харектиризират ги определят като "симпатични", понеже да ги нарекат джуджета би било обидно. Имаме страхотни проблеми в дефанзивен план и единствено това, че играем напред добре ни спасява. "Евробоец", хм... айде няма нужда. А ЦСКА игра срещу Гути и Куарешма, а е представено все едно са се изправили срещу Кашъмпаса.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 сеп 2010 22:01

Green Beast написа:ДокладвайОтговори с цитатНе съм сбъркал като малък.
от Gretna на 17 Сеп 2010 19:17

Ей, каква хубава вечер беше снощи! Една от най-хубавите които съм живял. Толкова ми стана хубаво, че забравих в каква мизерия живеея. Забравих, че ми плащат като на негър в Сенегал а искат от мен да работя като германец. Забравих , че имам ипотека, че никога нямам пари, че ям сирене което всъщност е люцерна, че пия мнтета, че съм нещастен. Вчера бях истински щастлив, толкова щастлив, че ми се искаше вечерта никога да не свършва. Искаше ми се да си седна отново на мястото на стадиона и мача пак да започне и так отново и отново.
Ей, какъв мач гледах вчера. Един от най-хубавите които съм гледал. Толкова беше хубав, че когато свърши на терена пордължи да се играе в главата ми. А каква публика имаше само. Наведох се леко напред, погледнах настрани и ..... се потопих в морето от вдигнати ръце и сини шалове. Много левскари и всичките щастливи. Каква ли енергия се излъчва от 23 000 щастливи човека?
До тук добре.Но защо после започна с плюнките?Защо отново започна с отрицателната енергия?Защо не показа че си надмогнал онова което те прави нещастен?Не можеш ли да загърбиш комплекса за малоценност и да се радваш истински?Защото явно вие левскарите имате страхотен комплекс за малоценност спрямо ЦСКА.Отбора постигнал на международната сцена това за което са мечтали хиляди в сини премяни,но знаещи че докато са живи няма да го постигнат.А хора като мен и другите,фенове на ,,малките" според вас отбори се радваме истински на подобни победи,защото знаем че в нашата скапана държава подобни мигове са рядкост и се стремим да ги изживеем напълно.А вие сте за съжаление!

"Защото явно вие левскарите имате страхотен комплекс за малоценност спрямо ЦСКА.Отбора постигнал на международната сцена това за което са мечтали хиляди в сини премяни,но знаещи че докато са живи няма да го постигнат.А хора като мен и другите,фенове на ,,малките" според вас отбори се радваме истински на подобни победи,защото знаем че в нашата скапана държава подобни мигове са рядкост и се стремим да ги изживеем напълно."
Ха,нали Ч.море бяха постигнали най-великите международни победи в българската история?Каква стана тя сега?
Левскимразецо,не ни лъжи,че ти,"зеленият" фен,си се радвал на нашата победа!И нека ти кажа нещо.Вчера на Герена играха Левски и Гент,а не България срещу Белгия.Вчера на Герена победи Левски,а не "българския футбол"(егати клишето).Все едно в мача Ливърпул-Стяуа победи "английския футбол"...А,може би,в мача Реал М-Аякс победи "испанският футбол"?Върви си във форума и пиши как Танка ще натроши краката на Дембеле(интересно как после ще се радваш на подобни победи,дето били рядкост в нашата държава),как ще излезете с ножовете м/у зъбите и ще почнете мача с балтиите,за да "откажете" нападателите ни...Нали така се надъхвате там?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: "Къде остана Бижутера?"

Мнениеот qwerty321 » 17 сеп 2010 22:02

Ааа аз се чудя кой ...... измисля т*пи прякори ? Сега аз по баскетбол да започна османците паднаха от 51-щат. Да си спортен журналист не означава че трябва да измисляш т*пи прякори .Отборите си имат прякори ,които не са за Окраса ,а за да се използват в статиите.

Цитирам : дърварите Дъндолк (прякора им е Белите Лилии). Успех на момчето ,но докато е рано да спре да ''измисля'' имена на отборите (може да не сме ги чували в България ,но в страната си са известни ,както Бг отборите са неизвестни в чужбина , а в България - известни).
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Върни се в “Архив”