Green Beast написа:ДокладвайОтговори с цитатНе съм сбъркал като малък.
от Gretna на 17 Сеп 2010 19:17
Ей, каква хубава вечер беше снощи! Една от най-хубавите които съм живял. Толкова ми стана хубаво, че забравих в каква мизерия живеея. Забравих, че ми плащат като на негър в Сенегал а искат от мен да работя като германец. Забравих , че имам ипотека, че никога нямам пари, че ям сирене което всъщност е люцерна, че пия мнтета, че съм нещастен. Вчера бях истински щастлив, толкова щастлив, че ми се искаше вечерта никога да не свършва. Искаше ми се да си седна отново на мястото на стадиона и мача пак да започне и так отново и отново.
Ей, какъв мач гледах вчера. Един от най-хубавите които съм гледал. Толкова беше хубав, че когато свърши на терена пордължи да се играе в главата ми. А каква публика имаше само. Наведох се леко напред, погледнах настрани и ..... се потопих в морето от вдигнати ръце и сини шалове. Много левскари и всичките щастливи. Каква ли енергия се излъчва от 23 000 щастливи човека?
До тук добре.Но защо после започна с плюнките?Защо отново започна с отрицателната енергия?Защо не показа че си надмогнал онова което те прави нещастен?Не можеш ли да загърбиш комплекса за малоценност и да се радваш истински?Защото явно вие левскарите имате страхотен комплекс за малоценност спрямо ЦСКА.Отбора постигнал на международната сцена това за което са мечтали хиляди в сини премяни,но знаещи че докато са живи няма да го постигнат.А хора като мен и другите,фенове на ,,малките" според вас отбори се радваме истински на подобни победи,защото знаем че в нашата скапана държава подобни мигове са рядкост и се стремим да ги изживеем напълно.А вие сте за съжаление!
"Защото явно вие левскарите имате страхотен комплекс за малоценност спрямо ЦСКА.Отбора постигнал на международната сцена това за което са мечтали хиляди в сини премяни,но знаещи че докато са живи няма да го постигнат.А хора като мен и другите,фенове на ,,малките" според вас отбори се радваме истински на подобни победи,защото знаем че в нашата скапана държава подобни мигове са рядкост и се стремим да ги изживеем напълно."Ха,нали Ч.море бяха постигнали най-великите международни победи в българската история?Каква стана тя сега?
Левскимразецо,не ни лъжи,че ти,"зеленият" фен,си се радвал на нашата победа!И нека ти кажа нещо.Вчера на Герена играха Левски и Гент,а не България срещу Белгия.Вчера на Герена победи Левски,а не "българския футбол"(егати клишето).Все едно в мача Ливърпул-Стяуа победи "английския футбол"...А,може би,в мача Реал М-Аякс победи "испанският футбол"?Върви си във форума и пиши как Танка ще натроши краката на Дембеле(интересно как после ще се радваш на подобни победи,дето били рядкост в нашата държава),как ще излезете с ножовете м/у зъбите и ще почнете мача с балтиите,за да "откажете" нападателите ни...Нали така се надъхвате там?