АНКЕТА /само за фенове на ЛокоПд/

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: АНКЕТА /само за фенове на ЛокоПд/

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 02:08

Въпреки, че не съм от Локо Пловдив - смятам, че мога да взема отношение, тъй като предложението се отнася до мен! ;) А именно:
Предложението, отнасящо се до мен, не е достатъчно аргументирано. :!: :idea: Защо е необходимо то, при положение, че всеки може свободно, да упражнява правото си на изяви, стига да спазва правилата на форума?! :roll: :?: :idea: :idea:

П.П. А и на "твореца" 8-), остава да му отнемеш вдъхновението, което не идва, с предупреждение 3 дни! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 фев 2009 08:58

Модератор ЛокоПД написа:Всяко нещо си има граници.Историята е дълга.Ако имаш време,разрови се в старите теми,съжалявам че "най-солените" са изтрити...И ми кажи честно,ако някой беше пуснал толкова и такива теми по адрес на ФК "Левски"Сф,как щяхте да реагирате.Между другото,според него,вие сте "подлоги на ЦСКА"/нещо такова бях чел от творчеството на Форевъра/.пп Мерси за "влакчето" :)

Аз знам какви глупости мисли и пише за Левски, но не ми се спори с него, защото поне аз влизам тук не с такава цел. Просто му казвам това, което иска да чуе и ако вие направите така ще ви бъде мирна и на вас главата. Нали вие си знаете истината за вашия отбор, какво значение има какво мисли Славия Форевър или някой друг, не може да промените мнението му ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 18 фев 2009 09:49

Модератор ЛокоПД написа:Имам един въпрос към всички черно-бели фенове.Т.е. няколко въпроса.Понеже повечето от вас не одобряват присъствието на Форевъра в нашият форум, а от друга страна Форевъра не може без нас...Склонни ли сте на компромис? Един ден в седмицата да бъде обявен за "Ден на Форевъра".През този Ден,Форевъра ще пуска теми,ще изказва мнения,а аз няма да се намесвам,въобще все едно ,че ме няма.А вие ще спорите културно,с факти,аргументи,документи...И така ще е всяка седмица. Знам,че повечето от вас няма да са навити.Но,пичове,помислете си добре! От една страна,ще се поизнервите,но вие вече сте свикнали.От друга страна,ще докажете,че сте великодушни и умеете да прощавате.За "Денят на Форевъра" ще бъдете уведомени 3 дни предварително ,всеки поотделно.Моля за вашето мнение.И ако може без нецензурни изрази и неприятни епитети.

Аз поне, твърдо НЕ! Ето му го поредното доказателство:
lokopld/viewtopic.php?f=10&t=11037

Ако тая мръсна к*рва пише тук, без мен ;) А и какво значи един ден? За един ден могат да се пуснат и 100 теми, че и 1000 - все тая. Просто не искам да гледам такива к*рвенски теми като тая: lokopld/viewtopic.php?f=10&t=11037

Сори баце ;) На такива като него трябва да им се трият постовете и темите перманентно, без да им се четат мненията, след като на админите не им стиска да ги баннат.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 10:03

hypodil написа:
Модератор ЛокоПД написа:Имам един въпрос към всички черно-бели фенове.Т.е. няколко въпроса.Понеже повечето от вас не одобряват присъствието на Форевъра в нашият форум, а от друга страна Форевъра не може без нас...Склонни ли сте на компромис? Един ден в седмицата да бъде обявен за "Ден на Форевъра".През този Ден,Форевъра ще пуска теми,ще изказва мнения,а аз няма да се намесвам,въобще все едно ,че ме няма.А вие ще спорите културно,с факти,аргументи,документи...И така ще е всяка седмица. Знам,че повечето от вас няма да са навити.Но,пичове,помислете си добре! От една страна,ще се поизнервите,но вие вече сте свикнали.От друга страна,ще докажете,че сте великодушни и умеете да прощавате.За "Денят на Форевъра" ще бъдете уведомени 3 дни предварително ,всеки поотделно.Моля за вашето мнение.И ако може без нецензурни изрази и неприятни епитети.

Аз поне, твърдо НЕ! Ето му го поредното доказателство:
lokopld/viewtopic.php?f=10&t=11037

Ако тая мръсна к*рва пише тук, без мен ;) А и какво значи един ден? За един ден могат да се пуснат и 100 теми, че и 1000 - все тая. Просто не искам да гледам такива к*рвенски теми като тая: lokopld/viewtopic.php?f=10&t=11037

Сори баце ;) На такива като него трябва да им се трият постовете и темите перманентно, без да им се четат мненията, след като на админите не им стиска да ги баннат.

Би трябвало да банват юзърите, използващи квалификации, като "мръсна к*рва", или "к*рвенски теми"!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 фев 2009 12:27

Вие сте по-бетер от децата. Казвам го в прав текст- славият форевър ги е надробил едни неща в миналото, за което може би съжалява, факт е, че сега е доста по- умерен. Относно феновете на Локо Пд- всеки обидил феревъра според мен си има основание, предвид многото обидни теми пуснати от него тук. Оправяйте се помежду си. Не, че не ми стиска да го изгоня- в момента в който го направя, 2/3 от целия форум ще ми е благодарен. Нека обаче сега си сърба попарата, която сам си надроби.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 13:23

mike28 написа:Вие сте по-бетер от децата. Казвам го в прав текст- славият форевър ги е надробил едни неща в миналото, за което може би съжелява, факт е, че сега е доста по- умерен. Относно феновете на Локо Пд- всеки обидил феревъра според мен си има основание, предвид многото обидни теми пуснати от него тук. Оправяйте се помежду си. Не, че не ми стиска да го изгоня- в момента в който го направя, 2/3 от целия форум ще ми е благодарен. Нека обаче сега си сърба попарата, която сам си надроби.

Бих възприел, всяко мнение и препоръка (ако сметна за акуратно). Но подобно изложение... :shock: Казаха правила - опитвам се да спазвам правила :idea: . Казват спри с обидите, ок спирам. Казват, че ще санкционират обидите и оскърбленията. Почнаха наистина, да се санкционират и спряха. А форумът беше започнал, наистина да се изчиства от подобни постове. Беше започнал да става, наистина цивилизовано място. В момента, започна отново да бълва и генерира подобни, унизителни и оскърбителни реплики, авторите, на които ги засичам, отново и отново. При желание, бих цитирал и самите юзъри. Но не това е целта ми. От момента, в който се каза, спираме с обидите, или... някои се опитваме, да спазваме, най-малко това и това е признат по-горе факт! Сега дори се въздържам, да се обръщам директно, тъй като и това е в разрез с правилата, въпреки, че съм споменат, като основен генератор на негативи, на 2/3 от юзърите във форума! :shock: :idea:

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Мнениеот Модератор Левски » 18 фев 2009 13:31

Ако ми позволите,бих желал и аз да се нямеся!На всички ни е пределно ясно,че няма хора застраховани от грешки!Разбирам напълно гнева на "локомотивите" и навярно наистина Форевър си го заслужава.Ясно е,обаче,че и хората се променят,а и както каза Майк,той е станал по-умерен и явно се стреми да е в час с правила и изисквания към него.Лично моята молба би била да му се даде втори шанс да се докаже,че има някаква промяна в него.В крайна сметка,ако сгафи си е за негова сметка и пак той ще е прецакан.Дайте му една възможност,пък да видим какво ще стане!
(Умната,Форевър,залагам на теб,така че внимавай от сега нататък!)
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 фев 2009 13:43

Модератор Левски написа:Ако ми позволите,бих желал и аз да се нямеся!На всички ни е пределно ясно,че няма хора застраховани от грешки!Разбирам напълно гнева на "локомотивите" и навярно наистина Форевър си го заслужава.Ясно е,обаче,че и хората се променят,а и както каза Майк,той е станал по-умерен и явно се стреми да е в час с правила и изисквания към него.Лично моята молба би била да му се даде втори шанс да се докаже,че има някаква промяна в него.В крайна сметка,ако сгафи си е за негова сметка и пак той ще е прецакан.Дайте му една възможност,пък да видим какво ще стане!
(Умната,Форевър,залагам на теб,така че внимавай от сега нататък!)

От друга страна, правилата са за всички, както и за slavia_forever! Важно е, както старанието, така и аршина, с който се мери! Не е проблем за мен, ако бъда отрязан например и да влизам, с хиляди други никове, в желанието си да се старая, да спазвам правилата, съпоставяйки причината за моя бан (най-вероятно реална такава, тъй като няма безгрешни), с цитати от архива ми (след създаване на правила), на обичайни и повтарящи се постове, с прилежащите към тях, обидни обръщения. :idea:

П.П. Аз не съм безгрешен и винаги може да се намери причина, за каквото и да било. Но аз полагам осърдно, цялото си старание, да не давам основания за бан. Ако всички се стараеха, по-подобен начин, вероятно нямаше и да има нужда, да се създават правила, с които да бъда "зорко следен", за първата грешка! :idea: :!:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 18 фев 2009 18:35

Повярвай ми, никой не си търси причина да те банне, нито пък си играем да те следим зорко.
Както виждаш никъде никой от нас не е извадил и един твой цитат или линк към твоя тема. Ако река да го направя, сигурно ще отидат поне 5-6 страници,в които ще си погазил правилата отвсякъде, Хората които бяха изгонени, нарушаваха правилата доста преди да ги сложим, така както и ти си го правил- за тях обаче преценихме, че няма да се осъзнаят и ще си останат каквито са били и преди.
При теб положението е доста по-различно. Многократно вече ти го казвах- интелигентен си, дори може би повече, от мен и от доста хора които познавам в този форум. Нещо повече- показа голяма гъвкавост последните седмици и дори бих казал, една малко детска хитрост.
Приемам на юнашко доверие, че всички теми, които си пускал с цел да докажеш, че еди кой си клуб е правил еди какви си нередни работи, че собствениците им са били еди какви си, са вярни и ти си бил прав. Приемам, че си спечелил тези спорове, обаче според мен допусна една грешка, обаче фатална. Унижаваше своите съперници многократно, дори не им даваше право да си запазят достойнството. Направи една равносметка на всички провокативни теми, които си пускал из форумите тук. Спечели споровете, но загуби уважението и в крайна сметка си почти сам срещу всички. Знаеш ли, понякога е по- добре човек да подтисне егото и самочуствието си и да отстъпи. Спирам дотук, надявам се да си ме разбрал. Не вярвам да се налага, точно аз , един модератор да те уча на такава проста психология, но все пак позволи ми да ти предложа една книга. Вероятно си я чувал , или дори чел, ако не си , потърси "Как да печелим приятели и да влияем на другите" на Дейл Карнеги.
Преди години и аз бях като теб. Обичах да влизам в спорове и да не отстъпвам, докато не наложа мнението си. И сега го правя понякога, но после винаги съжалявам, че съм постъпил така. Нямам идея как ще приемеш написаното по-горе, мога само да се надявам да ме разбереш.
С уважение : mike28

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2009 12:28

mike28 написа:Повярвай ми, никой не си търси причина да те банне, нито пък си играем да те следим зорко.
Както виждаш никъде никой от нас не е извадил и един твой цитат или линк към твоя тема. Ако река да го направя, сигурно ще отидат поне 5-6 страници,в които ще си погазил правилата отвсякъде, Хората които бяха изгонени, нарушаваха правилата доста преди да ги сложим, така както и ти си го правил- за тях обаче преценихме, че няма да се осъзнаят и ще си останат каквито са били и преди.
При теб положението е доста по-различно. Многократно вече ти го казвах- интелигентен си, дори може би повече, от мен и от доста хора които познавам в този форум. Нещо повече- показа голяма гъвкавост последните седмици и дори бих казал, една малко детска хитрост.
Приемам на юнашко доверие, че всички теми, които си пускал с цел да докажеш, че еди кой си клуб е правил еди какви си нередни работи, че собствениците им са били еди какви си, са вярни и ти си бил прав. Приемам, че си спечелил тези спорове, обаче според мен допусна една грешка, обаче фатална. Унижаваше своите съперници многократно, дори не им даваше право да си запазят достойнството. Направи една равносметка на всички провокативни теми, които си пускал из форумите тук. Спечели споровете, но загуби уважението и в крайна сметка си почти сам срещу всички. Знаеш ли, понякога е по- добре човек да подтисне егото и самочуствието си и да отстъпи. Спирам дотук, надявам се да си ме разбрал. Не вярвам да се налага, точно аз , един модератор да те уча на такава проста психология, но все пак позволи ми да ти предложа една книга. Вероятно си я чувал , или дори чел, ако не си , потърси "Как да печелим приятели и да влияем на другите" на Дейл Карнеги.
Преди години и аз бях като теб. Обичах да влизам в спорове и да не отстъпвам, докато не наложа мнението си. И сега го правя понякога, но после винаги съжалявам, че съм постъпил така. Нямам идея как ще приемеш написаното по-горе, мога само да се надявам да ме разбереш.
С уважение : mike28

mike28,

Наистина, на първо място искам да поставя акцент, върху начина който говориш и се опитваш, да си обясниш начина ми на поведение, смисъла на генерираното от мен и отделено време за изложения, в стил да убедиш другите за нещо. Наистина се радвам на някои от оценките ти, както в същия момент, на други не. Не говоря първосигнално, а гледам да има максимум обективност в цялостта от мненията ми. Аз съм един обикновен привърженик на отбор. Не съм от хората, чиято първоцел им е да провокират други хора, желаейки да печелят спорове, най-искрено ти го казвам. Аз наистина съм зает човек, ангажиран тотално, както в служебен, така и в личен план, От самото си начало, на участието ми във форума, не съм мислел, че ще стана, първо толкова активен и популярен, и на второ място, в определен форум (например този, на Локо Пд). Даже и в голямата си цялост, наистина нямам аспирации към клуба от Лаута. Започнах тук, с теми за Левски, ЦСКА, Сливен, Локо Мездра, Локо София и естествено, не мога да подмина и отборите, между които стават, наистина чудесни дербита, не само на терена, но и като хореографии, подготовки, нахъсване и дори негативи, свързани със "спортната" омраза, в битката за Пловдив, а именно Локо и Ботев. Наистина, пускал съм порвокативни теми, във всички теми и отбори, които изброих, даже освен самия спорт, темите прерастваха и в много по-сериозни дискусии (не винаги лицеприятни, но голяма част от тях поносими, даже понякога интересни). Например темата, за Левски, като отражение и сянка на ЦСКА, се прие доста противоречиво, от много фенове тук и смятам, че спечелих приятели, дори с тези, не една, или повече нелицеприятни теми, но все пак с някаква аргументция, по отношение на изказаното. Не е неочаквано, но все пак много интензивно се възприемаха темите във форум Пловдив. Оказа се, че това в голямата си част, са млади хора, които едно от най-важите неща, като смисъл в живота (може би и поради липса на кой знае, каква лична перспектива), е отдаден на емоцията, свързана с любиия им футболен клуб. Вложили, почти цялата си енергия в това, тази голяма част от тези фенове, не им е нужна провокация, за да бъде „пусната струната”, на всякакъв вид емоция, позитивна или негативна. Всеки знак за тях, е повод и нужда, да намерят някакъв начин, да се изявят и докажат, сами пред себе си някаква показност на чувствата си, защитавайки единственото, което имат и подкрепят. Затова за много от тях, шампионската титла, е една изживяна и бленувана мечта, случвала се само в тяхните сърца, сънища – нещо, като като реализиран блян, емоция и харизма. Именно това, за такива хора, е начин и смисъл на живот и на съществуване. Феновете от тук, по реакциите и психологическата им нагласа, прозират не толкова филосовски и аргументиращо-доказващи сетива, а по-скоро, първично-емоционални, реагиращи, на всяко трептение, които постоянно са изпънати, като струна, която винаги стои, в едно положение – опъната и в готовност, да извади на показ, своята мелодия. Осъзнах, че това са хора, водени от емоцията и като „детска игра” е лесно, да могат да бъдат насочвани, как да реагират, направлявайки и манипулирайки, негативната и позитивната им енергия, къде да избива и къде да се пренасочи и то, с елементарни лостове и похвати. По-важен е обаче, кардиналният въпрос, а именно, защо е нужно това, това, което всички питат и аз не веднъж съм обяснявал. Първо, това стана самоцел в момента, когато пишех теми за Славия, за традицции, интелигентен контингент от публика и други, като всеки път, да ми се обяснява, колко малко сме били, да се пускат масово постове, чиито замисъл е, изключително първичен и безпочвен, подигравателен и подценяващ. Интелигентността, на голямата част от привържениците на Белия отбор, аз мога да я гарантирам, тъй като познавам, манталитета на феновете и изявите им, съпоставен със същия, в голяма част от други контингенти привърженици. От другата страна, имаме постоянни хвалебствени изтъквания, как и колко като брой, била публиката, на Локомотив Пловдив, а именно, многократно повече, от колкото даже фенове на отбори, като Левски и ЦСКА, например претендират. Именно затова реших, да покажа нагледно, разликата, между количеството хора и качеството на същите, провокирайки, с вече споменатите лостове, самите те да го покажат. И това го постигам, единствено и само, с историческа фактология, представена в стил, така че, самите те да покажат, контраста, между подходите на един човек съпоставен с „най-голямата”, претендирана група хора. Смятам, че показах в реални измерители, как този един човек, може да завърти така нещата, че целия този контингент от тези хора, да се върти постоянно около него,като постоянно му казвам, какво да не прави, за да не ме провокира, в стил провокирайки го да продължава с тези си изяви. Книгата, която цитираш, е наистина хубава и съобразно изписаното в нея, съм спечелил и много приятелства, част от които са именно от контингента на Пловдивския форум. Не само защото, едното висше образование ми е „Управление”, а и от друга страна, се занимавам в профисионален план със същото, а отделно съм и широко скроен (не скромен). Смятам също, че голяма част от контингента във форума, включително цитирания от мен, е променлив в настроенията си. Съобразно провокираното от мен отношение, като пак повтарям, имам приятелства и от там. Заради тези приятелства, в един момент и бях прекъснал да пиша, в упоменатия форум, но в определен период на провокации, повсеместно в останалите ми мнения и форуми, не спряха провокациите и да се върна отново, беше въпрос на време. Още повече, в условията на новата действителност, на създадени правила, но със същата цел и насока, но вече чрез малко по-различни, по умерени лостове и похвати. Давам си сметка, че за всеки един отбор, могат да се открият факти и аргументи, както положителни, така и отрицателни – Локо Пд, Славия и всеки един, тъй като целия спорт „плува”, в едно и също блато, в което всички са изцапани, по подобен начин, като в същия момент, всички са мокри еднакво. Именно за това, по отношение на Славия, аз съм имунизиран, тъй като никога не съм отричал фактите, по отношение на Венци Стефанов, Спортинг Бет, уреждането на мачове и съм се обявявал, против носителите на негативи, в моя отбор. Това е разликата и доминацията в спора. Аз възприемам нещата, прагматично и реално, като продължавам с цялото си сърце, да обичам любимия си клуб – Славия 1913 София. От другата страна, поради първосигналността и простотата на съждения, феновете от контингента на Локо Пд, всячески отричат реалността, поради именно любовта към клуба си, което пък второсигнално, пречи на обективността им. И затова, аз винаги съм, с крачка напред в споровете, защото на мен не ми трябват аргументи, а техните такива, просто са изтискани от нищото, с прилежащите нападки и обиди, и извадена „от 100 кладенеца вода”, за да защитат незащитимото. И като се направи една равносметка, аз станах, един от най-популярните във форума (не по мое мнение), по положителен, или отрицателен начин, но от друга страна провокирах, самите тези фенове, да покажат през своята призма, разликата между количеството хора и възможностите на един, единствен човек, при това в голямата си цялост ангажиран, а не постоянно, стоящ пред компютъра и форума, във всеки един момент. Нека като се говори, за публиката на Славия, да не се „мерят” дивидентите или пасивите на брой, или количество човеци, а да се има в предвид и друг измерител. Защото, публиките в България, изобщо не са толкова много, а и от друга страна, при други обстоятелства, свързани с положението на футбола и спорта въобще, потенциала на посещавемост, би бил значително по-висок. Нека бъдем така добри, да помислим, като се говори, за „каквото повикало, това се обадило”, да бъде разглеждано и двете посоки, въпреки асиметричния стил, на последващи, или предходни кореспонденции.

Изписвам горното, тъй като ми е ясно, че контингента, най-вече на Локо Пд, надали ще се поучи, кой знае колко, а и от друга страна, ако това все пак стане в някакъв формат, с оглед изчистване на изложенията на мнения и постове, като цяло във форума. И в същия момент, отговарям предварително на въпроса, зададен от някои "за кой се имаш за Господ, или месия"? Не, имам се за обикновен човек, фен на футбола и спорта, обичащ България и искащ промяна на статутвото в Държавата, чрез цялостна промяна в технологията на мислене, на всеки отделен човек, запазвайки личните му ценности и нагласи (когато е възможно това). Запазването на достойнството е, личен приоритет, който винаги може, едностранно да бъде защитен! Не съм аз този, който с истината, би могъл да го наруши, ако реакцията насреща, е свързана с обективност, а не с първичност, защото във втория случай, е свързано и с цялостта на моето достойнство, погледнато двустранно!

П.П.
mike28, не и съвсем извън контекста, на небезинтересните ни разговори, ти препоръчвам също, една не по-малко интересна книга, а именно „Стратегическо управление” с автор Г. Шереметиев, която е сравнително нова и се използва, именно при обучение, в някои университети, за манипулиране на човешките нагласи.

Поздрави и с Уважение,
slavia_forever

Върни се в “Локо Пловдив”