Предложението, отнасящо се до мен, не е достатъчно аргументирано.
П.П. А и на "твореца"
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Всяко нещо си има граници.Историята е дълга.Ако имаш време,разрови се в старите теми,съжалявам че "най-солените" са изтрити...И ми кажи честно,ако някой беше пуснал толкова и такива теми по адрес на ФК "Левски"Сф,как щяхте да реагирате.Между другото,според него,вие сте "подлоги на ЦСКА"/нещо такова бях чел от творчеството на Форевъра/.пп Мерси за "влакчето"
Модератор ЛокоПД написа:Имам един въпрос към всички черно-бели фенове.Т.е. няколко въпроса.Понеже повечето от вас не одобряват присъствието на Форевъра в нашият форум, а от друга страна Форевъра не може без нас...Склонни ли сте на компромис? Един ден в седмицата да бъде обявен за "Ден на Форевъра".През този Ден,Форевъра ще пуска теми,ще изказва мнения,а аз няма да се намесвам,въобще все едно ,че ме няма.А вие ще спорите културно,с факти,аргументи,документи...И така ще е всяка седмица. Знам,че повечето от вас няма да са навити.Но,пичове,помислете си добре! От една страна,ще се поизнервите,но вие вече сте свикнали.От друга страна,ще докажете,че сте великодушни и умеете да прощавате.За "Денят на Форевъра" ще бъдете уведомени 3 дни предварително ,всеки поотделно.Моля за вашето мнение.И ако може без нецензурни изрази и неприятни епитети.
hypodil написа:Модератор ЛокоПД написа:Имам един въпрос към всички черно-бели фенове.Т.е. няколко въпроса.Понеже повечето от вас не одобряват присъствието на Форевъра в нашият форум, а от друга страна Форевъра не може без нас...Склонни ли сте на компромис? Един ден в седмицата да бъде обявен за "Ден на Форевъра".През този Ден,Форевъра ще пуска теми,ще изказва мнения,а аз няма да се намесвам,въобще все едно ,че ме няма.А вие ще спорите културно,с факти,аргументи,документи...И така ще е всяка седмица. Знам,че повечето от вас няма да са навити.Но,пичове,помислете си добре! От една страна,ще се поизнервите,но вие вече сте свикнали.От друга страна,ще докажете,че сте великодушни и умеете да прощавате.За "Денят на Форевъра" ще бъдете уведомени 3 дни предварително ,всеки поотделно.Моля за вашето мнение.И ако може без нецензурни изрази и неприятни епитети.
Аз поне, твърдо НЕ! Ето му го поредното доказателство:
lokopld/viewtopic.php?f=10&t=11037
Ако тая мръсна к*рва пише тук, без менА и какво значи един ден? За един ден могат да се пуснат и 100 теми, че и 1000 - все тая. Просто не искам да гледам такива к*рвенски теми като тая: lokopld/viewtopic.php?f=10&t=11037
Сори бацеНа такива като него трябва да им се трият постовете и темите перманентно, без да им се четат мненията, след като на админите не им стиска да ги баннат.
mike28 написа:Вие сте по-бетер от децата. Казвам го в прав текст- славият форевър ги е надробил едни неща в миналото, за което може би съжелява, факт е, че сега е доста по- умерен. Относно феновете на Локо Пд- всеки обидил феревъра според мен си има основание, предвид многото обидни теми пуснати от него тук. Оправяйте се помежду си. Не, че не ми стиска да го изгоня- в момента в който го направя, 2/3 от целия форум ще ми е благодарен. Нека обаче сега си сърба попарата, която сам си надроби.
Модератор Левски написа:Ако ми позволите,бих желал и аз да се нямеся!На всички ни е пределно ясно,че няма хора застраховани от грешки!Разбирам напълно гнева на "локомотивите" и навярно наистина Форевър си го заслужава.Ясно е,обаче,че и хората се променят,а и както каза Майк,той е станал по-умерен и явно се стреми да е в час с правила и изисквания към него.Лично моята молба би била да му се даде втори шанс да се докаже,че има някаква промяна в него.В крайна сметка,ако сгафи си е за негова сметка и пак той ще е прецакан.Дайте му една възможност,пък да видим какво ще стане!
(Умната,Форевър,залагам на теб,така че внимавай от сега нататък!)
mike28 написа:Повярвай ми, никой не си търси причина да те банне, нито пък си играем да те следим зорко.
Както виждаш никъде никой от нас не е извадил и един твой цитат или линк към твоя тема. Ако река да го направя, сигурно ще отидат поне 5-6 страници,в които ще си погазил правилата отвсякъде, Хората които бяха изгонени, нарушаваха правилата доста преди да ги сложим, така както и ти си го правил- за тях обаче преценихме, че няма да се осъзнаят и ще си останат каквито са били и преди.
При теб положението е доста по-различно. Многократно вече ти го казвах- интелигентен си, дори може би повече, от мен и от доста хора които познавам в този форум. Нещо повече- показа голяма гъвкавост последните седмици и дори бих казал, една малко детска хитрост.
Приемам на юнашко доверие, че всички теми, които си пускал с цел да докажеш, че еди кой си клуб е правил еди какви си нередни работи, че собствениците им са били еди какви си, са вярни и ти си бил прав. Приемам, че си спечелил тези спорове, обаче според мен допусна една грешка, обаче фатална. Унижаваше своите съперници многократно, дори не им даваше право да си запазят достойнството. Направи една равносметка на всички провокативни теми, които си пускал из форумите тук. Спечели споровете, но загуби уважението и в крайна сметка си почти сам срещу всички. Знаеш ли, понякога е по- добре човек да подтисне егото и самочуствието си и да отстъпи. Спирам дотук, надявам се да си ме разбрал. Не вярвам да се налага, точно аз , един модератор да те уча на такава проста психология, но все пак позволи ми да ти предложа една книга. Вероятно си я чувал , или дори чел, ако не си , потърси "Как да печелим приятели и да влияем на другите" на Дейл Карнеги.
Преди години и аз бях като теб. Обичах да влизам в спорове и да не отстъпвам, докато не наложа мнението си. И сега го правя понякога, но после винаги съжалявам, че съм постъпил така. Нямам идея как ще приемеш написаното по-горе, мога само да се надявам да ме разбереш.
С уважение : mike28
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост