Най-оспорваното първенство от години?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Най-оспорваното първенство от години?

Мнениеот TPAKTOP » 13 сеп 2010 00:14

FCBeroe1916 написа:1.БЕРОЕ
2.БЕРОЕ
3.БЕРОЕ
Носител на Купата на България ....БЕРОЕ :!:
Елате и кажете,че няма да съм прав ? :mrgreen:

МиньорО да се готви за 7-ма загуба.. :mrgreen:

Да не сте решили да си правите старозагорска държава със собсвено първенство? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 сеп 2010 00:16

tatusindo написа:Ей доста червени оптимисти в тая тема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: За титлата щели да се борат.... До зимата само победи щели да зимат..... Абе гледайте малко реално на нещата бе хора ;) И аз не се заблуждавам,че Левски е некъв мега силен,но в момента в първенството ни има само 3 отбора,които играят приличен, красив и резултатен футбол(Черноморец,Локо Пд и Левски) ;)

Ти кои от трите отбора си ходил да гледаш че знаеш :lol:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 13 сеп 2010 00:19

FCBeroe1916 написа:1.БЕРОЕ
2.БЕРОЕ
3.БЕРОЕ
Носител на Купата на България ....БЕРОЕ :!:
Елате и кажете,че няма да съм прав ? :mrgreen:

МиньорО да се готви за 7-ма загуба.. :mrgreen:

Кажи ми, че не става въпрос за футбол :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 сеп 2010 00:19

za nas e toj religiq написа:
tatusindo написа:Ей доста червени оптимисти в тая тема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: За титлата щели да се борат.... До зимата само победи щели да зимат..... Абе гледайте малко реално на нещата бе хора ;) И аз не се заблуждавам,че Левски е некъв мега силен,но в момента в първенството ни има само 3 отбора,които играят приличен, красив и резултатен футбол(Черноморец,Локо Пд и Левски) ;)

Ти кои от трите отбора си ходил да гледаш че знаеш :lol:

За сведение единствено Черноморец не съм ходил да гледам на живо тоя сезон ;) Що ти да не би да си гледал всичките на живо? Или имаш по-експертно мнение???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 сеп 2010 00:25

Че ти за експерт ли се имаш, че моето да е по експертно? :mrgreen:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 сеп 2010 00:37

za nas e toj religiq написа:Че ти за експерт ли се имаш, че моето да е по експертно? :mrgreen:

Пише се по-експертно и не,не се имам за експерт.Така и не разбрах защо ми зададе въпроса кои отбори съм ходил да гледам????
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 сеп 2010 00:56

tatusindo написа:
za nas e toj religiq написа:Че ти за експерт ли се имаш, че моето да е по експертно? :mrgreen:

Пише се по-експертно и не,не се имам за експерт.Така и не разбрах защо ми зададе въпроса кои отбори съм ходил да гледам????

Ами ако не си ходил от къде знаеш че играят така?? Или съдиш по 2 мача от телевизията? Разбирам че си пловдивчанин -левскар ама това значи ли, че само те играят така :lol:

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 13 сеп 2010 01:11

Колко точки трябва да е разликата след 5-6 изиграни мача? :)
Иначе според мен класирането ще бъде:
1. Левски
2. Черноморец
3. жестока борба, защото се видя миналата година, че купата не е гарантирано за фаворитите, Литекс, ЦСКА, Локо (Сф), може би Локо (Пд), Берое и дори Славия, ако дебелия реши за разнообразие да не продава мачове тази година (нещо, което ще видим още този уикенд)

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 13 сеп 2010 01:38

Според мен е прекалено рано да се говори кой ще е шампион. Даже си мисля, че титлата ще бъде решена зимата като се види ЦСКА и Левски какво ще направят в групите на Лига Европа. Ако един от двата тима излезе от там, то той е новият Шампион на България. Литекс въобще не ги слагайте в борбата за титлата. Локо Пд може да правят силен старт, но и те ще издъхнат като им дойдат сериозните съперници. Тази година Черноморец ще завърши в тройката, а другите два отбора са ЦСКА и Левски. При тотален провал в групите на Лига Европа на двата гранда като нищо Черноморец ще е новият шампион. Всички отписват ЦСКА, но в действителност отбора не е толкова слаб. Само няколкото грешни съдийски решения ни пратиха в средата на таблицата.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 13 сеп 2010 09:27

Само да не останете с пръст в устата..и предните години ловорехте в началото, че Левски е шампион и т.н., ама кво стана..айде поне да изчакаме малко ;)

Върни се в “Футбол - България”