FCBeroe1916 написа:1.БЕРОЕ
2.БЕРОЕ
3.БЕРОЕ
Носител на Купата на България ....БЕРОЕ![]()
Елате и кажете,че няма да съм прав ?
МиньорО да се готви за 7-ма загуба..
Да не сте решили да си правите старозагорска държава със собсвено първенство?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
2.БЕРОЕ
3.БЕРОЕ
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
tatusindo написа:Ей доста червени оптимисти в тая тема![]()
![]()
![]()
За титлата щели да се борат.... До зимата само победи щели да зимат..... Абе гледайте малко реално на нещата бе хора
И аз не се заблуждавам,че Левски е некъв мега силен,но в момента в първенството ни има само 3 отбора,които играят приличен, красив и резултатен футбол(Черноморец,Локо Пд и Левски)
2.БЕРОЕ
3.БЕРОЕ
za nas e toj religiq написа:tatusindo написа:Ей доста червени оптимисти в тая тема![]()
![]()
![]()
За титлата щели да се борат.... До зимата само победи щели да зимат..... Абе гледайте малко реално на нещата бе хора
И аз не се заблуждавам,че Левски е некъв мега силен,но в момента в първенството ни има само 3 отбора,които играят приличен, красив и резултатен футбол(Черноморец,Локо Пд и Левски)
Ти кои от трите отбора си ходил да гледаш че знаеш
za nas e toj religiq написа:Че ти за експерт ли се имаш, че моето да е по експертно?
tatusindo написа:za nas e toj religiq написа:Че ти за експерт ли се имаш, че моето да е по експертно?
Пише се по-експертно и не,не се имам за експерт.Така и не разбрах защо ми зададе въпроса кои отбори съм ходил да гледам????
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост