TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Че ще сте в тройката за мен няма съмнение, но и шампиони няма да сте!
"Надеждата умира последна"![]()
![]()
Е вярвай си, шом държиш
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Че ще сте в тройката за мен няма съмнение, но и шампиони няма да сте!
![]()
Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:Че ще сте в тройката за мен няма съмнение, но и шампиони няма да сте!
![]()
Е вярвай си, шом държиш![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
kubik написа:1.Левски
2.Черноморец
3.Локомотив Пловдив
plamen_ol написа:Абе не знам дали първенството ни е толкова оспорвано..., а феновете на цска да не се успокояват, че изостават "само" на 7 точки, до края на полусезона ще са над 10. Колкото до Черноморец, те последните два сезона се представят на ниво през есента, но през пролетта...са гола вода. Според мен основният ни конкурент отново ще е Литекс
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Макар да е още в началото ми направи впечатление че много от отборите от 1ви до 13ти са само със 7 точки разлика при 6 играни кръга.
01. Черноморец Бс - 13 -1
02. Берое - 13
03. Локомотив Сф - 12
04. Славия - 12
05. Левски - 12 -1
06. Литекс - 12
07. Локомотив Пд - 11
08. Черно Море - 9
09. ЦСКА - 8
10. Монтана - 7
11. Калиакра - 7
12. Пирин - 6
13. Видима Раковски - 5
14. Сливен - 3 -1
15. Академик Сф - 1
16. Миньор Пк - 0 -1
Всеки отбор има шансове за всичко. Тази таблица е начертана все едно от Батето. Ако реши нещо да го промени в последния моментСега ако в послените 2 мача от този кръг се получи изненадата Сливен да бие Черноморец и не чак до толкова изненада Миньор да вземе нещо на левски таблицата автоматично ще се превърне на ски-писта. Всеки ще може да се качи на лифта и лека-полека да стигне върха или главоломно да се срине като лавина(но не синя
). Така че никой не трябва да се отписва и смятам че най-накрая ще има по-оспорвано първенство с няколко отбора спорещи за титлата: ЦСКА, левски, Литекс, Локо Пд, Славия, Черноморец и може би Берое и Локо Сф. Дай Боже наистина да се завърже някаква интрига и тогава вече няма как да се оправдаваме "тоя легна на оня" и нещата ще тръгнат нагоре!
TPAKTOP написа:plamen_ol написа:Абе не знам дали първенството ни е толкова оспорвано..., а феновете на цска да не се успокояват, че изостават "само" на 7 точки, до края на полусезона ще са над 10. Колкото до Черноморец, те последните два сезона се представят на ниво през есента, но през пролетта...са гола вода. Според мен основният ни конкурент отново ще е Литекс
И какво? Ти си мислиш че вече сте шампиони? Едни от най-големите загуби в световен мащаб са ставали от "самозабравяне"!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта