Най-оспорваното първенство от години?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Най-оспорваното първенство от години?

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 сеп 2010 23:42

TPAKTOP написа:
Cesc Fabregas написа:Че ще сте в тройката за мен няма съмнение, но и шампиони няма да сте! ;)

"Надеждата умира последна" :oops: :lol: :lol:

Е вярвай си, шом държиш :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 12 сеп 2010 23:44

Чакайте бе има още 24 кръга. Първенството ще е тежко за всички.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 23:47

Cesc Fabregas написа:
TPAKTOP написа:
Cesc Fabregas написа:Че ще сте в тройката за мен няма съмнение, но и шампиони няма да сте! ;)

"Надеждата умира последна" :oops: :lol: :lol:

Е вярвай си, шом държиш :roll: :lol:

Вярвам си! Така е устроен българския народ :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 12 сеп 2010 23:54

Абе не знам дали първенството ни е толкова оспорвано... :roll: , а феновете на цска да не се успокояват, че изостават "само" на 7 точки, до края на полусезона ще са над 10. Колкото до Черноморец, те последните два сезона се представят на ниво през есента, но през пролетта...са гола вода. Според мен основният ни конкурент отново ще е Литекс ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 сеп 2010 23:56

kubik написа:1.Левски
2.Черноморец
3.Локомотив Пловдив

Вземи си смени подписа че и децата ще ти се смеят :lol: Уж много ни мразиш пък се подписваш с наша песен :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 23:58

plamen_ol написа:Абе не знам дали първенството ни е толкова оспорвано... :roll: , а феновете на цска да не се успокояват, че изостават "само" на 7 точки, до края на полусезона ще са над 10. Колкото до Черноморец, те последните два сезона се представят на ниво през есента, но през пролетта...са гола вода. Според мен основният ни конкурент отново ще е Литекс ;)

И какво? Ти си мислиш че вече сте шампиони? Едни от най-големите загуби в световен мащаб са ставали от "самозабравяне"!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 сеп 2010 00:03

TPAKTOP написа:Макар да е още в началото ми направи впечатление че много от отборите от 1ви до 13ти са само със 7 точки разлика при 6 играни кръга.
01. Черноморец Бс - 13 -1
02. Берое - 13
03. Локомотив Сф - 12
04. Славия - 12
05. Левски - 12 -1
06. Литекс - 12
07. Локомотив Пд - 11
08. Черно Море - 9
09. ЦСКА - 8
10. Монтана - 7
11. Калиакра - 7
12. Пирин - 6
13. Видима Раковски - 5
14. Сливен - 3 -1
15. Академик Сф - 1
16. Миньор Пк - 0 -1
Всеки отбор има шансове за всичко. Тази таблица е начертана все едно от Батето. Ако реши нещо да го промени в последния момент :mrgreen: Сега ако в послените 2 мача от този кръг се получи изненадата Сливен да бие Черноморец и не чак до толкова изненада Миньор да вземе нещо на левски таблицата автоматично ще се превърне на ски-писта. Всеки ще може да се качи на лифта и лека-полека да стигне върха или главоломно да се срине като лавина(но не синя :mrgreen: ). Така че никой не трябва да се отписва и смятам че най-накрая ще има по-оспорвано първенство с няколко отбора спорещи за титлата: ЦСКА, левски, Литекс, Локо Пд, Славия, Черноморец и може би Берое и Локо Сф. Дай Боже наистина да се завърже някаква интрига и тогава вече няма как да се оправдаваме "тоя легна на оня" и нещата ще тръгнат нагоре!

Първо наваксайте 7-те точко до нас и 5-те до Черноморец и тогава ми разправяй,че цска щял да се бори за титлата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 13 сеп 2010 00:04

TPAKTOP написа:
plamen_ol написа:Абе не знам дали първенството ни е толкова оспорвано... :roll: , а феновете на цска да не се успокояват, че изостават "само" на 7 точки, до края на полусезона ще са над 10. Колкото до Черноморец, те последните два сезона се представят на ниво през есента, но през пролетта...са гола вода. Според мен основният ни конкурент отново ще е Литекс ;)

И какво? Ти си мислиш че вече сте шампиони? Едни от най-големите загуби в световен мащаб са ставали от "самозабравяне"!

Това ще го кажа след Коледа :lol: А и забравих да спомена Локо Пд, един от малкото добре играещи отбори в България този сезон. [offtopic]И да ни пазите Карвальо :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 13 сеп 2010 00:12

1.БЕРОЕ
2.БЕРОЕ
3.БЕРОЕ
Носител на Купата на България ....БЕРОЕ :!:
Елате и кажете,че няма да съм прав ? :mrgreen:

МиньорО да се готви за 7-ма загуба.. :mrgreen:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 сеп 2010 00:13

Ей доста червени оптимисти в тая тема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: За титлата щели да се борат.... До зимата само победи щели да зимат..... Абе гледайте малко реално на нещата бе хора ;) И аз не се заблуждавам,че Левски е некъв мега силен,но в момента в първенството ни има само 3 отбора,които играят приличен, красив и резултатен футбол(Черноморец,Локо Пд и Левски) ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”