cska_90 написа:Титан постигнаха целта си-гнева се пренесе от тях върху БФС!![]()
![]()
БРАВОООО!!!Явно не са толкова тъпи!!!
![]()
А вие ми спорете за глупости-има или няма дузпа!!
Значи по тази логика имаме новина: "ТИТАН" ПОДКУПИХА СЪДИЯТА ДА СВИРИ СРЕЩУ ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
cska_90 написа:Титан постигнаха целта си-гнева се пренесе от тях върху БФС!![]()
![]()
![]()
BLUE CHAMPIONS написа:cska_90 написа:Титан постигнаха целта си-гнева се пренесе от тях върху БФС!![]()
![]()
![]()
Значи по тази логика имаме новина: "ТИТАН" ПОДКУПИХА СЪДИЯТА ДА СВИРИ СРЕЩУ ЦСКА!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Хан Крум написа:Tommi , както са казали умните хора , степента на разбиране на футбола е обратно пропорционална на вероятноста да си фен на Лефски .
Ако поне беше гледал футбол щеше да знаеш че ако се прилагат дословно правилата при изпълнение на дузпа , 95 от 100 дузпи трябва да се пребиват . Почти винаги някой навлиза в нак поле , вратаря почти винаги излиза метър два пред голлинията което е забранено . Но не се гледа дословно.
При всичките балтии е малко нагло да искате и пребиване на дузпата . На ПАстата не му стигана смелост , желание имаше..
PFC Litex , сигурно си сляп и не виждаш че са двама защитници срещу един нападател.
Картона си е реален , какъвто беше даден.
PFC Litex написа:Явно не сте видели питането ми, та с какъв цвят трябва да е картона на Акуаро и защо
litex/viewtopic.php?p=1370899#p1370899
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта