ЦСКА - Литекс - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Фенове на стадиона

Мнениеот veseo » 12 сеп 2010 13:18

eighteen написа:Абе публиката колко е я оставете! Гледайте как Литекс вместо да бият с разлика,ще паднат накрая! Ето това е провинциален манталитет! Няма какво да се обиждат!

А Левски и ЦСКА като в такива ситуации стават смешни в Европа какво е, пак ли провинциален манталитет? Не всичко лошо е "провинциално", драги ми шопе...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Фенове на стадиона

Мнениеот tatusindo » 12 сеп 2010 14:07

el pipita написа:
V1peR написа:ей смешници ... кво говорите тъпотий бе ... левскарете немащи работа , да си четат техния форум ...
Литекс се гъзел ... добре ,че е тоя скапаняк Спасов , та да дава дузпи срещу ЦСКА , а на ЦСКА дузпи да не дава ... макар и сто процентови ...
Да речеме ,че срещу Нелсън нема дузпа , то срещу Тибони е сигурна ... ама така е , да подарим една точица на ловчанлий , че може да им е ценна ;)

Райс Мболи е човека ! с тази игра , и по нормални Съдий - ще има победи в Европа !!!! само ЦСКА

не забравяш че сте 9ти, какви победи в Европа? Имате късмет че Тоди не вкара дуспата,защоото съвсем друг мач ставаше..

Еми за съжаление не я вкара :(
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот PFC Litex » 12 сеп 2010 18:44

Когато нападателя е сам срещу вратаря и няма друг противников футболист пред него, при нарушение какъв картон се дава?

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 12 сеп 2010 20:54

Тия ЦСКА са толко жалки и смешни, че ми стаа неприятно след тия сцени след мача..то бива бива наглост ама кво е тва..нямам думи
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

haha

Мнениеот haha » 12 сеп 2010 21:31

Ами,не гледах целия мач,така че,не знам доколко са прави в претенциите си ЦСКА.Единствено,би ми било интересно,да разбера едно нещо-защо не реваха за оставки в Съдийска комисия,когато съдията не даде чиста дузпа за Сливен,при резултат Сливен-ЦСКА 1:0?!?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”