Спорове
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: smash_the_reds най-тъпия потребител на форума ГОНГ
Момчета не се врьзваите на олигофрените,не ги броите за живи! Не обрьщаите внимание на тьпанари ,които могат само да мразят! Истинските фенове,умеят да уважават мнението на другите, а тьпанарите не ги броите,ако не им се врьзвате ще спрат да ви развалят темите!
- smash_the_reds
Darina написа:Всеки има право да пише по-различните форуми, но като спазва правилата и не обижда, псува или се заяжда с другите потребители. Всеки има право на коментар.
Сърдечно се радвам на вниманието ,което ми се обръща ,благодарение на идиотизма на варненчето aaaz-ve.Казва ,че ,,сера,,във всеки форум-ако някой ми изкара такъв мой цитат от някъде ще се съглася.Обидите,които отправя към мен и към другите и безидейните му обвинения го правят един от най-големите комплексари и малоумни юзъри във този така прекрасен форум.Между другото Попкорна и Славия форевър са едни от най-уважаваните от мен хора тук!Това ,че никой не се съгласява с некомпетентното мнение на гларусчето не му дава повод да обижда според мен.Тук сме всеки да изказва свободно мнението си и е нормално да има разногласия по дадена тема.И за последно да се обърна направо към него ,макар че ми е под достоинството и много под нивото:Абе хюмненце,ти ли ще ми кажеш в кой форум да пиша и в кой не.....................

- delqnski47
- Контакти:
smash_the_reds може и да се изхвърля понякога ма според мене е пич така че................ 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
smash_the_reds написа:Darina написа:Всеки има право да пише по-различните форуми, но като спазва правилата и не обижда, псува или се заяжда с другите потребители. Всеки има право на коментар.
Сърдечно се радвам на вниманието ,което ми се обръща ,благодарение на идиотизма на варненчето aaaz-ve.Казва ,че ,,сера,,във всеки форум-ако някой ми изкара такъв мой цитат от някъде ще се съглася.Обидите,които отправя към мен и към другите и безидейните му обвинения го правят един от най-големите комплексари и малоумни юзъри във този така прекрасен форум.Между другото Попкорна и Славия форевър са едни от най-уважаваните от мен хора тук!Това ,че никой не се съгласява с некомпетентното мнение на гларусчето не му дава повод да обижда според мен.Тук сме всеки да изказва свободно мнението си и е нормално да има разногласия по дадена тема.И за последно да се обърна направо към него ,макар че ми е под достоинството и много под нивото:Абе хюмненце,ти ли ще ми кажеш в кой форум да пиша и в кой не.....................
хюмненцето си ти, не използвай епитети, които съм използвал към теб

БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
- smash_the_reds
delqnski47 написа:smash_the_reds може и да се изхвърля понякога ма според мене е пич така че................
Това е в рамките на допустимото изхвърляне,както е при всеки фен за любимия му отбор-за останалото-благодаря

-
Има и един друг с нищожен багаж : delqnski 47 , но тои поне е имал нищожния потенциал да вкара култовата цифра 7 в името си!

- delqnski47
- Контакти:
smash_the_reds написа:delqnski47 написа:smash_the_reds може и да се изхвърля понякога ма според мене е пич така че................
Това е в рамките на допустимото изхвърляне,както е при всеки фен за любимия му отбор-за останалото-благодаря
Така е наистина!Колкото и да е се пак ограничаваш обидите,но за разлика от някои други дето обичат да бъркат ''и'' със ''й''(той си знае кой

Sofia.
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
blue lagoon написа:Има и един друг с нищожен багаж : delqnski 47 , но тои поне е имал нищожния потенциал да вкара култовата цифра 7 в името си!![]()
![]()
Лагуууне....нещо ми имаш май зъб,а!!!Едва ли си толкова раздразнителен!!!

Sofia.
Sofia.
- smash_the_reds
Има и един друг
Значи аз съм единия ,а той другия.А ти ако напишеш нещо футболно в някоя тема и не се занимаваш с това кой какъв е,защото не те засяга ,ще изглеждаш доста по-умен и начетен,да не кажа истински фен.

- delqnski47
- Контакти:
smash_the_reds написа:Има и един друг
Значи аз съм единия ,а той другия.А ти ако напишеш нещо футболно в някоя тема и не се занимаваш с това кой какъв е,защото не те засяга ,ще изглеждаш доста по-умен и начетен,да не кажа истински фен.
Абе брат не се знаимавай с него,бе!!!

Sofia.
Sofia.