Спорове

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

blue lagoon

Re: smash_the_reds най-тъпия потребител на форума ГОНГ

Мнениеот blue lagoon » 16 фев 2009 14:19

Момчета не се врьзваите на олигофрените,не ги броите за живи! Не обрьщаите внимание на тьпанари ,които могат само да мразят! Истинските фенове,умеят да уважават мнението на другите, а тьпанарите не ги броите,ако не им се врьзвате ще спрат да ви развалят темите!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 14:48

Darina написа:Всеки има право да пише по-различните форуми, но като спазва правилата и не обижда, псува или се заяжда с другите потребители. Всеки има право на коментар.

Сърдечно се радвам на вниманието ,което ми се обръща ,благодарение на идиотизма на варненчето aaaz-ve.Казва ,че ,,сера,,във всеки форум-ако някой ми изкара такъв мой цитат от някъде ще се съглася.Обидите,които отправя към мен и към другите и безидейните му обвинения го правят един от най-големите комплексари и малоумни юзъри във този така прекрасен форум.Между другото Попкорна и Славия форевър са едни от най-уважаваните от мен хора тук!Това ,че никой не се съгласява с некомпетентното мнение на гларусчето не му дава повод да обижда според мен.Тук сме всеки да изказва свободно мнението си и е нормално да има разногласия по дадена тема.И за последно да се обърна направо към него ,макар че ми е под достоинството и много под нивото:Абе хюмненце,ти ли ще ми кажеш в кой форум да пиша и в кой не.....................
Изображение Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2009 14:49

smash_the_reds може и да се изхвърля понякога ма според мене е пич така че................ ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 16 фев 2009 14:50

smash_the_reds написа:
Darina написа:Всеки има право да пише по-различните форуми, но като спазва правилата и не обижда, псува или се заяжда с другите потребители. Всеки има право на коментар.

Сърдечно се радвам на вниманието ,което ми се обръща ,благодарение на идиотизма на варненчето aaaz-ve.Казва ,че ,,сера,,във всеки форум-ако някой ми изкара такъв мой цитат от някъде ще се съглася.Обидите,които отправя към мен и към другите и безидейните му обвинения го правят един от най-големите комплексари и малоумни юзъри във този така прекрасен форум.Между другото Попкорна и Славия форевър са едни от най-уважаваните от мен хора тук!Това ,че никой не се съгласява с некомпетентното мнение на гларусчето не му дава повод да обижда според мен.Тук сме всеки да изказва свободно мнението си и е нормално да има разногласия по дадена тема.И за последно да се обърна направо към него ,макар че ми е под достоинството и много под нивото:Абе хюмненце,ти ли ще ми кажеш в кой форум да пиша и в кой не.....................

хюмненцето си ти, не използвай епитети, които съм използвал към теб :D ае трай там, че ми писна от тебе
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 14:54

delqnski47 написа:smash_the_reds може и да се изхвърля понякога ма според мене е пич така че................ ;)

Това е в рамките на допустимото изхвърляне,както е при всеки фен за любимия му отбор-за останалото-благодаря :!:
Изображение Изображение

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 фев 2009 14:56

Има и един друг с нищожен багаж : delqnski 47 , но тои поне е имал нищожния потенциал да вкара култовата цифра 7 в името си! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2009 14:59

smash_the_reds написа:
delqnski47 написа:smash_the_reds може и да се изхвърля понякога ма според мене е пич така че................ ;)

Това е в рамките на допустимото изхвърляне,както е при всеки фен за любимия му отбор-за останалото-благодаря :!:

Така е наистина!Колкото и да е се пак ограничаваш обидите,но за разлика от някои други дето обичат да бъркат ''и'' със ''й''(той си знае кой :mrgreen: ) направо да го убиеш с мълчние ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2009 15:05

blue lagoon написа:Има и един друг с нищожен багаж : delqnski 47 , но тои поне е имал нищожния потенциал да вкара култовата цифра 7 в името си! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Лагуууне....нещо ми имаш май зъб,а!!!Едва ли си толкова раздразнителен!!! :D На мене просто ми направи впечатление темата която пусна преди време и те попитах за обяснение,а ти направо ми се нахвърли братче!!!Ако нещо те дразня хубаво,но ако искаш да запазим добрия тон е хубаво да спрем с обидите!
Sofia.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 15:07

Има и един друг

Значи аз съм единия ,а той другия.А ти ако напишеш нещо футболно в някоя тема и не се занимаваш с това кой какъв е,защото не те засяга ,ще изглеждаш доста по-умен и начетен,да не кажа истински фен.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2009 15:10

smash_the_reds написа:
Има и един друг

Значи аз съм единия ,а той другия.А ти ако напишеш нещо футболно в някоя тема и не се занимаваш с това кой какъв е,защото не те засяга ,ще изглеждаш доста по-умен и начетен,да не кажа истински фен.

Абе брат не се знаимавай с него,бе!!! ;) Ето аз преди време му писах едно съобщение,защото беше пуснал една много противна тема за ЦСКА и го попитах що ги пише,а той братчееее! :shock: Даже сега не мога да му изпрата едно съобщение от 20 минути!!!Сигурно ме е прибавил към ''враговете''!Едва ли е толкова раздразнителен човека!Ама секви ги има :)
Sofia.

Върни се в “Черно море”