Питам,какво искаш бе наглец?
Питам колко дузпи не свириха за ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Viktor4o_Rs написа:
Познай ако я бяха пребили какво ставаше , иначе си абсолютно прав и за двете ситуации, и това е масово явление в България - да се навлиза преди изпълнение на дузпа
miros написа:Питам,какво искаш бе наглец?
Питам колко дузпи не свириха за ЦСКА?
miros написа:DrAvalanche написа:От началото на сезона има постоянно мрънкане с/у съдийството от страна на ЦСКА. Все ги ощетили, все дузпа не им дали. Сигурно искат да се промени правилника и да започват всеки мач с дузпа в тяхна полза. А ако се налага и второто полувреме
Айде изчезвайте от темата бе говеда.Имате между 15 и 25 точки подарък от съдиите всеки сезон и имате наглоста да коментирате.
DrAvalanche написа:От началото на сезона има постоянно мрънкане с/у съдийството от страна на ЦСКА. Все ги ощетили, все дузпа не им дали. Сигурно искат да се промени правилника и да започват всеки мач с дузпа в тяхна полза. А ако се налага и второто полувреме
cesekara87 написа:БФС клекна пред ЦСКА- шефът на СК се маха aide bravo bravo
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
PFC Litex написа:Viktor4o_Rs написа:
Познай ако я бяха пребили какво ставаше , иначе си абсолютно прав и за двете ситуации, и това е масово явление в България - да се навлиза преди изпълнение на дузпа
При явно нарушаване на правилата отсъжда ли се фал, според мен да.
Съдията си изтърва мача още рано, рано , но за това виновни и психовойните, цяла седмица какво ли не се изписа по техен адрес после се сърдим, че допускат грешки.
PFC Litex написа:...
Съдията си изтърва мача още рано, рано , но за това виновни и психовойните, цяла седмица какво ли не се изписа по техен адрес после се сърдим, че допускат грешки.
Две години ви подаряват лиценз за А група,а сега ,на нас ни били удобни...Смените ли ги,догодина сте при Ботев,със сигурност!Владо_ЦСКА написа:dodo7271 написа:Много правилно искане, не се шегувам. Само един въпрос - защо не го поискахте преди една година, когато Николай Йорданов по същия начин закопа Левски срещу Литекс? Хайде, погледнете архива и си вижте мненията от тогава. Не става така.
Ами тогава, май вие е трябвало, да предприемете това, а?
Или не, понеже са ви удобни?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта