ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 00:23

PFC Litex написа:Защото в 28-та минута съдията не преби дузпата ли и че в 77-мата вместо втори жълт на Акуаро той даде картона на Янчев, а фала беше направен от италианеца,

Иначе и аз съм за смяна на това БФС,

Питам, трябва ли да се пребие дузпата или не?

Изображение

Питам,какво искаш бе наглец?
Питам колко дузпи не свириха за ЦСКА?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 сеп 2010 00:24

Viktor4o_Rs написа:
PFC Litex написа:Защото в 28-та минута съдията не преби дузпата ли и че в 77-мата вместо втори жълт на Акуаро той даде картона на Янчев, а фала беше направен от италианеца,

Изображение

Познай ако я бяха пребили какво ставаше , иначе си абсолютно прав и за двете ситуации, и това е масово явление в България - да се навлиза преди изпълнение на дузпа :roll:

При явно нарушаване на правилата отсъжда ли се фал, според мен да.
Съдията си изтърва мача още рано, рано , но за това виновни и психовойните, цяла седмица какво ли не се изписа по техен адрес после се сърдим, че допускат грешки.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 сеп 2010 00:25

miros написа:Питам,какво искаш бе наглец?
Питам колко дузпи не свириха за ЦСКА?

Хайде да коментираме ситуациите в тяхната последователност, ок?
Първото положение за дупза нашия защитник игра с топката пръв, втората ситуация е дузпа.

А ти ще отговориш ли трябваше ли дузпата да бъде пребита без значение същата дали е вкарана?
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 12 сеп 2010 00:25

miros написа:
DrAvalanche написа:От началото на сезона има постоянно мрънкане с/у съдийството от страна на ЦСКА. Все ги ощетили, все дузпа не им дали. Сигурно искат да се промени правилника и да започват всеки мач с дузпа в тяхна полза. А ако се налага и второто полувреме

Айде изчезвайте от темата бе говеда.Имате между 15 и 25 точки подарък от съдиите всеки сезон и имате наглоста да коментирате.

абе ей луд ли си какъв си? :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 сеп 2010 00:27

DrAvalanche написа:От началото на сезона има постоянно мрънкане с/у съдийството от страна на ЦСКА. Все ги ощетили, все дузпа не им дали. Сигурно искат да се промени правилника и да започват всеки мач с дузпа в тяхна полза. А ако се налага и второто полувреме

Брей, брей... пристрастията страшно залсепяват! Разума, е това което ни отличава от животните! Респективно, това е причината хората да контролират емоциите, да правят разлика между добро и зло, правилно и неправилно! Влез в вибокса и гледай мачовете на ЦСКА от началото на сезона, после забрави, че става въпрос за ЦСКА (все едно гледаш мачове на отбор от аржентинската 2ра дивизия) и си направи сам за себе си равносметка, колко пъти е ощетен отбора и колко пъти е бил подпрян!

[offtopic]не ти искам обясненията, искам от тебе да бъдеш безрпистранстен ... ако можеш[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 00:27

cesekara87 написа:БФС клекна пред ЦСКА- шефът на СК се маха aide bravo bravo

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 12 сеп 2010 00:27

PFC Litex написа:
Viktor4o_Rs написа:

Изображение

Познай ако я бяха пребили какво ставаше , иначе си абсолютно прав и за двете ситуации, и това е масово явление в България - да се навлиза преди изпълнение на дузпа :roll:

При явно нарушаване на правилата отсъжда ли се фал, според мен да.
Съдията си изтърва мача още рано, рано , но за това виновни и психовойните, цяла седмица какво ли не се изписа по техен адрес после се сърдим, че допускат грешки.

Абе каква психо война бре просто свири каквото се вижда как за едните видя за другите не, а червния картон на Акуаро срещу Черномерец тогава нищо не казахме айде стига.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 сеп 2010 00:30

Ето едно реално мнение:

Шеридън:
„Имаше две спорни ситуации в мача, които съдията прецени да не даде дузпи, но в следващия мач може да получим право да изпълним наказателен удар”, добави нападателят.

Днес не е отсъдил спорните положения във ваша полза, и квичите, а следващия път като покаже измислен червен картон на противников играч както в мача със Сливен ще се направите, че не се е случило нали? Комунистически отрочета... демагогията ви е в кръвта.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 12 сеп 2010 00:30

PFC Litex написа:...

Не знаеш колко си прав.. цяла седмица чорбарите говореха ли говореха, Пастата това, Пастата онова... по време на мача на всяко отсъждане още от първата секунда се започна освиркване от публиката, скачане на скамейката, на играчите... е нормално ли е това, как може да се свири в такава селска обстановка ? Това са стари чорбарски номера, когато са слаби и не играят нищо, когато имат проблеми ръководство-фенове винаги приказките за синьото БФС идват на помощ... смешни сте !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 00:31

Владо_ЦСКА написа:
dodo7271 написа:Много правилно искане, не се шегувам. Само един въпрос - защо не го поискахте преди една година, когато Николай Йорданов по същия начин закопа Левски срещу Литекс? Хайде, погледнете архива и си вижте мненията от тогава. Не става така.

Ами тогава, май вие е трябвало, да предприемете това, а?
Или не, понеже са ви удобни?
Две години ви подаряват лиценз за А група,а сега ,на нас ни били удобни...Смените ли ги,догодина сте при Ботев,със сигурност!
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Върни се в “ЦСКА”