Намлиха цените на билетите за мачовете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Обединяване срещу цените на билетите в мачовете с ЦСКА

Мнениеот UltraBlue. » 07 сеп 2010 21:26

stannn написа:о боже. Айде болните мозъци да се изнесът в другия форум моля. Като не ми харесва цената на билета няма да ходите. Ако в магазина ти кажат дай 10 лева за хляб ти няма да дадеш и ще си излезеш нали? Ами направи същото. А за другия капацитет. Явно си на 6-7 години. За първа година играем със слаб отбор в Европа. Да ти припомня ли отбори като Леверкузен с играч струващ 30 милиона. Или да ти припомня един отбор станал Европейски шампион и после дойде на Българска армия. А в реванша падна с 0:1. А Блекбърн? Да кажем с кого игра Левски тогава. Киево(отбор на 7-8 място в Италия по това време), Беверен (пълни анонимници). Мисля че ти стига. Айде да не ми говорите, че едва ли не вие сте мега отбор от галактическа класа.

НЕ съм казал нищо за отбора вие убърквате темата.. точно това имам предвид мой човек че при тези цени само може да се вреди на футбола в България ние ще почнеме да си взимам по 100 лв за билети кой ще ходи.. а нали целта е да се ходи а не да не се ??? Ако ти е по интересно да гледащ празни стадиони се едно гледаш тренировка ОК.. винаги атмосферата с малко или много вдига качеството във футбола едно е примерно да играеш да не кажа някакви космически цифри ама примерно пред 10 000 човека пък едно е да играеш преди 200 човека нали ??? И не само да играеш ами и да гледаш мача по телевизията кво сега като даваха няколко мача на ЦСКА и имаше по 500 човека на 2,3 пъти заспах добре че коментатора се дереше като има гол иначе пълна тишина..

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 07 сеп 2010 21:27

Естествено,че е тъпо да има такива цени,но нищо не зависи от нас.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 сеп 2010 21:41

До колкото помня имахте претенции за цената на билетите за гостуващите фенове. Колко пъти даден отбор гостува на ЦСКА. Ако проблема ви е в 20 лева на година значи много сте я закъсали. А колко ще са билетите за нас, феновете на ЦСКА това не е ваш проблем.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 сеп 2010 21:46

UltraBlue. написа:НЕ съм казал нищо за отбора вие убърквате темата.. точно това имам предвид мой човек че при тези цени само може да се вреди на футбола в България ние ще почнеме да си взимам по 100 лв за билети кой ще ходи.. а нали целта е да се ходи а не да не се ??? Ако ти е по интересно да гледащ празни стадиони се едно гледаш тренировка ОК.. винаги атмосферата с малко или много вдига качеството във футбола едно е примерно да играеш да не кажа някакви космически цифри ама примерно пред 10 000 човека пък едно е да играеш преди 200 човека нали ??? И не само да играеш ами и да гледаш мача по телевизията кво сега като даваха няколко мача на ЦСКА и имаше по 500 човека на 2,3 пъти заспах добре че коментатора се дереше като има гол иначе пълна тишина..

Ако вместо да плащат , феновете получаваха по 5 лева примерно заедно с билета си , то стадионите щяха да се пръскат по шевовете и даже националния да беше за 300 000 пак щеше да се пълни до дупка на всеки мач ... Ама това е професионален футбол ... Цената на тези билети си има предназначение и то е с тях да се издържа съответния клуб. Това е заложено в играта професионален футбол ... В това е нейния смисъл на практика. Колкото повече фенове има един отбор , толкова по - богат е той , щото повече хора си купуват билети и фен артикули. А колкото по - богат е един отбор , толкова по - качествени и класни футболисти играят в него и съответно е и с толкова по - добър от другия дето няма фенове и съответните приходи ... От двайсет години живеем в условията на капитализъм , социализъм/комунизма вече е отживелица ... 8-)

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Re: Намлиха цените на билетите за мачовете на ЦСКА

Мнениеот dra6ky9 » 08 сеп 2010 00:04

Билетите за Литекс са с такава цена , тъй като има "война" между ръководствата и си разменяме такива цени на билетите.
[offtopic]Нека да не обръщаме темата за цени на мачовете , до анонимници , зъболекари и тем подобни изпълнения :)[/offtopic]
When you walk..

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 08 сеп 2010 00:42

storm написа:Ами и другите отбори да правят по 15 лева за цесекарите да видим колко фена ще има .

Ако искате и 100 ги направете .. На стадионите ще се чува : И САМО ЦСКА
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 08 сеп 2010 12:50

shumnaliq написа:
storm написа:Ами и другите отбори да правят по 15 лева за цесекарите да видим колко фена ще има .

Ако искате и 100 ги направете .. На стадионите ще се чува : И САМО ЦСКА

+1 Съгласен! Винаги се е чувала нашата агитка! ;) И САМО ЦСКА! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Professore

Мнениеот Professore » 08 сеп 2010 14:27

UltraBlue. написа:
VALIO-CSKA написа:
UltraBlue. написа:OMG.. тия хич не са на център , определено трябва да се прегледат 15 лв билет за сектор Б , сектора за гости ?? Ако има повече от 8 фена на Литекс ще е добре.. тия искат да унищожат и малкото футбол , останал в България...

Кво ми пука за гостите бе цървул

Като не ти пука бягай в Турция там да ти пука!!! :evil:

Кво ми пука за гостите...Абе ти жалко човече,от както следя форума(от години,не си извличай мисли,че имам малко мнения),когато някой дигне цените за вас(което е наплъно обяснимо,предвид факта,че някои фенове на ЦСКА,много честичко нахлуват по терена и предизвикват побоища по трибуните(КАЗВАМ НЯКОИ,не слагам всички под общ знаменател),даваха една поредица от клипове по Господари на ефира...Та като ви турат високи цени и ревете,а вие като турите 20 лева и ....не ми дреме за гостите,еми като не ви дреме,за това ще сте си на това дереже! ;)

Върни се в “ЦСКА”