stannn написа:о боже. Айде болните мозъци да се изнесът в другия форум моля. Като не ми харесва цената на билета няма да ходите. Ако в магазина ти кажат дай 10 лева за хляб ти няма да дадеш и ще си излезеш нали? Ами направи същото. А за другия капацитет. Явно си на 6-7 години. За първа година играем със слаб отбор в Европа. Да ти припомня ли отбори като Леверкузен с играч струващ 30 милиона. Или да ти припомня един отбор станал Европейски шампион и после дойде на Българска армия. А в реванша падна с 0:1. А Блекбърн? Да кажем с кого игра Левски тогава. Киево(отбор на 7-8 място в Италия по това време), Беверен (пълни анонимници). Мисля че ти стига. Айде да не ми говорите, че едва ли не вие сте мега отбор от галактическа класа.
НЕ съм казал нищо за отбора вие убърквате темата.. точно това имам предвид мой човек че при тези цени само може да се вреди на футбола в България ние ще почнеме да си взимам по 100 лв за билети кой ще ходи.. а нали целта е да се ходи а не да не се ??? Ако ти е по интересно да гледащ празни стадиони се едно гледаш тренировка ОК.. винаги атмосферата с малко или много вдига качеството във футбола едно е примерно да играеш да не кажа някакви космически цифри ама примерно пред 10 000 човека пък едно е да играеш преди 200 човека нали ??? И не само да играеш ами и да гледаш мача по телевизията кво сега като даваха няколко мача на ЦСКА и имаше по 500 човека на 2,3 пъти заспах добре че коментатора се дереше като има гол иначе пълна тишина..