България - отбор за лично ползване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: България - отбор за лично ползване

Мнениеот Lyubooo » 06 сеп 2010 20:35

blue avalanche написа:Дянков на 10-тата минута ще ни остави с човек по-малко.Питай ме защо.М.Венков в Литекс се оказа ненужен,за национала ли ще е ценен?Делев,Галчев-отбор от джуджета ли ще правим?

хихихихи, с тея думи възвиси Дефоу до 1,90м.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2010 21:13

Lyubooo написа:
blue avalanche написа:Дянков на 10-тата минута ще ни остави с човек по-малко.Питай ме защо.М.Венков в Литекс се оказа ненужен,за национала ли ще е ценен?Делев,Галчев-отбор от джуджета ли ще правим?

хихихихи, с тея думи възвиси Дефоу до 1,90м.

С тея думи приравни Дефоу с Делев и Галчев!Хи,хи,хи,хи!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 06 сеп 2010 21:55

Няма значение колко са високи футболистите... :shock:
Особено пък по крилата, Меси да не би да е дългоуч? Просто давам пример, че трябва да се дава шанс на повече футболисти, да се наблюдават непрекъснато нови играчи, както в другите страни. Един селекционер трябва да следи непрекъснато мачове, не като Мъри. Само Минев се престраши да викне от А група. Разчитаме на едни и същи футбалери, картинката е плачевна. И за какво са измислени контролите? ;) :roll:
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 сеп 2010 10:43

Btovfan80 написа:Не съм съгласен с написаното! Още повече за Ивелин Попов, та той беше измежду най-добрите на терена! Проблемите на отборът са най-вече в защита. Много мудни, нямаха никакъв отговор на скоростта на англичаните. Към този момент обаче, не виждам алтернатива. И стига сте плюли по Стоилов! Как да ги накара да тичат? Насила хубост не става!

Наистина насила хубост не става.Ама защо,вика едни исъщи сакати футболисти,в отбора,че ги пуска да играят,тогава.Те не могат да бягат,а ваш Мъри си ги вика и пуска даже и да играят.И не ми казвай,че нямаме играчи,младежите ги бият,като тъпан на сватба и т.н.Играчи има,ама трябва да ги викне някой и да им даде шанс.Нека да падат понякога.Ама като показват игра и се борят,по-лесно се възприема.
Само Черно море.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 11:04

garfild8 написа:
Btovfan80 написа:Не съм съгласен с написаното! Още повече за Ивелин Попов, та той беше измежду най-добрите на терена! Проблемите на отборът са най-вече в защита. Много мудни, нямаха никакъв отговор на скоростта на англичаните. Към този момент обаче, не виждам алтернатива. И стига сте плюли по Стоилов! Как да ги накара да тичат? Насила хубост не става!

Наистина насила хубост не става.Ама защо,вика едни исъщи сакати футболисти,в отбора,че ги пуска да играят,тогава.Те не могат да бягат,а ваш Мъри си ги вика и пуска даже и да играят.И не ми казвай,че нямаме играчи,младежите ги бият,като тъпан на сватба и т.н.Играчи има,ама трябва да ги викне някой и да им даде шанс.Нека да падат понякога.Ама като показват игра и се борят,по-лесно се възприема.

Ако сме честни пред себе си-загубата си е загуба!С борба,без борба-все тая!Аз,пък,предпочитам да ни думкат като Лихтенщайн,обаче,в края на месеца,средностатистическия българин да прибира 4000 евро и всички да се натискат да живеят при нас!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 сеп 2010 11:14

Блу Аваланч,отиваш в съвсем друга плоскост,колега.Но докато стане това,за което пишеш,ще мине много време,много трудно ще стане и дотогава футбола,ще е една от малкото радости на българина.По принцип говоря.На кое толкова да се кефи?На политици,на безпаричие,безработица и т.н.И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол.Затова като гледа народа,болшинството не иска да се припознае,с Мъри и тима му,защото една от малките му радости...вече не е същата.
Само Черно море.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 11:19

garfild8 написа:Блу Аваланч,отиваш в съвсем друга плоскост,колега.Но докато стане това,за което пишеш,ще мине много време,много трудно ще стане и дотогава футбола,ще е една от малкото радости на българина.По принцип говоря.На кое толкова да се кефи?На политици,на безпаричие,безработица и т.н.И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол.Затова като гледа народа,болшинството не иска да се припознае,с Мъри и тима му,защото една от малките му радости...вече не е същата.

"И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол."
От тези трите,общината в Ямбол избра баскетбола(отборът ни е общински сега) и мисля,че не сгреши! :!: :!: :!:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 сеп 2010 11:21

blue avalanche написа:
garfild8 написа:Блу Аваланч,отиваш в съвсем друга плоскост,колега.Но докато стане това,за което пишеш,ще мине много време,много трудно ще стане и дотогава футбола,ще е една от малкото радости на българина.По принцип говоря.На кое толкова да се кефи?На политици,на безпаричие,безработица и т.н.И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол.Затова като гледа народа,болшинството не иска да се припознае,с Мъри и тима му,защото една от малките му радости...вече не е същата.

"И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол."
От тези трите,общината в Ямбол избра баскетбола(отборът ни е общински сега) и мисля,че не сгреши! :!: :!: :!:

Нормално е Блу Аваланч.Откак се помня,специално за Ямбол,баскетбола е бил винаги най-добър,най-на почит,както се казва.И наистина не греши,с избора си.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”