blue avalanche написа:Дянков на 10-тата минута ще ни остави с човек по-малко.Питай ме защо.М.Венков в Литекс се оказа ненужен,за национала ли ще е ценен?Делев,Галчев-отбор от джуджета ли ще правим?
хихихихи, с тея думи възвиси Дефоу до 1,90м.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Дянков на 10-тата минута ще ни остави с човек по-малко.Питай ме защо.М.Венков в Литекс се оказа ненужен,за национала ли ще е ценен?Делев,Галчев-отбор от джуджета ли ще правим?
Lyubooo написа:blue avalanche написа:Дянков на 10-тата минута ще ни остави с човек по-малко.Питай ме защо.М.Венков в Литекс се оказа ненужен,за национала ли ще е ценен?Делев,Галчев-отбор от джуджета ли ще правим?
хихихихи, с тея думи възвиси Дефоу до 1,90м.
Btovfan80 написа:Не съм съгласен с написаното! Още повече за Ивелин Попов, та той беше измежду най-добрите на терена! Проблемите на отборът са най-вече в защита. Много мудни, нямаха никакъв отговор на скоростта на англичаните. Към този момент обаче, не виждам алтернатива. И стига сте плюли по Стоилов! Как да ги накара да тичат? Насила хубост не става!
garfild8 написа:Btovfan80 написа:Не съм съгласен с написаното! Още повече за Ивелин Попов, та той беше измежду най-добрите на терена! Проблемите на отборът са най-вече в защита. Много мудни, нямаха никакъв отговор на скоростта на англичаните. Към този момент обаче, не виждам алтернатива. И стига сте плюли по Стоилов! Как да ги накара да тичат? Насила хубост не става!
Наистина насила хубост не става.Ама защо,вика едни исъщи сакати футболисти,в отбора,че ги пуска да играят,тогава.Те не могат да бягат,а ваш Мъри си ги вика и пуска даже и да играят.И не ми казвай,че нямаме играчи,младежите ги бият,като тъпан на сватба и т.н.Играчи има,ама трябва да ги викне някой и да им даде шанс.Нека да падат понякога.Ама като показват игра и се борят,по-лесно се възприема.
garfild8 написа:Блу Аваланч,отиваш в съвсем друга плоскост,колега.Но докато стане това,за което пишеш,ще мине много време,много трудно ще стане и дотогава футбола,ще е една от малкото радости на българина.По принцип говоря.На кое толкова да се кефи?На политици,на безпаричие,безработица и т.н.И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол.Затова като гледа народа,болшинството не иска да се припознае,с Мъри и тима му,защото една от малките му радости...вече не е същата.
blue avalanche написа:garfild8 написа:Блу Аваланч,отиваш в съвсем друга плоскост,колега.Но докато стане това,за което пишеш,ще мине много време,много трудно ще стане и дотогава футбола,ще е една от малкото радости на българина.По принцип говоря.На кое толкова да се кефи?На политици,на безпаричие,безработица и т.н.И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол.Затова като гледа народа,болшинството не иска да се припознае,с Мъри и тима му,защото една от малките му радости...вече не е същата.
"И му остава единствено да се асоциира,било с нац.отбор по футбол,баскет или волейбол."
От тези трите,общината в Ямбол избра баскетбола(отборът ни е общински сега) и мисля,че не сгреши!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта