„Кръг за ЦСКА”: Кризата в ЦСКА достигна дъното

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: „Кръг за ЦСКА”: Кризата в ЦСКА достигна дъното

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2010 19:17

Кашчей написа:
И не казвай, че Държавата дължи нещо на ТИТАН-АС за сметопочистване, защото е леко смешно.

Човека очевидно има пред вид общината. В края на краищата общината не е самостоятелна структура в държавата, най-малко бюджета и зависи от нея. Та какво точно е смешно в случая?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2010 19:45

vaskonti написа:
Кашчей написа:
И не казвай, че Държавата дължи нещо на ТИТАН-АС за сметопочистване, защото е леко смешно.

Човека очевидно има пред вид общината. В края на краищата общината не е самостоятелна структура в държавата, най-малко бюджета и зависи от нея. Та какво точно е смешно в случая?

Ама не ме вълнува какво има предвид човекът!Доколкото знам в не всяка община сметоизвозването е поето от ТИТАН-АС, за да се намесва държавата.Докато МФВС е държавен орган, като задължения към него имат не ТИТАН-АС, а ПФК ЦСКА ЕАД.Не виждам никаква причина да се смесват двете задължения.Като имам предвид и част от изказването на министър Нейков отпреди няколко месеца, че доста голямо перо в тия задължения на ЦСКА са именно към сметосъбирането...... смешно е.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 20:03

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

Ама не ме вълнува какво има предвид човекът!Доколкото знам в не всяка община сметоизвозването е поето от ТИТАН-АС, за да се намесва държавата.Докато МФВС е държавен орган, като задължения към него имат не ТИТАН-АС, а ПФК ЦСКА ЕАД.Не виждам никаква причина да се смесват двете задължения.Като имам предвид и част от изказването на министър Нейков отпреди няколко месеца, че доста голямо перо в тия задължения на ЦСКА са именно към сметосъбирането...... смешно е.

Всички знаем какво те вълнува,да плюеш ЦСКА.Ти си най -компетентен и относно финансовото състояние на отбора.Ако някой се интересува може ли да се допита до теб,или трябва да си плати?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 20:09

(Мога само да ти го подам да го полигавиш, нищо друго няма да кажа, а това че сте жалки се вижда от километри.
И да ти кажа уважението се печели, не се изисква!!! Вашата свинщина накара милиони българи да ви мразят :)
Успех[/quote][/quote])
До сега се колебаех, но след като видях това ,съм сигурен-ти си роден през гъз.

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 06 сеп 2010 20:48

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

Ти като си толкова компетентен сигурно си някой виден икономист. Най-смешното е, че си от тия хора, които са най-активни във нашия форум, т.е. не сте толкова левскари, колкото антицесекари :) .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2010 20:49

анто маина написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Човека очевидно има пред вид общината. В края на краищата общината не е самостоятелна структура в държавата, най-малко бюджета и зависи от нея. Та какво точно е смешно в случая?

Всички знаем какво те вълнува,да плюеш ЦСКА.Ти си най -компетентен и относно финансовото състояние на отбора.Ако някой се интересува може ли да се допита до теб,или трябва да си плати?

Точно ти ще трябва да си платиш :mrgreen: Не за друго, а защото пишеш глупости!
Посочи ми числа, които съм написал някъде!

Данък "Обществено мнение" не плащам, та ми е все тая какви ги приказвате по мой адрес.Казвам това, което мисля и чувствам в момента!

Дъното (както вече казах) не сте го стигнали и надали някога ще го стигнете.Не за друго, а защото сте от София и имате име.От друга страна е смешно да занимавате държавните институции със своите проблеми, но нали сте българският вариант на "Реал" Мадрид-не ме учудва това.Ще ми е много интересно да разбера, че шефът на фен-клуба на "Байерн" миналата година е занимавал Ангела Меркел с проблемите на отбора и тя е обещала да помогне ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2010 20:59

ivan.stefanov написа:
Ти като си толкова компетентен сигурно си някой виден икономист. Най-смешното е, че си от тия хора, които са най-активни във нашия форум, т.е. не сте толкова левскари, колкото антицесекари :) .

На теб мина ли ти въобще мисъл през главата (не да спре, а само да мине), че може и да не съм левскар?

Между другото, не е нужно да си виден икономист, за да знаеш, че такса "смет" се плаща към общината, а не към държавата и договорите се сключват от общините, а не от държавата.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 21:14

Добре разбрахме се ,ако ме интересува нещо относно ЦСКА си плащам и те питам.
Ама ще ми трябват и някакви тарифи.
Не се сърди на Иван Стефанов,не е разбрал че не си левскар, ама за анти ЦСКА е прав.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2010 21:21

анто маина написа:Добре разбрахме се ,ако ме интересува нещо относно ЦСКА си плащам и те питам.
Ама ще ми трябват и някакви тарифи.
Не се сърди на Иван Стефанов,не е разбрал че не си левскар, ама за анти ЦСКА е прав.

А трябва ли да съм Про-ЦСКА?
Не усещате ли, че сте смешни с това про и анти?Досега не знам да има приет закон от НС, който да задължава всички българи да са Про-ЦСКА ;) :mrgreen: Същото важи и за Про-Левски :mrgreen:

Гледам, че си майна, та.. Честит празник! :)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 сеп 2010 21:26

Не не трябва да си про,ама си личи анти кой си и хич не е ясно дали въобще си от някой.

Върни се в “ЦСКА”