анто маина написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Човека очевидно има пред вид общината. В края на краищата общината не е самостоятелна структура в държавата, най-малко бюджета и зависи от нея. Та какво точно е смешно в случая?
Ама не ме вълнува какво има предвид човекът!Доколкото знам в не всяка община сметоизвозването е поето от ТИТАН-АС, за да се намесва държавата.Докато МФВС е държавен орган, като задължения към него имат не ТИТАН-АС, а ПФК ЦСКА ЕАД.Не виждам никаква причина да се смесват двете задължения.Като имам предвид и част от изказването на министър Нейков отпреди няколко месеца, че доста голямо перо в тия задължения на ЦСКА са именно към сметосъбирането...... смешно е.
Всички знаем какво те вълнува,да плюеш ЦСКА.Ти си най -компетентен и относно финансовото състояние на отбора.Ако някой се интересува може ли да се допита до теб,или трябва да си плати?
Точно ти ще трябва да си платиш

Не за друго, а защото пишеш глупости!
Посочи ми числа, които съм написал някъде!
Данък "Обществено мнение" не плащам, та ми е все тая какви ги приказвате по мой адрес.Казвам това, което мисля и чувствам в момента!
Дъното (както вече казах) не сте го стигнали и надали някога ще го стигнете.Не за друго, а защото сте от София и имате име.От друга страна е смешно да занимавате държавните институции със своите проблеми, но нали сте българският вариант на "Реал" Мадрид-не ме учудва това.Ще ми е много интересно да разбера, че шефът на фен-клуба на "Байерн" миналата година е занимавал Ангела Меркел с проблемите на отбора и тя е обещала да помогне