Димитровград-Ботев 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Димитровград-Ботев 0:1

Мнениеот bucky_barabata » 05 сеп 2010 23:06

Yellow major написа:
Don Rumen написа:Към майора бих добавил не знам колко е правилно да обиграваме ние курдов сега и на нова година да се махне. Според мен трябва да се разчита на нашите момчета, пльоко е много по-добре да играе.

Don Rumene съгласен с теб напълно. Курдов иска да си намери отбор и да се махне до Коледа. Трябва да изграждаме отбор за Б група със стабилни спонсори и организация няма да избягат тези момчета ако знаят ,че има бъдеще отбора ни. Иначе за агитката ни ,там има тартори да се намесят и да няма повече бомби и нахлувания, иначе ще ни накажат жестоко и ще дишаме праха на Нафтата.
Има хляб в тези момчета ,но трябва да бъдат учени . Не приемам всеки мач да играем първото полувреме в разучване. Ние с кого играем с Димград или с Милан? Та те от контролата с нас са си направили изводите, а ние не! Затвориха се и бяха на крачка да ни вземат 2 точки. Пак казвам , мотивацията на отбора да играе от първта минута зависи от треньора.

Приятелю, в тва е разликата дали си срещу Милан или Дград. Ако си срещу Милан ще си му гледал всички мачове и ще знаеш как да играеш, докато срещу тея първо да разбереш как, къде и през кой трябва да атакуваш. Дали са с високи центрлани защитнци или пък слаб вратар и т.н. Според мен няма как да очаквваме още от почването на мача да водим с 3-0. Всички играят срещу нас на 300%, а слушайте ми думата, Нафтата навсякъде ще мине на парад, щото хем са свестен отбор, хем срещу тях отборите нямат такава мотивация.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 05 сеп 2010 23:08

Нафтата няма да мине на парад през Марица и Съединение ,които играят за нас.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 05 сеп 2010 23:12

Canaries front написа:Нафтата няма да мине на парад през Марица и Съединение ,които играят за нас.

Честно казано предпочитам да влезнем с пълен актив от точко без проблеми, отколкото след някаква борба до края.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 05 сеп 2010 23:12

Canaries front написа:Нафтата няма да мине на парад през Марица и Съединение ,които играят за нас.

Това пък как си го измисли ,че играят за нас :lol:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 сеп 2010 23:13

bucky_barabata написа:
Yellow major написа:
Don Rumen написа:Към майора бих добавил не знам колко е правилно да обиграваме ние курдов сега и на нова година да се махне. Според мен трябва да се разчита на нашите момчета, пльоко е много по-добре да играе.

Don Rumene съгласен с теб напълно. Курдов иска да си намери отбор и да се махне до Коледа. Трябва да изграждаме отбор за Б група със стабилни спонсори и организация няма да избягат тези момчета ако знаят ,че има бъдеще отбора ни. Иначе за агитката ни ,там има тартори да се намесят и да няма повече бомби и нахлувания, иначе ще ни накажат жестоко и ще дишаме праха на Нафтата.
Има хляб в тези момчета ,но трябва да бъдат учени . Не приемам всеки мач да играем първото полувреме в разучване. Ние с кого играем с Димград или с Милан? Та те от контролата с нас са си направили изводите, а ние не! Затвориха се и бяха на крачка да ни вземат 2 точки. Пак казвам , мотивацията на отбора да играе от първта минута зависи от треньора.

Приятелю, в тва е разликата дали си срещу Милан или Дград. Ако си срещу Милан ще си му гледал всички мачове и ще знаеш как да играеш, докато срещу тея първо да разбереш как, къде и през кой трябва да атакуваш. Дали са с високи центрлани защитнци или пък слаб вратар и т.н. Според мен няма как да очаквваме още от почването на мача да водим с 3-0. Всички играят срещу нас на 300%, а слушайте ми думата, Нафтата навсякъде ще мине на парад, щото хем са свестен отбор, хем срещу тях отборите нямат такава мотивация.

Абе приятел защо говориш глупости. Този отбор игра срещу нас само преди около месец и аз лично ги прецених колко струват. Номер 9 става и за Ботев и за Б група а 10 Станев Царицата е опитен, но вече стар. Просто говориш глупости!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 05 сеп 2010 23:14

BultraStyle написа:

Това пък как си го измисли ,че играят за нас :lol:

много скоро ще разбереш :)
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 05 сеп 2010 23:17

Честита победа ! Днес , с ръка на сърцето да си признаем , никак не стояха добре нещата... Липса на идеи в атака , много цъка-цъка.... , игра без острота , изключая Хаджифейзулата. Победата е сладка , но точно сега е момента да си видим кривиците , защото идат гостувания и на по-сериозни обори. В Гълъбово и Созопол с тая игра нищо добро не ни чака. Със селяните трябва да се играе по-твърдо и по-мъжки. Днес това го нямаше. Бакала трябва да ръководи по-авторитетно отбора. Бяхме на път да изпуснем важни точки, слава Богу това не стана :!: Наздраве !!! :)

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 05 сеп 2010 23:22

НОМЕР 9 ОТ ДИМИТРОВГРАД СЕ КАЗВА НИКОЛАЙ ПАПАЗОВ

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 05 сеп 2010 23:25

Yellow major написа:Абе приятел защо говориш глупости. Този отбор игра срещу нас само преди около месец и аз лично ги прецених колко струват. Номер 9 става и за Ботев и за Б група а 10 Станев Царицата е опитен, но вече стар. Просто говориш глупости!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Няма значение.
Последна промяна от bucky_barabata на 05 сеп 2010 23:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 сеп 2010 23:27

t7h7m7 написа:НОМЕР 9 ОТ ДИМИТРОВГРАД СЕ КАЗВА НИКОЛАЙ ПАПАЗОВ

Ами добър е. Бърз повратлив и мисля че не е доста възрастен. С две думи хареса ми и от двата мача.

Върни се в “Ботев”