Yellow major написа:Don Rumen написа:Към майора бих добавил не знам колко е правилно да обиграваме ние курдов сега и на нова година да се махне. Според мен трябва да се разчита на нашите момчета, пльоко е много по-добре да играе.
Don Rumene съгласен с теб напълно. Курдов иска да си намери отбор и да се махне до Коледа. Трябва да изграждаме отбор за Б група със стабилни спонсори и организация няма да избягат тези момчета ако знаят ,че има бъдеще отбора ни. Иначе за агитката ни ,там има тартори да се намесят и да няма повече бомби и нахлувания, иначе ще ни накажат жестоко и ще дишаме праха на Нафтата.
Има хляб в тези момчета ,но трябва да бъдат учени . Не приемам всеки мач да играем първото полувреме в разучване. Ние с кого играем с Димград или с Милан? Та те от контролата с нас са си направили изводите, а ние не! Затвориха се и бяха на крачка да ни вземат 2 точки. Пак казвам , мотивацията на отбора да играе от първта минута зависи от треньора.
Приятелю, в тва е разликата дали си срещу Милан или Дград. Ако си срещу Милан ще си му гледал всички мачове и ще знаеш как да играеш, докато срещу тея първо да разбереш как, къде и през кой трябва да атакуваш. Дали са с високи центрлани защитнци или пък слаб вратар и т.н. Според мен няма как да очаквваме още от почването на мача да водим с 3-0. Всички играят срещу нас на 300%, а слушайте ми думата, Нафтата навсякъде ще мине на парад, щото хем са свестен отбор, хем срещу тях отборите нямат такава мотивация.