Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мъри честит рожден ден!

Мнениеот iskren » 13 фев 2009 09:02

Днес е роден треньорът на Българския национален отбор!Да е жив и здрав и много успехи както професионални така и лични!дано ни класира за Юар!и да среща и работи по малко такива футболни президенти като батков!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Мъри честит рожден ден!

Мнениеот hlucho » 13 фев 2009 09:03

Да е жив и здрав и много професионални и лични успехи!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 фев 2009 09:12

Честито и от мен. Да е жив и здав, и нека успее да възроди слявното минало на Нац.отбор. Пожелавам му, класиране на световното и да достигне успехите от 94г.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Кой пита за мен?

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 09:14

plamen etov написа:Успех на модератора,дано това да е един приятел студент от Гео Милев ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Колега Етов,ще трябва да те разочаровам,както ще трябва да разочаровам и Cesc ;) Не съм аз мод на Левски - все пак,искам да пожелая успешна работа на "Модератор Левски",защото знаем,че Сините са най-обичания отбор в България и заслужават само най-доброто ! А форума,където се събираме Ние,част от феновете на този велик Български клуб,трябва да се пази чисто и неопетнено така както се пази историята,екипа,емблемата,името,сектора и всичко друго свързано с любимия ни тим ! Не е лесна задача определено,но по начина на изказване и писане си личи,че този който се крие зад никнейма (каква хубава БГ дума :mrgreen: :mrgreen: ) има потенцияла да го стори - УСПЕХ и Лека Работа - Левски ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 фев 2009 09:23

ЧРД МЪРИ :D :D :D ДАНО ОСВЕН ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА,ДА ИМАШ И ЗДРАВИ НЕРВИ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ,ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ ;) ;) ;) ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Мнениеот Модератор Левски » 13 фев 2009 09:32

Благодаря ви,момчета!Както казах ще се опитам да дам всичко от себе си,да има ред и спокойствие тук!Лъв,да знаеш че разбули тайната,всички си мислеха,че си ти зад тази клавиатура.Факт е,че това място би ти прилягало перфектно,както и на още няколко човека.Да сме живи и здрави и да пазим чист синия форум!
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 09:34

Освен здраве,щастие и каквото си пожелаеш в личен план,искрено ти пожелавам (както и всички българи,надявам се) да ни накараш отново да повярваме в Националния ни отбор и да започне писането на една нова приказка с главни действащи лица - Бербо,Марто,Гошо,Валери и компания :) УСПЕХ и Честит Рожден ден !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 фев 2009 09:35

Модератор Левски написа:Благодаря ви,момчета!Както казах ще се опитам да дам всичко от себе си,да има ред и спокойствие тук!Лъв,да знаеш че разбули тайната,всички си мислеха,че си ти зад тази клавиатура.Факт е,че това място би ти прилягало перфектно,както и на още няколко човека.Да сме живи и здрави и да пазим чист синия форум!

Мерси за добрите думи :) Имам един въпрос - сега,като стана ясно,че не съм аз...мисля,че UltraBlue си беше заложил гащите и чорапите - кой измежду теб,Дарина и Майк сега трябва да ги получи ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 13 фев 2009 09:42

Честит Рожден ден, Мъри! Най-добрия си в България, но аз ти пожелавам да излезеш извън рамките на нашата футболна действителност, която е злобно настроена спрямо теб, защото си НАЙ-КАДЪРНИЯ ТРЕНЬОР в новата история на българския футбол. Здраве, щастие и успехи в професията и естествено - класиране на световното в ЮАР и, дай боже, 1/4 финал и по-нагоре! ЗАЩОТО МОЖЕМ!

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Мнениеот Модератор Левски » 13 фев 2009 09:44

:D Не че имам нещо против приятните чорапки на Ultra,но по-предпочитам да седнем да жулнем някъде по биричка примерно ,а чорапенцата да ги задържи,че да не забравяме че се е задал "женския'' месец и не се знае какви виелици ще настанат! ;)
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Върни се в “Архив”