Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мъри честит рожден ден!
Днес е роден треньорът на Българския национален отбор!Да е жив и здрав и много успехи както професионални така и лични!дано ни класира за Юар!и да среща и работи по малко такива футболни президенти като батков!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Re: Мъри честит рожден ден!
Да е жив и здрав и много професионални и лични успехи!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Честито и от мен. Да е жив и здав, и нека успее да възроди слявното минало на Нац.отбор. Пожелавам му, класиране на световното и да достигне успехите от 94г.
Re: Кой пита за мен?
plamen etov написа:Успех на модератора,дано това да е един приятел студент от Гео Милев![]()
![]()
![]()
![]()
;)
Колега Етов,ще трябва да те разочаровам,както ще трябва да разочаровам и Cesc

- plamen etov
- Контакти:
ЧРД МЪРИ
ДАНО ОСВЕН ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА,ДА ИМАШ И ЗДРАВИ НЕРВИ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ,ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ
ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- Модератор Левски
- Модератор
- Контакти:
Благодаря ви,момчета!Както казах ще се опитам да дам всичко от себе си,да има ред и спокойствие тук!Лъв,да знаеш че разбули тайната,всички си мислеха,че си ти зад тази клавиатура.Факт е,че това място би ти прилягало перфектно,както и на още няколко човека.Да сме живи и здрави и да пазим чист синия форум!
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"
Освен здраве,щастие и каквото си пожелаеш в личен план,искрено ти пожелавам (както и всички българи,надявам се) да ни накараш отново да повярваме в Националния ни отбор и да започне писането на една нова приказка с главни действащи лица - Бербо,Марто,Гошо,Валери и компания
УСПЕХ и Честит Рожден ден !

Модератор Левски написа:Благодаря ви,момчета!Както казах ще се опитам да дам всичко от себе си,да има ред и спокойствие тук!Лъв,да знаеш че разбули тайната,всички си мислеха,че си ти зад тази клавиатура.Факт е,че това място би ти прилягало перфектно,както и на още няколко човека.Да сме живи и здрави и да пазим чист синия форум!
Мерси за добрите думи

Честит Рожден ден, Мъри! Най-добрия си в България, но аз ти пожелавам да излезеш извън рамките на нашата футболна действителност, която е злобно настроена спрямо теб, защото си НАЙ-КАДЪРНИЯ ТРЕНЬОР в новата история на българския футбол. Здраве, щастие и успехи в професията и естествено - класиране на световното в ЮАР и, дай боже, 1/4 финал и по-нагоре! ЗАЩОТО МОЖЕМ!
- Модератор Левски
- Модератор
- Контакти:
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"