Sunway написа:Кога взехме автобус, кога и стадион построихме.Айде малко по на земята да слезнем.Нека първо да купим автобус, според мен за В група няма да ни е нужен, но за догодина за Б, трябва да вземем на 100%.Що се отнася до нов стадион и този сега с подобрения ще става за А група, но когато се класираме за евротурнирите, защото това рано или късно ще се случи, ще ни трябва нов стадион.Правилното и точно управление в момента на клуба показва, че до 5 години МАКСИМУМ, Ботев ще играе в евротурнирите.Реално такава е ситуацията, всички я виждат, а някои се правят, че не виждат (няма да споменавам кои).Няма такъв аналог в България, като нас-отбор във В група с такива спонсори и подкрепа.Изчакваше се досега, защото искаха да видят, каква ще е подкрепата на хората към клуба, а тя е повече от отлична-няколко мача и средна посещаемост около 6000 човека.Нищо няма случайно......догодина и КЦМ ще дават пари-това е на 100% сигурно.Предлагам Бакала да мисли, относно селекцията за Б група за догодина
...то е ясно, че сега няма да имаме проблем с влизането.Аз лично искам 38 кръга-38 победи....просто отборите във В група не заслужават коментар...ние сме с 2 класи най-малко над тях.
Само да не ни разграбят отбора след евентуално влизане в Б група ,че с този аматьорски статут и липсата на договори хич не ми харесват нещата . "Акулите " от сега имам чувството ,че се оглеждат за наши момчета