Малко АРТ - Новият автобус на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Малко АРТ - Новият автобус на Ботев

Мнениеот BultraStyle » 05 сеп 2010 12:26

Sunway написа:Кога взехме автобус, кога и стадион построихме :lol: .Айде малко по на земята да слезнем.Нека първо да купим автобус, според мен за В група няма да ни е нужен, но за догодина за Б, трябва да вземем на 100%.Що се отнася до нов стадион и този сега с подобрения ще става за А група, но когато се класираме за евротурнирите, защото това рано или късно ще се случи, ще ни трябва нов стадион.Правилното и точно управление в момента на клуба показва, че до 5 години МАКСИМУМ, Ботев ще играе в евротурнирите.Реално такава е ситуацията, всички я виждат, а някои се правят, че не виждат (няма да споменавам кои).Няма такъв аналог в България, като нас-отбор във В група с такива спонсори и подкрепа.Изчакваше се досега, защото искаха да видят, каква ще е подкрепата на хората към клуба, а тя е повече от отлична-няколко мача и средна посещаемост около 6000 човека.Нищо няма случайно......догодина и КЦМ ще дават пари-това е на 100% сигурно.Предлагам Бакала да мисли, относно селекцията за Б група за догодина ;)...то е ясно, че сега няма да имаме проблем с влизането.Аз лично искам 38 кръга-38 победи....просто отборите във В група не заслужават коментар...ние сме с 2 класи най-малко над тях.

Само да не ни разграбят отбора след евентуално влизане в Б група ,че с този аматьорски статут и липсата на договори хич не ми харесват нещата . "Акулите " от сега имам чувството ,че се оглеждат за наши момчета :roll:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 05 сеп 2010 12:59

BultraStyle написа:Само да не ни разграбят отбора след евентуално влизане в Б група ,че с този аматьорски статут и липсата на договори хич не ми харесват нещата . "Акулите " от сега имам чувството ,че се оглеждат за наши момчета :roll:

Не се притеснявай, като влезнете в Б статута ви става професионален пък тогава най-вероятно Ахмед Доган ще отпусни повечко от таз годишните пари за спонсорство и ще си ги задържите
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 05 сеп 2010 13:02

loko2004 написа:
BultraStyle написа:Само да не ни разграбят отбора след евентуално влизане в Б група ,че с този аматьорски статут и липсата на договори хич не ми харесват нещата . "Акулите " от сега имам чувството ,че се оглеждат за наши момчета :roll:

Не се притеснявай, като влезнете в Б статута ви става професионален пък тогава най-вероятно Ахмед Доган ще отпусни повечко от таз годишните пари за спонсорство и ще си ги задържите

ахмед доган може да отпусне нещо на майкати и на теб евентуално да ви напълни устите с резан.....
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 05 сеп 2010 13:03

loko2004 написа:

@Льоку2004: ти си най-отвореният и знаеш всички пари в тази държава на кой са и как са изкарани!
Я кажи сега на ТОТОдинев парите как са.... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 сеп 2010 13:14

loko2004 написа:Не се притеснявай, като влезнете в Б статута ви става професионален пък тогава най-вероятно Ахмед Доган ще отпусни повечко от таз годишните пари за спонсорство и ще си ги задържите

Еха, жлъчката ти е колкото диня от Любимец, нали? Гадно е: за нас пари, за теб само стойка партер и разхлабен сфинктер. Свиквай!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 сеп 2010 13:18

loko2004 написа:

Хахахаха, леле, колко ви е яд, хахахаха...
Не натискайте ТУК!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 05 сеп 2010 13:22

Pupper_ написа:
loko2004 написа:Не се притеснявай, като влезнете в Б статута ви става професионален пък тогава най-вероятно Ахмед Доган ще отпусни повечко от таз годишните пари за спонсорство и ще си ги задържите

Еха, жлъчката ти е колкото диня от Любимец, нали? Гадно е: за нас пари, за теб само стойка партер и разхлабен сфинктер. Свиквай!

Това заболя :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 сеп 2010 13:06

loko2004 написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колко болка има по тоя свят...... а за порстотията :Х
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”