Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Мъри Магьосникът

Мнениеот stenly » 12 фев 2009 23:30

milen.hrisrov написа:Този коментар също е много добър,но наистина заглавието му е адски много пресилено.

Преместих темата ти, защото през 10 минути пускаш коментари от автори на други сайтове. Могат да се коментират на едно място.
Модераторите не са ви враг!

MESTA
Контакти:

Re: Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло

Мнениеот MESTA » 12 фев 2009 23:33

ТИЯ И ДВАМАТА МАЙ СА ГЛЕДАЛИ НЯКАКЪВ ДРУГ МАЧ... ТО БИВА СИНИ ОЧИЛА, АМА ЯВНО СА БИЛИ МНОГО ТЪМНОСИНИ...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 фев 2009 23:36

MESTA написа:ТИЯ И ДВАМАТА МАЙ СА ГЛЕДАЛИ НЯКАКЪВ ДРУГ МАЧ... ТО БИВА СИНИ ОЧИЛА, АМА ЯВНО СА БИЛИ МНОГО ТЪМНОСИНИ...

Абе като те гледам,твойте лупи са по големи и с по тъмно-червени оттенъци ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 фев 2009 23:39

Боримечката написа:Мило ми Миленче,
За лицето Илиян Стоянов чакам нещо да споменеш,бе минотавърче мое!
И ,ако може в детаили,щото съм се подготвил!!!

Ти пък какво си недоволен от Илиян Стоянов :?: Ако искаш ще намерим мача, някъде ако го има качен,и ще му коментираме отиграванията :!: После може да направим едно разборче на "големия нос" Вальо Илиев в последните му мачове :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 12 фев 2009 23:40

Алоооооооооо за кое червено зло говориш?
Защото аз видях едно синьо зло в тоя отбор,да не кажа две!
Та за лицето,ако може ....малък коментар Миленчо-Компетенчо :D :D :D

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 12 фев 2009 23:44

UltraBlue написа:

Ти пък какво си недоволен от Илиян Стоянов :?: Ако искаш ще намерим мача, някъде ако го има качен,и ще му коментираме отиграванията :!: После може да направим едно разборче на "големия нос" Вальо Илиев в последните му мачове :!:

Голът чий принос беше,или аз тряаше да го пазя тоя,а господин разбирач?
А положението,когато подаде топката на противника,като последен човек...аре нема смисъл!
Вие гледате,не виждате..горките!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 фев 2009 23:51

Боримечката написа:
UltraBlue написа:

Голът чий принос беше,или аз тряаше да го пазя тоя,а господин разбирач?
А положението,когато подаде топката на противника,като последен човек...аре нема смисъл!
Вие гледате,не виждате..горките!

При гола вината е колективна :!: 1-во гола не го вкарва централен нападател,а халф и там е работа на дефанзивните халфове да внимават за него :!: За извеждащо подаване нямам спомен(това не значи че не е така),но аз лично си спомням 2 положения на Велизар,когато се осра по този начин :!: Добре че при едното му свириха "фал" , иначе ставаше страшно(фал определено нямаше,той полегна както само той си знае) 8-) А и нека не гледаме само негативите :!: Стоянов се справи според мен и се намеси доста добре в няколко ситузации :!: Отделно много добре изнасяха топката защитниците ни :!:

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Мъри Магьосникът

Мнениеот milen.hrisrov » 12 фев 2009 23:54

stenly написа:
milen.hrisrov написа:Този коментар също е много добър,но наистина заглавието му е адски много пресилено.

Преместих темата ти, защото през 10 минути пускаш коментари от автори на други сайтове. Могат да се коментират на едно място.

Sorry.Не бях разбрал.Не знаех,че има проблем в това,че пускам статий от други сайтове.За в бъдеще ще се огранича.Отново съжалявам за неодобството.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 фев 2009 00:05

Абе пичове какви са тези глупави коментари на разни псевдо-журналисти. Стига бе, че Коловати не е за националния се вижда от самолет :!: :!: :!: Просто е бавен, трудно му е да покрива по-бързи нападатели, а в мача с Ейре мисля че ще има дота проблеми и с Дъф и Кийн и се съмнявам Мъри да го вика за този мач, ако го направи наистина вече ще бъде доста смешно. Живко също доста поизоставаше, но го оправдаваме, че не му е това поста-ляв бек, а трябва да е отдясно. За другите мога да кажа, че се справиха на нивото, което им позволяват възможностите.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 13 фев 2009 00:13

Не искам да критикувам безпочвено.Контузийте на основни футболисти наложи може би този,меко казано,експериментален състав.Изненадващо и за мен,показаха приятна и борбена игра.Изненадващо,защото този състав е показал не въднъж,как не трябва да се играе.
А според мен,без Илиян и Мечо и с присъствието на Мартин и Тунчев,нещата стават 6+.
Просто това е шансът на Мъри.
Дано го използва!
Българи,Юнаци!!!

Върни се в “Футбол - България”