milen.hrisrov написа:Този коментар също е много добър,но наистина заглавието му е адски много пресилено.
Преместих темата ти, защото през 10 минути пускаш коментари от автори на други сайтове. Могат да се коментират на едно място.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
milen.hrisrov написа:Този коментар също е много добър,но наистина заглавието му е адски много пресилено.
MESTA написа:ТИЯ И ДВАМАТА МАЙ СА ГЛЕДАЛИ НЯКАКЪВ ДРУГ МАЧ... ТО БИВА СИНИ ОЧИЛА, АМА ЯВНО СА БИЛИ МНОГО ТЪМНОСИНИ...
Боримечката написа:Мило ми Миленче,
За лицето Илиян Стоянов чакам нещо да споменеш,бе минотавърче мое!
И ,ако може в детаили,щото съм се подготвил!!!
UltraBlue написа:Боримечката написа:Мило ми Миленче,
Ти пък какво си недоволен от Илиян СтояновАко искаш ще намерим мача, някъде ако го има качен,и ще му коментираме отиграванията
После може да направим едно разборче на "големия нос" Вальо Илиев в последните му мачове
Боримечката написа:UltraBlue написа:Боримечката написа:Мило ми Миленче,
Ти пък какво си недоволен от Илиян СтояновАко искаш ще намерим мача, някъде ако го има качен,и ще му коментираме отиграванията
После може да направим едно разборче на "големия нос" Вальо Илиев в последните му мачове
Голът чий принос беше,или аз тряаше да го пазя тоя,а господин разбирач?
А положението,когато подаде топката на противника,като последен човек...аре нема смисъл!
Вие гледате,не виждате..горките!
stenly написа:milen.hrisrov написа:Този коментар също е много добър,но наистина заглавието му е адски много пресилено.
Преместих темата ти, защото през 10 минути пускаш коментари от автори на други сайтове. Могат да се коментират на едно място.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта