Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот crap » 31 авг 2010 17:54

siniq_fen написа:Старокин сигурно е по-добър от Минев, нали ? Иначе Миланов наистина от ляво е доста лабилен. Божинов и Попов трябва да са титуляри, играха няколко мача заедно, а и Валери почна с гол в Италия. За мен най-сериозните проблеми си остават в центъра на защитата. 100% съм сигурен, че има и много по-добри варианти от Стоянов Иванов. Най-вече Илиянчо не бива да играе, за Иван мисля, че може да му се гласува доверие, макар че е доста рисковано.

Ами Минев не е лош, но е доста рисков избор! Всички знаем за качествата му да си изкарва идиотски червени картони, както и за това, че винаги налита на бой когато има разни дразги... Минев нестава за национал! Зетя е изключително слаб на левия пост, а аз немога да се сетя за друг достоен ЛЯВ бек освен Старокин...
Иначе това което си написал за Илиян Стоянов е голяма глупост. Коловати е най-добрият ни вариант за защитник в момента! Класи над останалите. ЦСКА'р съм, но немога да нарека черното бяло! Същото важи и за Димитър Иванков! Тиквите в БФС са толкова некадърни, че няма и на къде...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 авг 2010 18:06

crap написа:
siniq_fen написа:Старокин сигурно е по-добър от Минев, нали ? Иначе Миланов наистина от ляво е доста лабилен. Божинов и Попов трябва да са титуляри, играха няколко мача заедно, а и Валери почна с гол в Италия. За мен най-сериозните проблеми си остават в центъра на защитата. 100% съм сигурен, че има и много по-добри варианти от Стоянов Иванов. Най-вече Илиянчо не бива да играе, за Иван мисля, че може да му се гласува доверие, макар че е доста рисковано.

Коловати е най-добрият ни вариант за защитник в момента!

Това няма да го коментирам :lol: Иво Иванов, Милиев, Тунчев(айде той е контузен), Вальо Илиев,Иван Иванов, Живко Желев (не го знам в каква форма е, но същото се отнася и до Коловати), Томашич... Всичките са по-добри варианти по една или друга причина. Донякъде мога да се съглася за Старокин, наистина прави добро впечатление, но незнам защо смяташ, че Минев не става за национал, а Старокин става :roll:
Само Левски!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 авг 2010 18:12

Обесних ти защо Минев нестава за национал. Сега ти ми обесни с какво споменатите от теб централни защитници са по-добри от Коловати, че нещо немога да схвана.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 авг 2010 18:22

Милиев и Иво - единият е на 22 години, другият на 25-26 така че не е лошо да започнат да се налагат, че имат потенциал мисля, че не е нужно да го коментираме. Тунчев - играе в 2 дивизия на Англия, а не на Япония ;) в националния отбор когато винаги е внасял спокойствие в защитата. Илиев - беше в невероятна форма в Терек, спаси Университатя от изпадане и не 1 и два пъти е показвал, че е добър защитник. Иван Иванов показва по-добри игри след гафовете с Кипър, лошото е, че не се знае кога ще сгафи отново. Живко Желев беше несменяем титуляр в Стяуа. Сега незнам дали не отиде в Баку, но може и да не е, защото чух че играл в Стяуа в Лига Европа, но и шампиона на Азерите не е толкова слаб отбор. За Томашич в момента нямам никаква представа къде е и как играе. Коловати е на 34 или 35 години. Само не казвай, че и Гигс е на 37.
Само Левски!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 авг 2010 18:41

Милиев и Ивото Иванов немогат да се опрат на малкият пръст на Коловати... Желев е скръб, както и Вальо Илиев, да не говорим пък за Томашич! Тунчев е МНОГО контузен и едва ли някога ще успее да си върне формата от преди контузията.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 авг 2010 18:53

Хубаво, всеки си има мнение. Да видим Коловати как ще настига Рууни и Дефоу.
Само Левски!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 31 авг 2010 19:04

crap написа:Обесних ти защо Минев нестава за национал. Сега ти ми обесни...

Ще се бесите ли, бе?!... :cry: Аз няма да обЯснявам, ама ми се иска да кажа, че националният отбор на България се превърна в частно предприятие с директор Перукеров! :evil: "Великият" Попов няма да се подготвя за мач с Англия, а е освободен за?... Да може някой да си напълни гушата?!... :oops: :evil: Ебааа ти и нацията!!! :oops: :oops: :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 31 авг 2010 19:19

В събота се заредете със студена бира и пържени картофки или цаца и се настройте не като за мач, а като за комедиен сериал. Айде, Перуци Джуниър, ти си!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 авг 2010 19:49

Sword Coast Boys написа:В събота се заредете със студена бира и пържени картофки или цаца и се настройте не като за мач, а като за комедиен сериал. Айде, Перуци Джуниър, ти си!!!

В петък,колега.А на онези които им пука за нац.тим,да приготвят лексотан,диазепам и други подобни. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 авг 2010 20:43

garfild8 написа:
Sword Coast Boys написа:В събота се заредете със студена бира и пържени картофки или цаца и се настройте не като за мач, а като за комедиен сериал. Айде, Перуци Джуниър, ти си!!!

В петък,колега.А на онези които им пука за нац.тим,да приготвят лексотан,диазепам и други подобни. :)

Най-добре да напълнят един Макаров и да се разходят до Уембли... :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”