siniq_fen написа:Старокин сигурно е по-добър от Минев, нали ? Иначе Миланов наистина от ляво е доста лабилен. Божинов и Попов трябва да са титуляри, играха няколко мача заедно, а и Валери почна с гол в Италия. За мен най-сериозните проблеми си остават в центъра на защитата. 100% съм сигурен, че има и много по-добри варианти от Стоянов Иванов. Най-вече Илиянчо не бива да играе, за Иван мисля, че може да му се гласува доверие, макар че е доста рисковано.
Ами Минев не е лош, но е доста рисков избор! Всички знаем за качествата му да си изкарва идиотски червени картони, както и за това, че винаги налита на бой когато има разни дразги... Минев нестава за национал! Зетя е изключително слаб на левия пост, а аз немога да се сетя за друг достоен ЛЯВ бек освен Старокин...
Иначе това което си написал за Илиян Стоянов е голяма глупост. Коловати е най-добрият ни вариант за защитник в момента! Класи над останалите. ЦСКА'р съм, но немога да нарека черното бяло! Същото важи и за Димитър Иванков! Тиквите в БФС са толкова некадърни, че няма и на къде...