stg333 написа:аха да чакат 10 инвеститора с по 40 милиона всеки, я спомени един от тях за пригледност
M'да те Титаните си измисят за Инвеститора.. Жалки сте бе... Да дадът стадиона да видиш какво ще построим!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
stg333 написа:аха да чакат 10 инвеститора с по 40 милиона всеки, я спомени един от тях за пригледност
ЕМИЛ написа:Като например?
levski78 написа:От утре стадион "Българска армия" официално няма да се води на ЦСКА. Причината е, че днес е последният ден от договора между червените и министерството на спорта, който, поне на този етап, няма да бъде продължен. Преди няколко дни министърът на спорта Свилен Нейков обяви, че армейците могат да ползват още три месеца офисите и терените на "Армията", но тъй като договор между двете страни липсва, ЦСКА ще трябва да плаща двоен наем. Ако и след изтичане на 3-месечния срок двете страни не се договорят, от МФВС се заканиха да търсят други наематели.
ЦСКА играе на стадион "Българска армия" от 1967 г., когато на мястото на стария "Атлетик парк" е построено сегашното съоръжение.
streleca 76 написа:момчета мисля,че ние феновете на цска трябва да си изразим мнението гласно,ако е нужно и с един или колкото трябва протести.неможе да нямаме стадион.това е срамно не това е брутално.дучето кога ще се изкаже по този въпрос и ние докога ще им мълчим.това е подигравка.кажете ми един отбор(велик отбор)без стадион.може и под наем но се води като тяхна крепос.
difeza написа:streleca 76 написа:момчета мисля,че ние феновете на цска трябва да си изразим мнението гласно,ако е нужно и с един или колкото трябва протести.неможе да нямаме стадион.това е срамно не това е брутално.дучето кога ще се изкаже по този въпрос и ние докога ще им мълчим.това е подигравка.кажете ми един отбор(велик отбор)без стадион.може и под наем но се води като тяхна крепос.
успокой се малко.велик отбор не сте.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 6 госта