От утре стадион "Българска армия" вече не е на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: От утре стадион "Българска армия" вече не е на ЦСКА

Мнениеот TheClub » 31 авг 2010 14:26

stg333 написа:аха да чакат 10 инвеститора с по 40 милиона всеки, я спомени един от тях за пригледност :)

M'да те Титаните си измисят за Инвеститора.. Жалки сте бе... Да дадът стадиона да видиш какво ще построим!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 авг 2010 14:27

ЕМИЛ написа:Като например? :?:

Ей сега зимам на баща ми дебитната карта и гледай колко ще инвестирам! Като за нов стадион..

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 31 авг 2010 14:28

Я назовете поне един инвеститор... , те сигурно са много - чакат да ви дадат "армията" и да изсипват милиардите в Борисовата градина :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 31 авг 2010 14:29

Как очаквате някои да ви спомене имената на инвеститори на стадион, който още не е отдаден на концесия(и не се знае дали ще бъде отдаден някога)...вие сте уникални просто :lol:

Тук със сигурност не пишат Димитър Борисов и Иво Иванов, те могат да ви отговорят на вашите така "проницателни" въпроси. :lol:

streleca 76
Контакти:

Мнениеот streleca 76 » 31 авг 2010 14:30

момчета мисля,че ние феновете на цска трябва да си изразим мнението гласно,ако е нужно и с един или колкото трябва протести.неможе да нямаме стадион.това е срамно не това е брутално.дучето кога ще се изкаже по този въпрос и ние докога ще им мълчим.това е подигравка.кажете ми един отбор(велик отбор)без стадион.може и под наем но се води като тяхна крепос.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 31 авг 2010 14:31

levski78 написа:От утре стадион "Българска армия" официално няма да се води на ЦСКА. Причината е, че днес е последният ден от договора между червените и министерството на спорта, който, поне на този етап, няма да бъде продължен. Преди няколко дни министърът на спорта Свилен Нейков обяви, че армейците могат да ползват още три месеца офисите и терените на "Армията", но тъй като договор между двете страни липсва, ЦСКА ще трябва да плаща двоен наем. Ако и след изтичане на 3-месечния срок двете страни не се договорят, от МФВС се заканиха да търсят други наематели.

ЦСКА играе на стадион "Българска армия" от 1967 г., когато на мястото на стария "Атлетик парк" е построено сегашното съоръжение.

Време беше.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 31 авг 2010 14:33

streleca 76 написа:момчета мисля,че ние феновете на цска трябва да си изразим мнението гласно,ако е нужно и с един или колкото трябва протести.неможе да нямаме стадион.това е срамно не това е брутално.дучето кога ще се изкаже по този въпрос и ние докога ще им мълчим.това е подигравка.кажете ми един отбор(велик отбор)без стадион.може и под наем но се води като тяхна крепос.

успокой се малко.велик отбор не сте.

streleca 76
Контакти:

Мнениеот streleca 76 » 31 авг 2010 14:37

хора едина велика личност е казал"обединението прави силата".не се ли обединим няма никой никога да ни обърни внимание.титан ли са ни виновни или министър нейков.ние сами сме си виновни.защото не сме единни.утре може да не са титан на влас.но цска ще остане и ние също

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 31 авг 2010 14:39

Много сте жалки...ако ЦСКА не е велик отбор, то кой е? ЦСКА е по статистика най-великия български отбор и само лумпените, преливащи от фенщина сини фенове могат да спорят по въпроса!
Иначе благодарение на точно тази сбъркана фенщина, която като по поръчка на всички анти-българи дели младите, сега на центъра на София в един чудесен парк като Борисовата градина ще седи една рушаща се конструкция и понеже да се бутне иска бая пари ще си седи като дом на наркомани и пияници дълги години...но всичко е в името на добра кауза...да има деление!

streleca 76
Контакти:

Мнениеот streleca 76 » 31 авг 2010 14:41

difeza написа:
streleca 76 написа:момчета мисля,че ние феновете на цска трябва да си изразим мнението гласно,ако е нужно и с един или колкото трябва протести.неможе да нямаме стадион.това е срамно не това е брутално.дучето кога ще се изкаже по този въпрос и ние докога ще им мълчим.това е подигравка.кажете ми един отбор(велик отбор)без стадион.може и под наем но се води като тяхна крепос.

успокой се малко.велик отбор не сте.

ние сме едни от най-великите в европа драги.статистиката го показва.аз няма какво да говоря.

Върни се в “ЦСКА”