Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 13:01
ама братле няма да се примиря обаче няма какво да се направи.трябв да излезе сериозен купува, който иска да прави нещо.аз дори незнма кой с тия титан бе.и при нас имам чуството че ставт ебати шашмите разберете го това.ние сме просто фенове.на никой не го ... за нас!Дори и футболситите понякога са така.Камоли Томов или който и да е.Ето ние уж некви мижеви протести пак го заплашвахме пък какво ли не, той си е боклук човек и не му пука.то е ограбил сумати милиони.мислиш ли че сме първите който му пискаме?Няма се примеря, ама понякога не всичко зависи от нас!По-добре си подкрепяте отбора и без глупости и това е.Колкото кой са феновете на ЦСКА няма никакво значени.Аз не ги деля на селяни граждани простаци и културни и така нататак.Щом са фенове на ЦСКА значи имаме обща идея.Еми да така е било Левски са 1914 ние сме 1948.Тогава в сфоия е било славия и левски нямакло е други отбори.нормалн ое да сме по-малко в софия.и в време на безпаричие колко хора ше тръгнат от провинция да гледат мач като го дават и по твто?Така че пожелавам ви успех само, че не вярвам се промени нещо толкова много.ДАже и преди си говорихме с един ваш фен не си спомням вече кой беше и му казах че няма се промени нищо когато писаха че Ботев са го продали и какво се оказа, той не го продал!Това долни хора бе.мисялт за пари само.нито им пука за вас нито за футболистите нито за отбора и историята му!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !