Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Re: Футболен Пловдив пред разпад!

Мнениеот botev_fen » 11 фев 2009 12:37

Само като му прочетеш репликата "Кво като сме 600 човека.Ама нали сме ЦСКА" и ти става ясно ,че зад компютъра седи 14 годишен комплексиран тъпак.
Аз да хода ли да разправям на ляво и на дясно ,че ние сме Ботев Пловдив бе? Най-старият футболен клуб в България ? Аз да разправям ли на ляво и на дясно ,че Софииските отбори са нямаха победа повече от 10 години на нашият стадион а? Кво като сте ЦСКА. :evil:
Изображение

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 11 фев 2009 12:39

ЦСКА го има и яе го има независимо имали криза или не и това е така защото сте Софииски отбор първо,второ имате богата история вБългарския футбол,и трето голяма реклама е да си спонсор на този отбор.Това се отнася и за Левски.Тези два отбора никога няма да отпаднат от А група.Ботев и Локото също имат богата история,имат можеби наи верните фенове,в това 4исло и диви такива,Ботев също е марка в Българския футбол “да несе сърдят феновете на Локото и незнам защо толкова години несе намери един сериозен бизнесмен които да вземе отбора и с вложени средства и с добрата 6кола която имат да направи нещо голямо.Последните години доста добри футболисти са излязли от Пловдив.Зна4и има добър материал :lol: А от това по добър бизнес няма.Дано и двата отбора си намерят спонсора и дано да останат в А група.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 11 фев 2009 12:42

POPCORN написа:Абе стига с тия комунисти бе.Не ви ли писна едно и също да говорите бе.Измислете нещо ново бе!Те и ЦСКА Москва и Стяула са комунистически отбори и още куп отбори ама стават шампиони на Уефа нали и в страната им се радват.Вие сте като папагали комунизъм и комунистически отбор.?Такова е било времето така са ни създали.Много знаеш ти как сме влезнали и излезнали и какво сме правили.

Пич що палиш като стане въпрос за комунисти.Факт е ,че сте изкуствено създаден отбор и вкарани в АРФГ не по втория а по стотния начин.Никой не ви оспорва успехите в Европа,но това до голяма степен пак се дължи на комунистите.Ще кажеш какво общо имат комунистите с Европа,ами това че всеки по качествен футболист от "провинцията" беше командирован в ЦСКА.POPCORN ние просто обичаме отбора си и искаме той да е това което помним отпреди дх-с. :!:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 12:45

botev_fen написа:Само като му прочетеш репликата "Кво като сме 600 човека.Ама нали сме ЦСКА" и ти става ясно ,че зад компютъра седи 14 годишен комплексиран тъпак.
Аз да хода ли да разправям на ляво и на дясно ,че ние сме Ботев Пловдив бе? Най-старият футболен клуб в България ? Аз да разправям ли на ляво и на дясно ,че Софииските отбори са нямаха победа повече от 10 години на нашият стадион а? Кво като сте ЦСКА. :evil:

Първо не ме обиждай!Второ съм малко по-голям от тебе със сигурност.Трето като съм от София много ясно е, че ще съм от който искам софииски отбор.Четвърто не съм казал че ви е лесно.Просто казвам че много се филмирате и мислите, че може да променята човешшки съдби.А товва просто е една игра.Пето явно някой от вашите фенове идва да ни брой колко сме на мач.Шесто дори вашите големи агитки не могат се борят с ЦСКА по численост в провинцията.Седмо ЦСКа има по-малко фенове в София явно не може да го разберете, защото тъпата ви чутура не го разбира.И последно никой не ви е карал на сила да сте от тия отбори.Всеки има право на избор.Като ст еси избрали да сте от Ботев и Локо Пд ще понасяте загубите и няма да пискате.Сам го каза малките отбори.Факт е ,че ЦСКА е или на пръво или на второ място по фенове в България!Това че не ходят на мачове мене не ме бърка.Аз съм си на всеки мач.Няма и никой да карам като не му се ходи!А вие освен да ходите на мачове и да правите простотии друго не правите.И последно аз не мразя Ботев.Винаги са ми ибли симпатични!Но не мога да кажа за Локо Пд същото.Просто казвам, че човека който притежава тоя клуб ако не иска да го продаде няма как да стане!И не е нужно другите отбори да страдат заради вас!Както счупите стадиона на Локо Мездра!Еми брато и аз искам ЦСКа да е като 60-та година ама не може.Такава ни е държавата и никога няма да сме така както преди.И така сте били преди защото е било комунизъм!Защото тогава спорта се е почитал.Защото хората са играли със сърце, а сега гледат парите.Имали сме успехи в спорта БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОМУНИЗЪМА.ТОВА е може би единственото му добро нещо на този соц. строй!СПОРТА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 12:47

kamenitza написа:
POPCORN написа:Абе стига с тия комунисти бе.Не ви ли писна едно и също да говорите бе.Измислете нещо ново бе!Те и ЦСКА Москва и Стяула са комунистически отбори и още куп отбори ама стават шампиони на Уефа нали и в страната им се радват.Вие сте като папагали комунизъм и комунистически отбор.?Такова е било времето така са ни създали.Много знаеш ти как сме влезнали и излезнали и какво сме правили.

Пич що палиш като стане въпрос за комунисти.Факт е ,че сте изкуствено създаден отбор и вкарани в АРФГ не по втория а по стотния начин.. :!:

Я вземи обясни, какво значи естествено и ли изкуствено създаден отбор!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 11 фев 2009 12:51

POPCORN да прав си за феновете в провинцията , и ще ти кажа защо . ако си ходил в някое село в всяка къща има радиоточка която предава програмата на националното радио , и спортните новини почват и свършват с ЦСКА и Левски , селяните и да ги убиеш други отбори освен ЦСКА и Левски не знаят . може да идеш в някое село извън софия и да питаш един жител от кой отбор е и гаранция ще ти кажа от цскато и левскито ... само че подуенци по голямата част са предимно софиянци понеже когато са създадени вие не сте и помисляли за футбол а главно за нивите и за лозето ;)
п.п : само за инфо организираните фенове на Левски и ЦСКА в Пловдив са не повече от 200 човека .а в околностите на Пловдив са да не казвам хиляди ;) пример асеновград :lol:
Последна промяна от SHYNE на 11 фев 2009 13:05, променено общо 1 път.
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 11 фев 2009 12:54

POPCORN добре бе хайде кажи ми тогава , ако вие сте във нашето положение и ЦСКА (отбор с традиции,успехи в България и Европа) започне да изпада, да стане средняшки отбор , ти кво ще направиш? Ще се примириш и ще си кажеш "такова е положението в България" ли ?Разбери ,че ние ще направим всичко за да премахнем ДХ-С !
Изображение

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 11 фев 2009 12:56

hlucho написа:
kamenitza написа:

Пич що палиш като стане въпрос за комунисти.Факт е ,че сте изкуствено създаден отбор и вкарани в АРФГ не по втория а по стотния начин.. :!:

Я вземи обясни, какво значи естествено и ли изкуствено създаден отбор!

Ще го кажа просто:
Естествено създаден-събрали се приятели поиграли измислили си име регистрирали се където трябва.
Изкусвено създаден-събрали се военните комунистически лидери решили ,че трябва да имат футболен клуб взели качествените момчета на други отбори и хоп Централен Спортен Клуб на Армията :mrgreen:

yellow black
Контакти:

Мнениеот yellow black » 11 фев 2009 12:57

POPCORN-МИСЛЯ,ЧЕ СИ ПРАВ ЗА ДОСТА НЕЩА КОИТО НАПИСА,НЕ СМЯТАШ ЛИ,ЧЕ ТАКИВА КАТО СЕЛСКИЯТ И ЛУПИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИТЕСНЯВАНИ ДОРИ И С ПО ГРУБИ МЕТОДИ...ВЕРНИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА БОТЕВ ПРОСТО НЯМА КАК ДА СЕ ПРИМИРЯТ С ГАВРИТЕ НА ДХ.КАТО СИ СПОМНЯ КАКЪВ СЛАВЕН ОТБОР БЯХМЕ...ПАРОДИЯТЯ- ДХ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ!ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 13:01

ама братле няма да се примиря обаче няма какво да се направи.трябв да излезе сериозен купува, който иска да прави нещо.аз дори незнма кой с тия титан бе.и при нас имам чуството че ставт ебати шашмите разберете го това.ние сме просто фенове.на никой не го ... за нас!Дори и футболситите понякога са така.Камоли Томов или който и да е.Ето ние уж некви мижеви протести пак го заплашвахме пък какво ли не, той си е боклук човек и не му пука.то е ограбил сумати милиони.мислиш ли че сме първите който му пискаме?Няма се примеря, ама понякога не всичко зависи от нас!По-добре си подкрепяте отбора и без глупости и това е.Колкото кой са феновете на ЦСКА няма никакво значени.Аз не ги деля на селяни граждани простаци и културни и така нататак.Щом са фенове на ЦСКА значи имаме обща идея.Еми да така е било Левски са 1914 ние сме 1948.Тогава в сфоия е било славия и левски нямакло е други отбори.нормалн ое да сме по-малко в софия.и в време на безпаричие колко хора ше тръгнат от провинция да гледат мач като го дават и по твто?Така че пожелавам ви успех само, че не вярвам се промени нещо толкова много.ДАже и преди си говорихме с един ваш фен не си спомням вече кой беше и му казах че няма се промени нищо когато писаха че Ботев са го продали и какво се оказа, той не го продал!Това долни хора бе.мисялт за пари само.нито им пука за вас нито за футболистите нито за отбора и историята му!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”