Относно Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Относно Левски

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 17:06

Cesc Fabregas написа:
Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:

Както е казал Христос - "Последните ще станат първи" и поради тая причина се оставихме да тръгнем от дъното! Така титлата ще е по-сладка ;) :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 17:08

viroglav написа:
Cesc Fabregas написа:
Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:

Без съдийско рамо ще сте извън тройката ...

Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 30 авг 2010 17:08

вижте кво всеки си има отделен форум...обсьждайте си глупостите вьв вашите ние в нашия...темата е ОТНОСНО ЛЕВСКИ а не относно Цска и Родопа...на мен ми е интересно какво мислят другите левскари,а не вие !

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 30 авг 2010 17:10

Абе хваща ме ужас какви хора щъкат из България, че и се представят за фенове на Левски !!!
Каква е тази малоумна тема, кви са тези хленчове ?!?!?!?! Вместо като нормален фен да се наслаждава на настоящите успехи, тая гугутка със съмнителна полова оринетация, тръгнала да ми разсъждава какво можело да стане 2020 година .......... Ти ако така разсъждаваш, що направо не си изкопаеш дупката и да легнеш в нея, щото като човек все един ден ще умреш ... даже още от сега почвай да мислиш за това и да се тюхкаш какво да правиш тогава .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от НКВД- на 30 авг 2010 17:12, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 17:11

rhaegar написа:Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.

И ти беше там и го чу, нали? :? Кои са сливен че да издържат физически на темпото на ЦСКА. Да първото полувреме дадоха всичко от себе си и накрая си го отнесоха. Това драги приятелю е СТРАТЕГИЯ!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 30 авг 2010 17:11

Те какво са виновни ритнитопковците. Самото ръководство начело с президента Батков ги завел на чалготека. Левскар съм ама падението е голямо.
Влизаме в лига Европа и венага хоп някакъв мангал Амет ли е Халил ли е Осама ли е незнам ама да ти пее на масата, за мен това си е направо трагедия.
Никой не казва да не празнуват ама веднага да отидат на чалгапорн клуб, с мазен мангал на масата е доста селяндурско.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 авг 2010 17:12

В същия дух ще вметна, чужденците да не ни дойдат в повече.
Дано се запази /колкото се може по-дълго/отбора като настроение между футболистите, и да не се делят на принципа чужденци-местни. Тук ще стане ясно профисианализма дали ще надделее. Което желая и се надявам да стане.
След 65 мин Левски ще води ле вече. :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 авг 2010 17:13

TPAKTOP написа:
rhaegar написа:Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.

И ти беше там и го чу, нали? :? Кои са сливен че да издържат физически на темпото на ЦСКА. Да първото полувреме дадоха всичко от себе си и накрая си го отнесоха. Това драги приятелю е СТРАТЕГИЯ!!!

пък и отначалото на първенстовото повечето пъти ЦСКА прави о-силни второ полувремена отколкот първите
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2010 17:14

TPAKTOP написа:

Не, казах го ей-така, ама изглежда като опция, нали? И "темпото на ЦСКА"? В кой мач този сезон сте налагали каквото и да е било темпо? Без да броим Клифтънвил и ТНС, те са по-зле и от нашите тука. Единствените ви силни (що годе) минути този сезон са последните 20 срещу Черноморец, ама и то е щото те бяха напълнили гащите, ако играеха като хората, щеха да ви вкарат още 1-2 гола.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 30 авг 2010 17:17

К'во ше праат си е техна работа? Най-важното е да играят! Що се отнася до съдийската помощ, много добре видяхме на мача вчера за кого е. Айде стига с тия глупости, че ни помагат на нас. Един мач с Миньор свириха нек'ва ТЪПА дузпа и айде започна се. В полза на Литекс колко грешки станаха миналата година? Кой спря редовен гол на Левски за купата(паста ли е какъв е)? Започнете пак с темата за Синьото БФС и световния заговор срещу ЦСКА, аа да, също така за великият гранд ЦСКА, който го знаят в цяла Европа(Нито Левски знаят, нито ЦСКА, нито пък ги интересува футболът в България)

Върни се в “Левски”