Cesc Fabregas написа:Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!
Мислиш, че няма ли?
Както е казал Христос - "Последните ще станат първи" и поради тая причина се оставихме да тръгнем от дъното! Така титлата ще е по-сладка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Cesc Fabregas написа:Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!
Мислиш, че няма ли?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
viroglav написа:Cesc Fabregas написа:Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!
Мислиш, че няма ли?
Без съдийско рамо ще сте извън тройката ...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:rhaegar написа:Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.
И ти беше там и го чу, нали?Кои са сливен че да издържат физически на темпото на ЦСКА. Да първото полувреме дадоха всичко от себе си и накрая си го отнесоха. Това драги приятелю е СТРАТЕГИЯ!!!
TPAKTOP написа:rhaegar написа:Казано от човек, чийто отбор играе меко казано трагично, не го вземаме на сериозно. Вие къде щяхте да сте, ако Сливен не бяха спряли да играят вчера? Май "Титаните" казаха на Лечков да си укроти играчите малко, щото пари няма да види още 2 години.
И ти беше там и го чу, нали?Кои са сливен че да издържат физически на темпото на ЦСКА. Да първото полувреме дадоха всичко от себе си и накрая си го отнесоха. Това драги приятелю е СТРАТЕГИЯ!!!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace и 20 госта