И къде ги виждате тия "Червени шамани"? „Такова мачкане на такъв сериозен отбор не съм виждал. Те са шампиони и носители на купата на Швеция. С такава игра и някой гранд може да си тръгне със загуба от тук. Плановете ни са да излезем от групите”.-цитат от Гонг(Т.Батков)
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че жребият за груповата фаза на Лига Европа е добър за „сините”. Отборът воден от Ясен Петров попадна в Група C, където са още тимовете на Спортинг, Лил и Гент.
Гонзо добави на пресконференцията, която се проведе на „Георги Аспархуов”, че счита Спортинг за фаворит, но като цяло изрази мнение, че Левски има шансове да продължи. „Ще направим всичко, което е по силите ни, за да се представим добре. Мисля, че жребият е добър, да се надяваме, че с подкрепата на нашата публика и малко повече шанс да излезем от групите”, сподели на пресконференция по повод жребия Ясен Петров.
Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Червените шамани започнаха....
Мен ме успокоява факта че Батков е сигурен в успеха! Когато той е сигурен в нещо следва гандиозен провал. купувам бира и чипс и чакам зрелището 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- JohnnieWalker
- Контакти:
Btovfan80 написа:Ей, пак почнахте да си ги мерите.От доста време живея и работя в Кипър и съм контактувал с фенове на различни отбори. Като става дума за вътрешното първенство, се мразят не по-малко от нас, но за ЕКТ се ядосват, когато някой кипърски отбор загуби! Те заради това почнаха да си ни бият и на национално ниво, а и коефицента им скоро ще бъде по-висок от нашия!
Точно защото не се псуват нали

Караджов написа:И къде ги виждате тия "Червени шамани"? „Такова мачкане на такъв сериозен отбор не съм виждал. Те са шампиони и носители на купата на Швеция. С такава игра и някой гранд може да си тръгне със загуба от тук. Плановете ни са да излезем от групите”.-цитат от Гонг(Т.Батков)
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че жребият за груповата фаза на Лига Европа е добър за „сините”. Отборът воден от Ясен Петров попадна в Група C, където са още тимовете на Спортинг, Лил и Гент.
Гонзо добави на пресконференцията, която се проведе на „Георги Аспархуов”, че счита Спортинг за фаворит, но като цяло изрази мнение, че Левски има шансове да продължи. „Ще направим всичко, което е по силите ни, за да се представим добре. Мисля, че жребият е добър, да се надяваме, че с подкрепата на нашата публика и малко повече шанс да излезем от групите”, сподели на пресконференция по повод жребия Ясен Петров.
Неща казани от ръководството им ....но разбира се пак ние сме им виновни!
Re: Левски е осъден на успех в ЛЕ
Това за тефтера на Гонзо е лъжа(всички знаем, че неможе да пише)! Иначе за аудиокасетата е вярно! Добре, че имате играч играл във Франция, сътворил истинска кариера!
YA GUNNERS YA
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Ilsengard, ти ли си?
Или ти, Фантомчо?!
Или може би някоя новоизгряла панчаревска звезда с младежки пъпки и безумен заради разбеснелите се хормони поглед?!
А бе момченца, вие нямате ли си пишки, да си играете с тях, ами се врете при големите?!
Айде у леву! 

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
- TPAKTOP
- Контакти:
crap написа:Това за тефтера на Гонзо е лъжа(всички знаем, че неможе да пише)! Иначе за аудиокасетата е вярно! Добре, че имате играч играл във Франция, сътворил истинска кариера!
Почти 90мин в две контроли

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Btovfan80 написа:Ей, пак почнахте да си ги мерите.От доста време живея и работя в Кипър и съм контактувал с фенове на различни отбори. Като става дума за вътрешното първенство, се мразят не по-малко от нас, но за ЕКТ се ядосват, когато някой кипърски отбор загуби! Те заради това почнаха да си ни бият и на национално ниво, а и коефицента им скоро ще бъде по-висок от нашия!
Ако вече не е по -висок 20Cyprus 1.750 2.666 6.333 4.250 3.125 18.124
21 Bulgaria 5.125 2.750 2.250 3.125 2.875 16.125
А иначе по темата и Лил и Генк са много силни отбори затова ще е добре, ако излезете от групите, но и да не го направите всяка точка, която сте взели ще ви помогне за другата година и ще бъде добре.Червените фенове не гледат синия клуб за да имат очаквания от него все пак подкрепяме ЦСКА...вие трябва да имате очаквания и да се подготвите и за двата варианта...

Пичове,мен лично не ме интересува какво пишат болните "червени" драскачи.Те и преди писаха,че е резил като отпаднахме от БАТЕ Борисов,Жилина и Дебрецен,а се видя,че това са силни отбори,които пробиха в евротурнирите.Е не са някакви колоси,но все пак не са отбори анонимници,като Клифтънвил и ТНС.Най-много ме интересува любимият ми отбор да продължи да ни радва,да запазят отличният колектив,който Гонзо и Ясен създадоха в Левски и момчетата да се раздават на терена както досега.Далеч съм от мисълта,че ще мачкаме всичко наред,ще има и по-слаби игри,загуба на точки,но като гледам какъв отбор имаме тази година съм много обнадежден за нов европоход и всичко в България.Този холандец,който днес идва ще вдигне много класата на отбора,гледал съм го в много мачове по Ринг ,когато даваха Холандското първенство и ако си върне старата форма,ще бъде нещо страшно.Най-важното е,че се вдига конкуренцията в отбора,което неминуемо ще доведе до добри резултати.
И преди и сега, ЛЕВСКИ значи СВОБОДА!!!
И преди и сега, ЛЕВСКИ значи СВОБОДА!!!
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
TPAKTOP написа:crap написа:Това за тефтера на Гонзо е лъжа(всички знаем, че неможе да пише)! Иначе за аудиокасетата е вярно! Добре, че имате играч играл във Франция, сътворил истинска кариера!
Почти 90мин в две контроли
Милко-о, не се бъзикай колега, да не почне КАТ да те спира всеки ден!

П.П. А това за пушката на сцената е от Чехов, да знаеш.

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.