Групова фаза - Лига Европа//ЖРЕБИЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Re: Червените шамани започнаха....

Мнениеот Караджов » 30 авг 2010 11:24

И къде ги виждате тия "Червени шамани"? „Такова мачкане на такъв сериозен отбор не съм виждал. Те са шампиони и носители на купата на Швеция. С такава игра и някой гранд може да си тръгне със загуба от тук. Плановете ни са да излезем от групите”.-цитат от Гонг(Т.Батков)
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че жребият за груповата фаза на Лига Европа е добър за „сините”. Отборът воден от Ясен Петров попадна в Група C, където са още тимовете на Спортинг, Лил и Гент.

Гонзо добави на пресконференцията, която се проведе на „Георги Аспархуов”, че счита Спортинг за фаворит, но като цяло изрази мнение, че Левски има шансове да продължи.
„Ще направим всичко, което е по силите ни, за да се представим добре. Мисля, че жребият е добър, да се надяваме, че с подкрепата на нашата публика и малко повече шанс да излезем от групите”, сподели на пресконференция по повод жребия Ясен Петров.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 11:26

Мен ме успокоява факта че Батков е сигурен в успеха! Когато той е сигурен в нещо следва гандиозен провал. купувам бира и чипс и чакам зрелището :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 авг 2010 11:26

Btovfan80 написа:Ей, пак почнахте да си ги мерите. :oops: От доста време живея и работя в Кипър и съм контактувал с фенове на различни отбори. Като става дума за вътрешното първенство, се мразят не по-малко от нас, но за ЕКТ се ядосват, когато някой кипърски отбор загуби! Те заради това почнаха да си ни бият и на национално ниво, а и коефицента им скоро ще бъде по-висок от нашия!

Точно защото не се псуват нали :lol: :lol: :lol: По-голям виц - здраве му кажи ! :lol: :lol: :lol:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 30 авг 2010 11:27

Караджов написа:И къде ги виждате тия "Червени шамани"? „Такова мачкане на такъв сериозен отбор не съм виждал. Те са шампиони и носители на купата на Швеция. С такава игра и някой гранд може да си тръгне със загуба от тук. Плановете ни са да излезем от групите”.-цитат от Гонг(Т.Батков)
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че жребият за груповата фаза на Лига Европа е добър за „сините”. Отборът воден от Ясен Петров попадна в Група C, където са още тимовете на Спортинг, Лил и Гент.

Гонзо добави на пресконференцията, която се проведе на „Георги Аспархуов”, че счита Спортинг за фаворит, но като цяло изрази мнение, че Левски има шансове да продължи.
„Ще направим всичко, което е по силите ни, за да се представим добре. Мисля, че жребият е добър, да се надяваме, че с подкрепата на нашата публика и малко повече шанс да излезем от групите”, сподели на пресконференция по повод жребия Ясен Петров.

Неща казани от ръководството им ....но разбира се пак ние сме им виновни!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Левски е осъден на успех в ЛЕ

Мнениеот crap » 30 авг 2010 11:28

Това за тефтера на Гонзо е лъжа(всички знаем, че неможе да пише)! Иначе за аудиокасетата е вярно! Добре, че имате играч играл във Франция, сътворил истинска кариера!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 11:30

Ilsengard, ти ли си? :lol: Или ти, Фантомчо?! :lol: Или може би някоя новоизгряла панчаревска звезда с младежки пъпки и безумен заради разбеснелите се хормони поглед?! :lol: А бе момченца, вие нямате ли си пишки, да си играете с тях, ами се врете при големите?! :lol: Айде у леву! :evil:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 11:30

crap написа:Това за тефтера на Гонзо е лъжа(всички знаем, че неможе да пише)! Иначе за аудиокасетата е вярно! Добре, че имате играч играл във Франция, сътворил истинска кариера!

Почти 90мин в две контроли :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 30 авг 2010 11:31

Btovfan80 написа:Ей, пак почнахте да си ги мерите. :oops: От доста време живея и работя в Кипър и съм контактувал с фенове на различни отбори. Като става дума за вътрешното първенство, се мразят не по-малко от нас, но за ЕКТ се ядосват, когато някой кипърски отбор загуби! Те заради това почнаха да си ни бият и на национално ниво, а и коефицента им скоро ще бъде по-висок от нашия!

Ако вече не е по -висок 20Cyprus 1.750 2.666 6.333 4.250 3.125 18.124
21 Bulgaria 5.125 2.750 2.250 3.125 2.875 16.125

А иначе по темата и Лил и Генк са много силни отбори затова ще е добре, ако излезете от групите, но и да не го направите всяка точка, която сте взели ще ви помогне за другата година и ще бъде добре.Червените фенове не гледат синия клуб за да имат очаквания от него все пак подкрепяме ЦСКА...вие трябва да имате очаквания и да се подготвите и за двата варианта... ;)

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 30 авг 2010 11:32

Пичове,мен лично не ме интересува какво пишат болните "червени" драскачи.Те и преди писаха,че е резил като отпаднахме от БАТЕ Борисов,Жилина и Дебрецен,а се видя,че това са силни отбори,които пробиха в евротурнирите.Е не са някакви колоси,но все пак не са отбори анонимници,като Клифтънвил и ТНС.Най-много ме интересува любимият ми отбор да продължи да ни радва,да запазят отличният колектив,който Гонзо и Ясен създадоха в Левски и момчетата да се раздават на терена както досега.Далеч съм от мисълта,че ще мачкаме всичко наред,ще има и по-слаби игри,загуба на точки,но като гледам какъв отбор имаме тази година съм много обнадежден за нов европоход и всичко в България.Този холандец,който днес идва ще вдигне много класата на отбора,гледал съм го в много мачове по Ринг ,когато даваха Холандското първенство и ако си върне старата форма,ще бъде нещо страшно.Най-важното е,че се вдига конкуренцията в отбора,което неминуемо ще доведе до добри резултати.

И преди и сега, ЛЕВСКИ значи СВОБОДА!!!

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 30 авг 2010 11:33

TPAKTOP написа:
crap написа:Това за тефтера на Гонзо е лъжа(всички знаем, че неможе да пише)! Иначе за аудиокасетата е вярно! Добре, че имате играч играл във Франция, сътворил истинска кариера!

Почти 90мин в две контроли :?

Милко-о, не се бъзикай колега, да не почне КАТ да те спира всеки ден! :lol: :lol: :lol:
П.П. А това за пушката на сцената е от Чехов, да знаеш. ;)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “Архив”