20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
GreeN-1913
- Контакти:
Re: Прогнози за срещата между Черно Море и Левски
Тази тема е излишна имаме мач с Видима вий Говорите за Левски ? 
Да, нека първо да попсуваме след загубата от Видима , а чак после за тая от Левски

- The Sailor Man
Мача с Видима е без никаква стойност за мен.Отсега мислия за мача с после 
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Дами и Господа,
за съжаление мача с Видима е дерби между 9-ият и 10-ият в класирането и не мисля,че ще вземем точки от този мач(дано да не съм прав).А колкото до мача с левски-не мисля,че в момента в тази форма и в това психическо състояние отбора има някакви шансове за успех пък бил той и частичен.Казвам това с огромно съжаление и ми е много криво за това което се случва в Черно Море,но според мен единствения правилен избор в момента е НОВ треньор(както писах и в друга тема днес,това за мен е Ангел Червенков).Това е начина да спасим сезона........иначе след още една загуба отбора ще изпадне в дълбока криза и пак ще се надяваме следващия сезон да се върнем "там където ни е мястото".Пак ще се повторя-ДАНО ДА ГРЕША.Ако греша сега,след две седмици ще съм най-щастливия човек и пръв ще се извиня на Велизар и неговите "адвокати" с ГЛАВНИ БУКВИ в този форум.
за съжаление мача с Видима е дерби между 9-ият и 10-ият в класирането и не мисля,че ще вземем точки от този мач(дано да не съм прав).А колкото до мача с левски-не мисля,че в момента в тази форма и в това психическо състояние отбора има някакви шансове за успех пък бил той и частичен.Казвам това с огромно съжаление и ми е много криво за това което се случва в Черно Море,но според мен единствения правилен избор в момента е НОВ треньор(както писах и в друга тема днес,това за мен е Ангел Червенков).Това е начина да спасим сезона........иначе след още една загуба отбора ще изпадне в дълбока криза и пак ще се надяваме следващия сезон да се върнем "там където ни е мястото".Пак ще се повторя-ДАНО ДА ГРЕША.Ако греша сега,след две седмици ще съм най-щастливия човек и пръв ще се извиня на Велизар и неговите "адвокати" с ГЛАВНИ БУКВИ в този форум.
Последна промяна от filev на 29 авг 2010 20:26, променено общо 2 пъти.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
- Braveheart73
- Контакти:
Явно някои деца нямат никакво търпение.
Мачът Черно море - Левски е чак на 19 или 20 септември... дотогава има 3 седмици, какво сте заумували от сега
Левски все пак няколко дни преди това има важен мач в ЛЕ с Гент (на 16 септ)
Мачът Черно море - Левски е чак на 19 или 20 септември... дотогава има 3 седмици, какво сте заумували от сега
Левски все пак няколко дни преди това има важен мач в ЛЕ с Гент (на 16 септ)
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
filev написа:Дами и Господа,
Нищо лично уважавам отбора на Черно море, но Ангел Червенков без Гр. Ганчев е " 0 " , а паследния няма как да го вземете. Не се заблуждавайте от името А. Ч .
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Рано е за прогнози, има един кръг преди това, а и пауза в първенството, все пак.
По темата: 2Х.
Извън темата: Мисля, че ако се понамали агресията, която просто струи във вашия форум по отношение на "Левски", нещата ще бъдат много по цивилизовани.
Можем (поне) да направим опит да се уважаваме като опоненти, както между другото направиха играчите на "Черно море" и "Левски", които след последния мач на вашия стадион, който никак не беше "приятелски", се поздравиха и си стиснаха ръцете. 
Извън темата: Мисля, че ако се понамали агресията, която просто струи във вашия форум по отношение на "Левски", нещата ще бъдат много по цивилизовани.
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
Lieutenant Randall написа:Рано е за прогнози, има един кръг преди това, а и пауза в първенството, все пак.По темата: 2Х.
![]()
Извън темата: Мисля, че ако се понамали агресията, която просто струи във вашия форум по отношение на "Левски", нещата ще бъдат много по цивилизовани.Можем (поне) да направим опит да се уважаваме като опоненти, както между другото направиха играчите на "Черно море" и "Левски", които след последния мач на вашия стадион, който никак не беше "приятелски", се поздравиха и си стиснаха ръцете.
Хубаво мнение, за идеята съм, но трябва и провокаторите от ваша страна да престанат! С провокациите от наша аз ще се заема
- thehellriser
- Контакти:
Lieutenant Randall написа:Рано е за прогнози, има един кръг преди това, а и пауза в първенството, все пак.По темата: 2Х.
![]()
Извън темата: Мисля, че ако се понамали агресията, която просто струи във вашия форум по отношение на "Левски", нещата ще бъдат много по цивилизовани.Можем (поне) да направим опит да се уважаваме като опоненти, както между другото направиха играчите на "Черно море" и "Левски", които след последния мач на вашия стадион, който никак не беше "приятелски", се поздравиха и си стиснаха ръцете.
Приятелю, има ли повече възпитани фенове като теб , омразата няма да е толкова голяма...Ние феновете на Черно Море се дразним от лумпените, който влизат за да ни провокират или да ни изкарват по-съдийски отбор от Левски.....
Относно темата мисля, че с тази игра не ни чака нищо хубаво.... И вместо да станем по-силни от миналият сезон ние станахме по-слаби...
Не само, че ще ви бием с разлика, а мога и да ви кажа какви голове ще ви вкараме
може ли 2 мача подред да допускате едни и същи голове....