20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

GreeN-1913
Контакти:

Re: Прогнози за срещата между Черно Море и Левски

Мнениеот GreeN-1913 » 29 авг 2010 19:49

Тази тема е излишна имаме мач с Видима вий Говорите за Левски ? :?

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 29 авг 2010 19:50

Да, нека първо да попсуваме след загубата от Видима , а чак после за тая от Левски :) :)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 29 авг 2010 19:58

Мача с Видима е без никаква стойност за мен.Отсега мислия за мача с после :twisted:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 29 авг 2010 20:21

Дами и Господа,
за съжаление мача с Видима е дерби между 9-ият и 10-ият в класирането и не мисля,че ще вземем точки от този мач(дано да не съм прав).А колкото до мача с левски-не мисля,че в момента в тази форма и в това психическо състояние отбора има някакви шансове за успех пък бил той и частичен.Казвам това с огромно съжаление и ми е много криво за това което се случва в Черно Море,но според мен единствения правилен избор в момента е НОВ треньор(както писах и в друга тема днес,това за мен е Ангел Червенков).Това е начина да спасим сезона........иначе след още една загуба отбора ще изпадне в дълбока криза и пак ще се надяваме следващия сезон да се върнем "там където ни е мястото".Пак ще се повторя-ДАНО ДА ГРЕША.Ако греша сега,след две седмици ще съм най-щастливия човек и пръв ще се извиня на Велизар и неговите "адвокати" с ГЛАВНИ БУКВИ в този форум.
Последна промяна от filev на 29 авг 2010 20:26, променено общо 2 пъти.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Мнениеот Braveheart73 » 29 авг 2010 20:22

Явно някои деца нямат никакво търпение.
Мачът Черно море - Левски е чак на 19 или 20 септември... дотогава има 3 седмици, какво сте заумували от сега :lol: :lol: :lol:
Левски все пак няколко дни преди това има важен мач в ЛЕ с Гент (на 16 септ) :!:
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 29 авг 2010 20:55

filev написа:Дами и Господа,
за съжаление мача с Видима е дерби между 9-ият и 10-ият в класирането и не мисля,че ще вземем точки от този мач(дано да не съм прав).А колкото до мача с левски-не мисля,че в момента в тази форма и в това психическо състояние отбора има някакви шансове за успех пък бил той и частичен.Казвам това с огромно съжаление и ми е много криво за това което се случва в Черно Море,но според мен единствения правилен избор в момента е НОВ треньор(както писах и в друга тема днес,това за мен е Ангел Червенков).Това е начина да спасим сезона........иначе след още една загуба отбора ще изпадне в дълбока криза и пак ще се надяваме следващия сезон да се върнем "там където ни е мястото".Пак ще се повторя-ДАНО ДА ГРЕША.Ако греша сега,след две седмици ще съм най-щастливия човек и пръв ще се извиня на Велизар и неговите "адвокати" с ГЛАВНИ БУКВИ в този форум.

Нищо лично уважавам отбора на Черно море, но Ангел Червенков без Гр. Ганчев е " 0 " , а паследния няма как да го вземете. Не се заблуждавайте от името А. Ч .

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 29 авг 2010 21:02

Рано е за прогнози, има един кръг преди това, а и пауза в първенството, все пак. :) По темата: 2Х. :)
Извън темата: Мисля, че ако се понамали агресията, която просто струи във вашия форум по отношение на "Левски", нещата ще бъдат много по цивилизовани. :) Можем (поне) да направим опит да се уважаваме като опоненти, както между другото направиха играчите на "Черно море" и "Левски", които след последния мач на вашия стадион, който никак не беше "приятелски", се поздравиха и си стиснаха ръцете. :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 авг 2010 21:26

Lieutenant Randall написа:Рано е за прогнози, има един кръг преди това, а и пауза в първенството, все пак. :) По темата: 2Х. :)
Извън темата: Мисля, че ако се понамали агресията, която просто струи във вашия форум по отношение на "Левски", нещата ще бъдат много по цивилизовани. :) Можем (поне) да направим опит да се уважаваме като опоненти, както между другото направиха играчите на "Черно море" и "Левски", които след последния мач на вашия стадион, който никак не беше "приятелски", се поздравиха и си стиснаха ръцете. :)

Хубаво мнение, за идеята съм, но трябва и провокаторите от ваша страна да престанат! С провокациите от наша аз ще се заема ;) Но нашите фнове реагират на заяждането от ваша страна и става мазало! Дано има повече трезвомислещи като теб...

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 29 авг 2010 21:41

Lieutenant Randall написа:Рано е за прогнози, има един кръг преди това, а и пауза в първенството, все пак. :) По темата: 2Х. :)

Приятелю, има ли повече възпитани фенове като теб , омразата няма да е толкова голяма...Ние феновете на Черно Море се дразним от лумпените, който влизат за да ни провокират или да ни изкарват по-съдийски отбор от Левски.....

Относно темата мисля, че с тази игра не ни чака нищо хубаво.... И вместо да станем по-силни от миналият сезон ние станахме по-слаби...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 29 авг 2010 21:50

Не само, че ще ви бием с разлика, а мога и да ви кажа какви голове ще ви вкараме :lol: може ли 2 мача подред да допускате едни и същи голове....

Върни се в “Черно море”