Искат двоен наем на ЦСКА за "Българска армия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Искат двоен наем на ЦСКА за "Българска армия"

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2010 12:50

Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. май :mrgreen: Той малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 12:55

Кашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. май :mrgreen: Той малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.

Оставка и на теб!! :evil: :evil:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 29 авг 2010 13:51

Torino FC 1906 написа:

Абе ти вярно не си в час :(
Тези 16 млн. лева са дадени назаем от фирмата ТИТАН !
В случая погасяваш един заем с друг а ако не знаеш ЗАЕМА рано или късно ще трябва да се връща и вие пак се въртите във вашия омагьосан кръг !
[/quote][/quote]

телю, а чорни да не ви ги подари ваште пари ..... бай ганя ще трябва да ги връща и тогава тежко ви с лиценза

а за стадиона на лесни ........ строен е още 681 година от аспарух ..... това е първото нещо, което хана е направил в българските земи ....ако не вярвате питайте говедата ,те имат доказателства и записи на преки свидетели на случилото се

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 авг 2010 14:02

tut написа:
Torino FC 1906 написа:

Абе ти вярно не си в час :(
Тези 16 млн. лева са дадени назаем от фирмата ТИТАН !
В случая погасяваш един заем с друг а ако не знаеш ЗАЕМА рано или късно ще трябва да се връща и вие пак се въртите във вашия омагьосан кръг !
[/quote]

телю, а чорни да не ви ги подари ваште пари ..... бай ганя ще трябва да ги връща и тогава тежко ви с лиценза

а за стадиона на лесни ........ строен е още 681 година от аспарух ..... това е първото нещо, което хана е направил в българските земи ....ако не вярвате питайте говедата ,те имат доказателства и записи на преки свидетели на случилото се

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ[/quote]

ХАХАХА +100000 ;) Поздравявам те за коментара евала ;)

само ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 авг 2010 14:19

Оставка!!! Оставка!! Оставка!!! Вън македонците от ЦСКА!! Искаме си Караджата!! :evil: :cry:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 29 авг 2010 15:10

Кашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
стадиона е строен от завод кремиковци и е подарен на община софия а след като минаватпод шапката на мвр взимат и раковски
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2010 15:16

kiko75 написа:
стадиона е строен от завод кремиковци и е подарен на община софия а след като минаватпод шапката на мвр взимат и раковски

След като са взели "Раковски" защо пак го искат?Всъщност, нямам никаква представа къде "Спартак" Сф. си е играл мачовете преди обединението с "Левски".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 авг 2010 15:28

Кашчей написа:Собственик на ЦСКА е ТИТАН-Спорт, дъщерна фирма на ТИТАН-АС.Не бъди изобщо сигурен, че левият джоб дава на десния, защото такива правила в бизнеса няма.За момента ПФК ЦСКА ЕАД е губещо предприятие, а с политиката, която се води надали ще стане скоро печелившо, та се съмнявам ТИТАН-АС безвъзмездно да налива пари в ПФК ЦСКА ЕАД.

С тебе май едно и също нещо ще си говорим във всяка тема, явно без шанс да вденеш. Кой клуб в България е печеливш и не трупа дългове към фирми на собственика? Защо тая схема е пагубна за ЦСКА, но не и за другите клубове? Би ли ми обяснил как точно се издържа клуб като Литекс, дето прави по 1 трансфер навън? Ами Черноморец или Сливен как точно инвестират такива суми в базите си без да трупат огромни дългове към някой? Как точно ще ги връщат, след като нямат дори публика? Може би някой им дава пари безвъзмездно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
суперстар
Контакти:

Мнениеот суперстар » 29 авг 2010 17:07

Като ви изгонят и от В.Левски може да идете да играете в Мировяне примерно.Там чичо Митко няма да ви иска наем.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 авг 2010 17:17

sini bogove написа:Предлагам на Цецка да не се искат пари да плаща за футболисти,стадиони,полиция, и т.н.В тая държава има закони и те важат за всички!!!

За "всички", ама само не и за подуянските тарикати.... :twisted:

Едни плащат наеми след 1999г. като грешни дяволи и още имат да плащат, а други за които уж също трябва да важат законите - получават стадиона на който играят за безсрочно, безвъзмездно ползване.... :evil:

Много сме я предъвквали тази тема за базите, но така и така пак сме на нея - да взема да попитам аз една работа....

Защо отбора на Пирин, който също плаща наем за да ползва стадиона, на който си играе мачовете - играе на едно от най-хубавите тревни покрития в България.... :?:
Може би Байкушев, Галчев или там който се пъчи че управлява този клуб е дал пари за този ремонт....
Елементарно, Уотсън - даде ги собственика на този имот, а това за незапознатите е община Благоевград....

Е, защо тогава актуалният собственик на "Българска армия" в лицето на Министерството на спорта не е дало нито един лев за подобрения по тази си собственост а само прибира един безумно висок наем за състоянието на имота, който имот иначе то със завидна гордост "отдава под наем"... :?:

Между другото наскоро четох, че община Благоевград възнамерява да ремонтира и съблекалните на "Христо Ботев" ( ако междувременно вече не е свършила тази работа )...
Да, точно община Благоевград, а не ПФК "Пирин"...
Клубът само плаща наем, около който имаше спорове преди време и общината изгони от стадиона футболния клуб, но той като наемател не е платил и лев по обновяването на съоръжението... :idea:

А дали сините щяха да извършат всичките тези "подобрения" на "Герена", за които се тупат в гърдите - ако бяха наематели и трябваше да плащат завишен наем за един рушащ се стадион, както най-титулувания български клуб :?: :twisted:

Дали ако "Герена" беше собственост на община София щеше да има табло, ново тревно покритие или не знам си още какво, а Баждеков да има пари да прави "скъп трансфер" с новия преди няколко сезона клубен автобус... :?:
Може би щеше и да има ( защото софийската община като собственик на много имоти все пак повечето ги поддържа в добър вид ), никой не знае със сигурност - но тогава със сигурност отбора на Баткоф също щеше да си плаща като поп, за да играе в "Подуяне" .

Ето и от мен един извод - симпатизиращите на отбора на Държавна Сигурност най-добре да учередят някаква фондацийка или просто да сложат една касичка на входа на подарения им стадион и да събират средства за да издигнат мемориал приживе ( подчертавам мемориал, а не просто някъкъв си паметник ) на синьото гуру от 90-те години - Евгени Бакърджиев...

Този човек се оказа, че само с едно свое действие докато бе на власт направи много повече за отбора им, отколкото всичките генерали накуп за ЦСКА :!:

Вярвам, че признателни левскари все ще се намерят да дадат по някое левче за каузата :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”