А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. май
Искат двоен наем на ЦСКА за "Българска армия"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Искат двоен наем на ЦСКА за "Българска армия"
Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. май
Той малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. майТой малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.
Оставка и на теб!!
[/quote][/quote]Torino FC 1906 написа:
Абе ти вярно не си в час![]()
Тези 16 млн. лева са дадени назаем от фирмата ТИТАН !
В случая погасяваш един заем с друг а ако не знаеш ЗАЕМА рано или късно ще трябва да се връща и вие пак се въртите във вашия омагьосан кръг !
телю, а чорни да не ви ги подари ваште пари ..... бай ганя ще трябва да ги връща и тогава тежко ви с лиценза
а за стадиона на лесни ........ строен е още 681 година от аспарух ..... това е първото нещо, което хана е направил в българските земи ....ако не вярвате питайте говедата ,те имат доказателства и записи на преки свидетели на случилото се
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
[/quote]tut написа:Torino FC 1906 написа:
Абе ти вярно не си в час![]()
Тези 16 млн. лева са дадени назаем от фирмата ТИТАН !
В случая погасяваш един заем с друг а ако не знаеш ЗАЕМА рано или късно ще трябва да се връща и вие пак се въртите във вашия омагьосан кръг !
телю, а чорни да не ви ги подари ваште пари ..... бай ганя ще трябва да ги връща и тогава тежко ви с лиценза
а за стадиона на лесни ........ строен е още 681 година от аспарух ..... това е първото нещо, което хана е направил в българските земи ....ако не вярвате питайте говедата ,те имат доказателства и записи на преки свидетели на случилото се
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ[/quote]
ХАХАХА +100000
само ЦСКА !!!
catch me ... if you can !
Оставка!!! Оставка!! Оставка!!! Вън македонците от ЦСКА!! Искаме си Караджата!!

стадиона е строен от завод кремиковци и е подарен на община софия а след като минаватпод шапката на мвр взимат и раковскиКашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
А по темата-Свилен Нейков започва дела срещу ЦСКА от преди година време, та и тези ще са същите.. майТой малко трудно може да каже, че ЦСКА веднага би получил стадиона на концесия(би трябвало целият комплекс да се отдаде според мен, а не само стадиона) и веднага може да започне строеж на нов стадион там.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:стадиона е строен от завод кремиковци и е подарен на община софия а след като минаватпод шапката на мвр взимат и раковскиКашчей написа:Кико, аз не знам кой е строил стадионите и не твърдя нищо.Но да кажеш, че МВР е построило стадион "Г. Аспарухов", който е открит 4 години преди "Левски" да мине под шапката на МВР си е доста свободно съчинение според мен.
След като са взели "Раковски" защо пак го искат?Всъщност, нямам никаква представа къде "Спартак" Сф. си е играл мачовете преди обединението с "Левски".
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Собственик на ЦСКА е ТИТАН-Спорт, дъщерна фирма на ТИТАН-АС.Не бъди изобщо сигурен, че левият джоб дава на десния, защото такива правила в бизнеса няма.За момента ПФК ЦСКА ЕАД е губещо предприятие, а с политиката, която се води надали ще стане скоро печелившо, та се съмнявам ТИТАН-АС безвъзмездно да налива пари в ПФК ЦСКА ЕАД.
С тебе май едно и също нещо ще си говорим във всяка тема, явно без шанс да вденеш. Кой клуб в България е печеливш и не трупа дългове към фирми на собственика? Защо тая схема е пагубна за ЦСКА, но не и за другите клубове? Би ли ми обяснил как точно се издържа клуб като Литекс, дето прави по 1 трансфер навън? Ами Черноморец или Сливен как точно инвестират такива суми в базите си без да трупат огромни дългове към някой? Как точно ще ги връщат, след като нямат дори публика? Може би някой им дава пари безвъзмездно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Като ви изгонят и от В.Левски може да идете да играете в Мировяне примерно.Там чичо Митко няма да ви иска наем.
sini bogove написа:Предлагам на Цецка да не се искат пари да плаща за футболисти,стадиони,полиция, и т.н.В тая държава има закони и те важат за всички!!!
За "всички", ама само не и за подуянските тарикати....
Едни плащат наеми след 1999г. като грешни дяволи и още имат да плащат, а други за които уж също трябва да важат законите - получават стадиона на който играят за безсрочно, безвъзмездно ползване....
Много сме я предъвквали тази тема за базите, но така и така пак сме на нея - да взема да попитам аз една работа....
Защо отбора на Пирин, който също плаща наем за да ползва стадиона, на който си играе мачовете - играе на едно от най-хубавите тревни покрития в България....
Може би Байкушев, Галчев или там който се пъчи че управлява този клуб е дал пари за този ремонт....
Елементарно, Уотсън - даде ги собственика на този имот, а това за незапознатите е община Благоевград....
Е, защо тогава актуалният собственик на "Българска армия" в лицето на Министерството на спорта не е дало нито един лев за подобрения по тази си собственост а само прибира един безумно висок наем за състоянието на имота, който имот иначе то със завидна гордост "отдава под наем"...
Между другото наскоро четох, че община Благоевград възнамерява да ремонтира и съблекалните на "Христо Ботев" ( ако междувременно вече не е свършила тази работа )...
Да, точно община Благоевград, а не ПФК "Пирин"...
Клубът само плаща наем, около който имаше спорове преди време и общината изгони от стадиона футболния клуб, но той като наемател не е платил и лев по обновяването на съоръжението...
А дали сините щяха да извършат всичките тези "подобрения" на "Герена", за които се тупат в гърдите - ако бяха наематели и трябваше да плащат завишен наем за един рушащ се стадион, както най-титулувания български клуб
Дали ако "Герена" беше собственост на община София щеше да има табло, ново тревно покритие или не знам си още какво, а Баждеков да има пари да прави "скъп трансфер" с новия преди няколко сезона клубен автобус...
Може би щеше и да има ( защото софийската община като собственик на много имоти все пак повечето ги поддържа в добър вид ), никой не знае със сигурност - но тогава със сигурност отбора на Баткоф също щеше да си плаща като поп, за да играе в "Подуяне" .
Ето и от мен един извод - симпатизиращите на отбора на Държавна Сигурност най-добре да учередят някаква фондацийка или просто да сложат една касичка на входа на подарения им стадион и да събират средства за да издигнат мемориал приживе ( подчертавам мемориал, а не просто някъкъв си паметник ) на синьото гуру от 90-те години - Евгени Бакърджиев...
Този човек се оказа, че само с едно свое действие докато бе на власт направи много повече за отбора им, отколкото всичките генерали накуп за ЦСКА
Вярвам, че признателни левскари все ще се намерят да дадат по някое левче за каузата

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!