Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fabregas_949 написа:Ок, хайде да започнем да пускаме теми за всичко, което ни мине през ума? Вразумете се малко, всичките заключени теми са за дублиращи се въпроси.. Ако едно и също нещо се дискутира в по 4957492370798423079842307984230798423 теми на ден какво ще стане?!?
Дъстли Мюлдер написа:Какво й е лошото например на темата за жребия?
Ако не бях пуснал такава сега щеше да има 20 темички за тоя жребий с по пет мнения вътре, това ли ви харесва повече?
Sleepwalker написа:Тука става дума за три КОРЕННО различни неща:
1. АБСОЛЮТНО еднаквите теми ТРЯБВА да се премахват/обединяват/заключват. Тук подкрепям новия мод с примера му за жребия. Тоест, за едно събитие да няма повече от една тема.
2. Теми с нюанси на стари такива, но не припокриващи се напълно НЕ трябва да се премахват/обединяват/заключват. Широко даваният пример за трансферите и слуховете около тях например е един от тях. Не всеки ден или седмица излизат такива новини, та да е наложително премахването им.
3. Откровени душеизлияния ТРЯБВА да се трият. Не може на кой му скимне, да пише щуротии.
Смятам, че систематизирах проблема. Дано модовете обърнат по-сериозно внимание. Потребителите също!
Пепо написа:А бе човек, що не оставяш интервали след препинателните знаци?
Sleepwalker написа:Пепо написа:А бе човек, що не оставяш интервали след препинателните знаци?
В работата ми се налага да оставям, но там се старая. Тука е форум все пак и смятам, че мога да "поохлабя юздите".Вече ми е писнало да си препрочитам готовите материали за такива грешчици.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта