Предложение за премахване на бутона "Нова тема"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Предложение за премахване на бутона "Нова тема"

Мнениеот eelche » 27 авг 2010 18:57

Не съм доволен от Дъстли новия мод,локва ни почти всички нови теми,та дори и за новините,свързани с любимия отбор-Това не е редно :!: :!: :!:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 27 авг 2010 19:03

Вчера беше ад във форума, всеки си пускаше теми за каквото си иска след като се класирахме. И двете страни трябва да направят компромиси. На Дъстли никой не му плаща и той е потребител на този форум и той иска всичко да си е подредено и да водим нормална дискусия. Не обвинявайте човека.
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 авг 2010 19:11

Тука става дума за три КОРЕННО различни неща:

1. АБСОЛЮТНО еднаквите теми ТРЯБВА да се премахват/обединяват/заключват.Тук подкрепям новия мод с примера му за жребия.Тоест,за едно събитие да няма повече от една тема.

2. Теми с с нюанси на стари такива,но не припокриващи се напълно НЕ трябва да се премахват/обединяват/заключват.Широко даваният пример за трансферите и слуховете около тях напримет е един от тях.Не всеки ден или седмица излизат такива новини,та да е наложително премахването им.

3. Откровени душеизлеяния ТРЯБВА да се трият.Не може на кой му скимне,да пише щуротии.

Смятам,че систематизирах проблема.Дано модовете обърнат по-сериозно внимание.Потребителите също!
Изображение

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 27 авг 2010 19:14

абе не е нужно да се дават персонални оценки на модовете.Просто обсъждаме,че неможе всички теми да са в една,но и неможе да се правят по 15 теми за едно и също нещо.Според мен трябва да има място и за най-активните теми не само за най-новите нз вие какво ще кажете.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 27 авг 2010 19:25

fabregas_949 написа:Ок, хайде да започнем да пускаме теми за всичко, което ни мине през ума? Вразумете се малко, всичките заключени теми са за дублиращи се въпроси.. Ако едно и също нещо се дискутира в по 4957492370798423079842307984230798423 теми на ден какво ще стане?!?

Дъстли Мюлдер написа:Какво й е лошото например на темата за жребия?

Ако не бях пуснал такава сега щеше да има 20 темички за тоя жребий с по пет мнения вътре, това ли ви харесва повече?

Вижте сега как изкривявате нещата!!! Не, не говорим за това всеки да си пуска темичка, след темичка по един и същ въпрос.
ПРИМЕР:
Конкретния повод, по който писах беше темата за новия играч в Левски. Та говоря за това, че това е конкретна тема по конкретен повод - интервюто на Гонзо и е логично да се остави и да се обсъдят нещата в нея, въпреки че има тема за селекцията. Ако се появи втора, трета тема - ОК, да се заключват.

Но това да твърдите, че човека трябва да влезе и на 202-ра страница да почне да коментира новото интервю не ми се вижда нормално. Аз по принцип не влизам в стари теми на по 200 страници. Там става БОЗА! Човека влиза, пише и мнението му е глас в пустиня, защото в момента там има група от хора, които коментират Гара Дембеле!!! И искате да кажете, че аз трябва да вляза, да изчета 20, 30 страници назад, за да видя дали не е коментирана темата и да си постна мнението. Това ли опитвате да ми кажете? Или да се направя на тъп и без значение какво е казано по въпроса и дали мнението ми е актуално или не, просто да го постна. Е, нали после ще изляза виновен, че не следя дискусията?!?! И как примерно другите потребители ще разберат за въпросите, които повдигна човека в темата за новия в Левски? Дали е Димо Атанасов и т.н.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 27 авг 2010 19:26

Твърдо съм за обединяването на темите. Ето в момента има две еднакви теми за публиката на Левски.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 27 авг 2010 19:29

Sleepwalker написа:Тука става дума за три КОРЕННО различни неща:

1. АБСОЛЮТНО еднаквите теми ТРЯБВА да се премахват/обединяват/заключват. Тук подкрепям новия мод с примера му за жребия. Тоест, за едно събитие да няма повече от една тема.

2. Теми с нюанси на стари такива, но не припокриващи се напълно НЕ трябва да се премахват/обединяват/заключват. Широко даваният пример за трансферите и слуховете около тях например е един от тях. Не всеки ден или седмица излизат такива новини, та да е наложително премахването им.

3. Откровени душеизлияния ТРЯБВА да се трият. Не може на кой му скимне, да пише щуротии.

Смятам, че систематизирах проблема. Дано модовете обърнат по-сериозно внимание. Потребителите също!

Да, да, за това си говорим, но явно не се стремим да се разберем. Много точно си го написал!!!
[offtopic]А бе човек, що не оставяш интервали след препинателните знаци? 8-)[/offtopic]
Последна промяна от Пепо на 27 авг 2010 19:49, променено общо 2 пъти.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 27 авг 2010 19:39

МОЛЯ! Да престанем с персоналните оценки и забележки. Коментираме конкретен проблем, а не кой какво направил. Проблема си съществуваше много преди Дъстли Мюлдер да е мод! На модовете (включително и на Дъстли Мюлдер) можем само да сме благодарни, че отделят от времето си, защото ако има хора, които не помнят какво беше във форума преди да има модове, нека да се поразровят в най-старите теми да видят за кво иде реч. Така че да не коментираме персонално модовете, още повече, че и правилата са такива, а ние опитваме да ги спазваме. :) Доколкото е възможно, де. ;)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 27 авг 2010 19:44

Пепо написа:А бе човек, що не оставяш интервали след препинателните знаци? 8-)

В работата ми се налага да оставям, но там се старая. Тука е форум все пак и смятам, че мога да "поохлабя юздите". :) Вече ми е писнало да си препрочитам готовите материали за такива грешчици. :)
Изображение

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 27 авг 2010 19:47

[offtopic]
Sleepwalker написа:
Пепо написа:А бе човек, що не оставяш интервали след препинателните знаци? 8-)

В работата ми се налага да оставям, но там се старая. Тука е форум все пак и смятам, че мога да "поохлабя юздите". :) Вече ми е писнало да си препрочитам готовите материали за такива грешчици. :)

Нищо, аз се направих на безотговорен редактор. ;)[/offtopic]

Върни се в “Левски”