Славия-Локо ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Славия-Локо ПД

Мнениеот Туше » 26 авг 2010 14:18

Както тръгнахте тази година, всеки мач на Славия ще е загадка. И този не прави изключение. Ако правилно съм те разбрал, искаш не да се получи - на когото каквото му е нужно, а да си получи който каквото си заслужи.

Съгласен съм! Няма нужда от изхвърляне, то ще си покаже.

П.П. Да ми кажете, моля, Меси дето му викате - новия при вас откъде дойде, че ми стана интересен?
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 авг 2010 14:20

Измислени дузпи? Единственото нечестно нещо в онзи мач беше парите, които бяхте взели от Левски да прекопаете терена и да направите мача на живота си срещу нас. Обаче въпреки всички напъни се видя класата и не ви се получи.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 авг 2010 14:32

Viktor4o_Rs написа:Туше , правилно си ме разбрал , естествено , че искам честен двубой и ако ни надиграете и сте по-добри , да си ни биете , даже ще се радвам ако изгонят Кокала :lol: :lol: Радослав Димитров -Меси е юноша на Литекс , мисля че го взехме от Своге , после го преотстъпихме на Монтана и сега пак е при нас :)
Пловдив1926 , вярно е че бяхме мотивирани от Левски , но по-добре така , отколкото да ви лягаме ; и двете дузпи бяха много пресилени и без тях нямаше да ни биете , не целя да се заяждам , но фактите си бяха такива :mrgreen: Иначе харесвам много пловдивските отбори и публиката им , Локо - Ботев е много по-интересно дерби от Левски - ЦСКА според мен ;)

Изказването "пресилена дузпа" е субективно. За теб е била пресилена за мен - напълно истинска. И двете. Тоест, това, което ми казваш НЕ СА факти. Факт-а е да ми покажеш снимка от ситуацията тука на стоп кадър и да кажеш ето, нямаше дузпа, съдята ви помогна. Другото е вятър на устата. Ако ти се занимава да гледаш наредени мачове и купени титли може да видиш сезона в който Славия стана шампион за последно. Това е класика в жанра.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 авг 2010 14:38

Туше , правилно си ме разбрал , естествено , че искам честен двубой и ако ни надиграете и сте по-добри , да си ни биете , даже ще се радвам ако изгонят Кокала :lol: :lol: Радослав Димитров -Меси е юноша на Литекс , мисля че го взехме от Своге , после го преотстъпихме на Монтана и сега пак е при нас :)
Пловдив1926 , вярно е че бяхме мотивирани от Левски , но по-добре така , отколкото да ви лягаме ; и двете дузпи бяха много пресилени и без тях нямаше да ни биете , не целя да се заяждам , но фактите си бяха такива :mrgreen: Иначе харесвам много пловдивските отбори и публиката им , Локо - Ботев е много по-интересно дерби от Левски - ЦСКА според мен ;)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 авг 2010 14:38

Факти? Никакви факти не си дал приятелю. Твоето мнение за една ситуация не е факт. Това се нарича субективизъм. Много започна да се използва тази дума "факт" без да е ясно значението. Ако ти се коментира честността на първенството - не е това темата. И ако ще го правиш, последната титла на Славия е добро начало за една нова тема в един друг форум.

"Нашите очаквания за мача със Славия са отборът да се представи в най-добрата си светлина, да покажем добър футбол и най-вече да вземем победата. Отборът на Славия 3-4 години играят заедно едни и същи футболисти, имат изграден стил, традиции, така че няма да ни бъде лесно. Смятам, че ще победи отборът, който положи повече усилия и има късмет в събота," това заяви на традиционната пресконференция преди шампионатен мач старши-треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той се яви на пресконференцията вместо главния мениджър на Локо Христо Бонев.

"Славия навън играе доста убедително, а загубите у дома бяха след като имаха доста положения, но не успяха да ги вкарат. Надяваме се все пак да излезем крайни победители. В събота който отбор вложи най-много от себе си, ще спечели. Ако момчетата спазват тактическите указания, смятам че няма да имаме проблеми", каза още Матушев.

С проблеми преди мача са единствено трайно контузените Красен Трифонов и Ангел Йошев. Има няколко футболисти, които са с леки травми, но те ще са готови за мача, увериха от клуба. Локо среща Славия в събота от 18 часа в София.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 авг 2010 14:48

Що говориш глупости бе човек , кажи ми кой е ставал шампион в БГ , без уредени мачове и без работа със съдиите - ами никой ;) И ние , и вие , и всеки малко или много е прибягвал до тези методи , така че няма какво да ни обвиняваш :) За нашата титла - ами тогава си бяхме най-силният отбор и основният ни конкурент Левски не можа да ни победи нито веднъж тогава , при вашия сезон играехте супер есента - размазахте Левски и ЦСКА , от нас паднахте , а пролетта си купихте немалко гостувания и играхте заедно срефера в горепосочения мач срещу нас ;) Не искам да кажа , че сте станали шампиони незаслужено - напротив , просто шампион тук без съдии и уговорки трудно ставаш , което не е нормално , но е факт ...
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 авг 2010 16:53

Не мисля, че си човека, който ще определя мнението ми като глупост. Как се става шампион в България ли? Много просто:

- Биеш Левски, ЦСКА и Литекс като домакин
- Биеш слабите отбори като домакин и гост
- Биеш средняците от 4 до 6-7 място като домакин задължително и 2-3 от тях като гост

Прочети си пак мнението след като вече си го постнал. Понякога човек като пише мисълта му тече и това, което има логика на момента, губи такава за този от другата страна, който го чете. Хем ми пишеш, че в България не може да се стане шампион без уговорки, хем ми пишеш, че тогава сте били най-силния отбор и основния ви конкурент Левски не могъл да ви бие. Сам изпадаш в противоречие. Значи бием Левски, ЦСКА и Литекс, обаче си купуваме мачовете срещу слабите отбори!? Щото се очаквало, че симитли ще ни бият. Айде моля ви се да гледаме малко по-реално на нещата!

И най-мразя така между разни истини да се пробутват откровени лъжи и на принципа покрай сухото гори и мокрото да се прокарват някакви идеи.

"пролетта си купихте немалко гостувания и играхте заедно с рефера в горепосочения мач срещу нас"

Кои са тия гостувания дето сме си купили? Кои са тия ТИТАНИ на футбола, които не можехме да бием с отбора, който надигра Болтън насред англия и злощастно допусна равен с гол от ЯВНА ЗАСАДА (това е факт, има снимка, не просто твърдение)? А мача срещу вас сме играли със съдята. Да ти кажа ли нещо, съдята НЕ ПОСМЯ да ви побутне както очаквахте и както сте свикнали в определени ситуации да бъдете побутвани. Нали знаеш, че тоя ако не беше свирил дузпа тия хиляди на стадиона влизахме и тоя го линчувахме на центъра на стадиона?

И щото "няма честен шампион в България" тая година Литекс колко мача си купиха според тебе, г-н Диков? И срещу колко отбора съдиите им помогнаха?!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 27 авг 2010 11:14

Viktor4o_Rs написа: Не искам да кажа , че сте станали шампиони незаслужено - напротив...

Тогава какво се напъваш и какво искаш да кажеш?

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 27 авг 2010 11:36

Няма нужда от искри между Локо и Славия,просто отиваме и бием и толкова!Само ЛОКО!!! :lol: :lol: :lol:
Локо завинаги!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 27 авг 2010 11:47

jorjy1966 написа:Няма нужда от искри между Локо и Славия,просто отиваме и бием и толкова!Само ЛОКО!!! :lol: :lol: :lol:

Проблема е, че тази година играят по-добре като гости, а срещу нас винаги са гости... Пък и са ни крив отбор. Дано вземем нещо този мач.

Върни се в “Локо Пловдив”