Както тръгнахте тази година, всеки мач на Славия ще е загадка. И този не прави изключение. Ако правилно съм те разбрал, искаш не да се получи - на когото каквото му е нужно, а да си получи който каквото си заслужи.
Съгласен съм! Няма нужда от изхвърляне, то ще си покаже.
П.П. Да ми кажете, моля, Меси дето му викате - новия при вас откъде дойде, че ми стана интересен?
Славия-Локо ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Славия-Локо ПД
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Пловдив1926
- Контакти:
Измислени дузпи? Единственото нечестно нещо в онзи мач беше парите, които бяхте взели от Левски да прекопаете терена и да направите мача на живота си срещу нас. Обаче въпреки всички напъни се видя класата и не ви се получи.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Туше , правилно си ме разбрал , естествено , че искам честен двубой и ако ни надиграете и сте по-добри , да си ни биете , даже ще се радвам ако изгонят Кокала![]()
Радослав Димитров -Меси е юноша на Литекс , мисля че го взехме от Своге , после го преотстъпихме на Монтана и сега пак е при нас
![]()
Пловдив1926 , вярно е че бяхме мотивирани от Левски , но по-добре така , отколкото да ви лягаме ; и двете дузпи бяха много пресилени и без тях нямаше да ни биете , не целя да се заяждам , но фактите си бяха такиваИначе харесвам много пловдивските отбори и публиката им , Локо - Ботев е много по-интересно дерби от Левски - ЦСКА според мен
Изказването "пресилена дузпа" е субективно. За теб е била пресилена за мен - напълно истинска. И двете. Тоест, това, което ми казваш НЕ СА факти. Факт-а е да ми покажеш снимка от ситуацията тука на стоп кадър и да кажеш ето, нямаше дузпа, съдята ви помогна. Другото е вятър на устата. Ако ти се занимава да гледаш наредени мачове и купени титли може да видиш сезона в който Славия стана шампион за последно. Това е класика в жанра.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Туше , правилно си ме разбрал , естествено , че искам честен двубой и ако ни надиграете и сте по-добри , да си ни биете , даже ще се радвам ако изгонят Кокала
Радослав Димитров -Меси е юноша на Литекс , мисля че го взехме от Своге , после го преотстъпихме на Монтана и сега пак е при нас
Пловдив1926 , вярно е че бяхме мотивирани от Левски , но по-добре така , отколкото да ви лягаме ; и двете дузпи бяха много пресилени и без тях нямаше да ни биете , не целя да се заяждам , но фактите си бяха такива
Иначе харесвам много пловдивските отбори и публиката им , Локо - Ботев е много по-интересно дерби от Левски - ЦСКА според мен 

Пловдив1926 , вярно е че бяхме мотивирани от Левски , но по-добре така , отколкото да ви лягаме ; и двете дузпи бяха много пресилени и без тях нямаше да ни биете , не целя да се заяждам , но фактите си бяха такива

- Пловдив1926
- Контакти:
Факти? Никакви факти не си дал приятелю. Твоето мнение за една ситуация не е факт. Това се нарича субективизъм. Много започна да се използва тази дума "факт" без да е ясно значението. Ако ти се коментира честността на първенството - не е това темата. И ако ще го правиш, последната титла на Славия е добро начало за една нова тема в един друг форум.
"Нашите очаквания за мача със Славия са отборът да се представи в най-добрата си светлина, да покажем добър футбол и най-вече да вземем победата. Отборът на Славия 3-4 години играят заедно едни и същи футболисти, имат изграден стил, традиции, така че няма да ни бъде лесно. Смятам, че ще победи отборът, който положи повече усилия и има късмет в събота," това заяви на традиционната пресконференция преди шампионатен мач старши-треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той се яви на пресконференцията вместо главния мениджър на Локо Христо Бонев.
"Славия навън играе доста убедително, а загубите у дома бяха след като имаха доста положения, но не успяха да ги вкарат. Надяваме се все пак да излезем крайни победители. В събота който отбор вложи най-много от себе си, ще спечели. Ако момчетата спазват тактическите указания, смятам че няма да имаме проблеми", каза още Матушев.
С проблеми преди мача са единствено трайно контузените Красен Трифонов и Ангел Йошев. Има няколко футболисти, които са с леки травми, но те ще са готови за мача, увериха от клуба. Локо среща Славия в събота от 18 часа в София.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Що говориш глупости бе човек , кажи ми кой е ставал шампион в БГ , без уредени мачове и без работа със съдиите - ами никой
И ние , и вие , и всеки малко или много е прибягвал до тези методи , така че няма какво да ни обвиняваш
За нашата титла - ами тогава си бяхме най-силният отбор и основният ни конкурент Левски не можа да ни победи нито веднъж тогава , при вашия сезон играехте супер есента - размазахте Левски и ЦСКА , от нас паднахте , а пролетта си купихте немалко гостувания и играхте заедно срефера в горепосочения мач срещу нас
Не искам да кажа , че сте станали шампиони незаслужено - напротив , просто шампион тук без съдии и уговорки трудно ставаш , което не е нормално , но е факт ...

- Пловдив1926
- Контакти:
Не мисля, че си човека, който ще определя мнението ми като глупост. Как се става шампион в България ли? Много просто:
- Биеш Левски, ЦСКА и Литекс като домакин
- Биеш слабите отбори като домакин и гост
- Биеш средняците от 4 до 6-7 място като домакин задължително и 2-3 от тях като гост
Прочети си пак мнението след като вече си го постнал. Понякога човек като пише мисълта му тече и това, което има логика на момента, губи такава за този от другата страна, който го чете. Хем ми пишеш, че в България не може да се стане шампион без уговорки, хем ми пишеш, че тогава сте били най-силния отбор и основния ви конкурент Левски не могъл да ви бие. Сам изпадаш в противоречие. Значи бием Левски, ЦСКА и Литекс, обаче си купуваме мачовете срещу слабите отбори!? Щото се очаквало, че симитли ще ни бият. Айде моля ви се да гледаме малко по-реално на нещата!
И най-мразя така между разни истини да се пробутват откровени лъжи и на принципа покрай сухото гори и мокрото да се прокарват някакви идеи.
"пролетта си купихте немалко гостувания и играхте заедно с рефера в горепосочения мач срещу нас"
Кои са тия гостувания дето сме си купили? Кои са тия ТИТАНИ на футбола, които не можехме да бием с отбора, който надигра Болтън насред англия и злощастно допусна равен с гол от ЯВНА ЗАСАДА (това е факт, има снимка, не просто твърдение)? А мача срещу вас сме играли със съдята. Да ти кажа ли нещо, съдята НЕ ПОСМЯ да ви побутне както очаквахте и както сте свикнали в определени ситуации да бъдете побутвани. Нали знаеш, че тоя ако не беше свирил дузпа тия хиляди на стадиона влизахме и тоя го линчувахме на центъра на стадиона?
И щото "няма честен шампион в България" тая година Литекс колко мача си купиха според тебе, г-н Диков? И срещу колко отбора съдиите им помогнаха?!
- Биеш Левски, ЦСКА и Литекс като домакин
- Биеш слабите отбори като домакин и гост
- Биеш средняците от 4 до 6-7 място като домакин задължително и 2-3 от тях като гост
Прочети си пак мнението след като вече си го постнал. Понякога човек като пише мисълта му тече и това, което има логика на момента, губи такава за този от другата страна, който го чете. Хем ми пишеш, че в България не може да се стане шампион без уговорки, хем ми пишеш, че тогава сте били най-силния отбор и основния ви конкурент Левски не могъл да ви бие. Сам изпадаш в противоречие. Значи бием Левски, ЦСКА и Литекс, обаче си купуваме мачовете срещу слабите отбори!? Щото се очаквало, че симитли ще ни бият. Айде моля ви се да гледаме малко по-реално на нещата!
И най-мразя така между разни истини да се пробутват откровени лъжи и на принципа покрай сухото гори и мокрото да се прокарват някакви идеи.
"пролетта си купихте немалко гостувания и играхте заедно с рефера в горепосочения мач срещу нас"
Кои са тия гостувания дето сме си купили? Кои са тия ТИТАНИ на футбола, които не можехме да бием с отбора, който надигра Болтън насред англия и злощастно допусна равен с гол от ЯВНА ЗАСАДА (това е факт, има снимка, не просто твърдение)? А мача срещу вас сме играли със съдята. Да ти кажа ли нещо, съдята НЕ ПОСМЯ да ви побутне както очаквахте и както сте свикнали в определени ситуации да бъдете побутвани. Нали знаеш, че тоя ако не беше свирил дузпа тия хиляди на стадиона влизахме и тоя го линчувахме на центъра на стадиона?
И щото "няма честен шампион в България" тая година Литекс колко мача си купиха според тебе, г-н Диков? И срещу колко отбора съдиите им помогнаха?!
Viktor4o_Rs написа: Не искам да кажа , че сте станали шампиони незаслужено - напротив...
Тогава какво се напъваш и какво искаш да кажеш?
- jorjy1966
- Контакти:
Няма нужда от искри между Локо и Славия,просто отиваме и бием и толкова!Само ЛОКО!!!

Локо завинаги!!!
jorjy1966 написа:Няма нужда от искри между Локо и Славия,просто отиваме и бием и толкова!Само ЛОКО!!!![]()
![]()
Проблема е, че тази година играят по-добре като гости, а срещу нас винаги са гости... Пък и са ни крив отбор. Дано вземем нещо този мач.