TheClub написа:loituma написа:Killer защо трябва винаги предварително да говорите ? За какво изобщо влизате за да се заяждате ? А ако Левски изгубят 6 мача ? Миналата година ЦСКА влезе с гръм и трясък в групите на ЛЕ и се провали! Левски спечели една победа срещу юношите на Лацио ( ако ми кажеш поне 1 играч от този отбор тогава ЕВАЛА) и стана огромен успех. Бай Ганьо говори за анонимниците на ЦСКА ... А Беверен, Бате, Жилина и Дебрецен също бяха анонимници, да не говорим за Тампере. Ама сините ги направиха отбор!!!
Мнението ми е 1:1 като това! Евала пич, но няма да те разберът

Пич, не се заяждам в момента, не затова съм във форума ви.
Много сте зле в момента, не си слагайте розовите очила, ще си направите лоша услуга.
Един пример ще ти дам - две години исках да се срещнем с БАТЕ, да им върнем тъпкано; в момента не ща. След като без проблем визлат две години подред в ЛЕ, и се единствения белоруски отбор, който продължава две поредни години в Европа, има някаква закономерност. Ти гледай реално на нещата - два мача с непретенциозни отбори ви изпотиха. Аз не съм очаквал ЦСКА така да се мъчи с тия уелсци, ама и това го има.
Пак ти казвам - с тая игра и с тоя отбор да не съжалявате, че сте в Европа. То Господ веднъж дава, веднъж взема.